QUOTE(emrata @ 2008 06 10, 17:20)
labai minimalistiška, neperkrauta ir tvarkinga virtuvė. patink man tokios
cia labai tiktu ryski uzuolaida
Aciu
Na uzuolaidas paliksim paciam galui, kad deretu jos prie visko... dabar stalo su kedem reiketu... Planuojam det palei langa... tai isvaizduojam tamsiai ruda (kaip stalvirsis), o kedziu noreciau dramblio kaulo... Kaip manot?
QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 17:22)
labai jauki virtuvė. tik šaldytuvą aš persidažyčiau į gryna metalik, kaip ir gartraukis.
o sakyk tavo kriaukle netycia ne Franke, Havanna?
Havanna tai tokia ruda ane?
Bajeris buvo cia su ja
Nusipirkom pradziai ruda - bet idejus ja cia, ji man per sviesi atrode... siaip labai grazi spalva, bet prie sio stalvirsio ji per sviesi buvo (bent jau man taip atrode tada
) aisku zyziau saviskiui, kad gal blin, reikejo tamsia, pilka imti, tiktu ir prie kaitlentes ir t.t. Na ir ka, atejo pas mus santechnikas maisytuvus pajungt, ir jam vargsui labai nepasiseke, kad suskalde jis ta musu ruda kriaukle
Jis pirko nauja, tai buvo proga isidet tamsesne, pilka (Granito spalvos)
Isidejom... na ir nzn kuri geriau buvo
Is toiau ziurint, sita man graziau, bet kai prieini artyn, tai labai jau tamsi
Vnz, dabar yra kaip yra
O siaip ta Havana man
QUOTE(AGI @ 2008 06 10, 17:23)
Eagle, parašyk dar kas darė ir kokios čia medžiagos. Kainos klausti nedrįstu, nors labai labai smalsu... Gal gali bent orientacinę metro kainą parašyti.
Šiaip spalvytės labai šaunios - puikus fonas ryškioms detalėms, kurių virtuvėje visada atsiranda. Ir šaldytuvas visai normaliai "įsipaišo". Mes kaip tik dabar sprendžiam, ar daryti jį įmontuojamą (ir pinigėlių gaila, ir dėl praktiškumo nesu tikra), ar taip kaip pas Tave.
Gaminom Nabuke, kaina i AZ parasysiu
Na mes irgi taupymo sumetimais saldytuvo nemontavom, bet dabar zinok visai dziaugiuosi
man tai jis visai cia dera ir dbr jau net nenoreciau kitaip.