Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(jblmami @ 2008 06 10, 09:37)
Radau viena sveicaru puslapi. Ten zmoniu virtuves su stiklais tarp spinteliu. Matyt stiklius nusifotografavo savo darbus ir naudoja kaip reklama. Ant nuotrauku(geltonam laukely kairej pusej)paspaudus, jos pasididina. Gal kas tiks. As taip pat turiu stikla. thumbup.gif
http://www.farb-und-....ch/kuechen.htm

gražios nuotraukytės,o jei namučiuose turit stiklą, gal kokių komentarų... mirksiukas.gif Kaip priežiūra?
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 06 10, 17:20)
labai minimalistiška, neperkrauta ir tvarkinga virtuvė. patink man tokios smile.gif cia labai tiktu ryski uzuolaida  4u.gif

Aciu smile.gif Na uzuolaidas paliksim paciam galui, kad deretu jos prie visko... dabar stalo su kedem reiketu... Planuojam det palei langa... tai isvaizduojam tamsiai ruda (kaip stalvirsis), o kedziu noreciau dramblio kaulo... Kaip manot? smile.gif

QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 17:22)
thumbup.gif  thumbup.gif  labai jauki virtuvė. tik šaldytuvą aš persidažyčiau į gryna metalik, kaip ir gartraukis.

o sakyk tavo kriaukle netycia ne Franke, Havanna?

Havanna tai tokia ruda ane? smile.gif Bajeris buvo cia su ja lotuliukas.gif Nusipirkom pradziai ruda - bet idejus ja cia, ji man per sviesi atrode... siaip labai grazi spalva, bet prie sio stalvirsio ji per sviesi buvo (bent jau man taip atrode tada smile.gif ) aisku zyziau saviskiui, kad gal blin, reikejo tamsia, pilka imti, tiktu ir prie kaitlentes ir t.t. Na ir ka, atejo pas mus santechnikas maisytuvus pajungt, ir jam vargsui labai nepasiseke, kad suskalde jis ta musu ruda kriaukle unsure.gif Jis pirko nauja, tai buvo proga isidet tamsesne, pilka (Granito spalvos) lotuliukas.gif Isidejom... na ir nzn kuri geriau buvo smile.gif Is toiau ziurint, sita man graziau, bet kai prieini artyn, tai labai jau tamsi g.gif Vnz, dabar yra kaip yra smile.gif O siaip ta Havana man thumbup.gif

QUOTE(AGI @ 2008 06 10, 17:23)
Eagle, parašyk dar kas darė ir kokios čia medžiagos. Kainos klausti nedrįstu, nors labai labai smalsu... Gal gali bent orientacinę metro kainą parašyti.
Šiaip spalvytės labai šaunios - puikus fonas ryškioms detalėms, kurių virtuvėje visada atsiranda. Ir šaldytuvas visai normaliai "įsipaišo". Mes kaip tik dabar sprendžiam, ar daryti jį įmontuojamą (ir pinigėlių gaila, ir dėl praktiškumo nesu tikra), ar taip kaip pas Tave.

Gaminom Nabuke, kaina i AZ parasysiu smile.gif Na mes irgi taupymo sumetimais saldytuvo nemontavom, bet dabar zinok visai dziaugiuosi smile.gif man tai jis visai cia dera ir dbr jau net nenoreciau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 10:39)
Havanna tai tokia ruda ane? smile.gif Bajeris buvo cia su ja  lotuliukas.gif Nusipirkom pradziai ruda - bet idejus ja cia, ji man per sviesi atrode...

aha, ruda smile.gif mes irgi tokia nusipirkom, prie rudo stalvirsio, ziuresim, kaip ten bus, kol dar nesumontavom, tiaji man visai tamsi atrodo smile.gif

o neimontuojamas saldytuvas man irgi patinka, nes jau gal nusibodo siek tiek ta mada viska imontuoti... mes irgi pasilikom savo sena balta, kol dar visa virtuve nesudeta, lyg ir nieko, bet jei paskui prades pjauti aki, veshim i masinu dazykla perdazyt bigsmile.gif
Atsakyti
o kie kainuotu perdazyt saldytuva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 11:18)
o kie kainuotu perdazyt saldytuva?  g.gif

mes domejomes Vilniuj specializuotoj auto dazykloj, tai uz 300 lt padarytu, ten dazykla su visai pribumbasais, bet jauciu paprastesnis garazelis koks tai dar pigiau turetu padaryt.

o siaip prisiskaiciau internete, kad ir paciam su balioneliu auto dazais galima graziai nupust, bet as nerizikuociau jauciu...
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 10:30)
mes domejomes Vilniuj specializuotoj auto dazykloj, tai uz 300 lt padarytu, ten dazykla su visai pribumbasais, bet jauciu paprastesnis garazelis koks tai dar pigiau turetu padaryt.

o siaip prisiskaiciau internete, kad ir paciam su balioneliu auto dazais galima graziai nupust, bet as nerizikuociau jauciu...

aisku 4u.gif aciu uz info thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 10, 07:29)
gražios nuotraukytės,o jei namučiuose turit stiklą, gal kokių komentarų... mirksiukas.gif Kaip priežiūra?

prieziura tokia pati kaip ir plyteliu... apsitasko- valai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 11:34)
aisku  4u.gif  aciu uz info  thumbup.gif

nėra už ką, o ką irgi šaldytuvo spalva nusibodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 11:34)
aisku  4u.gif  aciu uz info  thumbup.gif

Laba 4u.gif
Kaip jums su virtuve reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 10:03)
Sveikos, merginos  4u.gif Nors per daug nesireiskiau bet visad skaiciau ir domejausi sia temele  mirksiukas.gif Pagaliau turim savo virtuve, ikelsiu, nes labai idomu isgirsti nuomone, patarimus smile.gif Siaip ji "gyvai" daug graziau atrodo, spalvos tokios gyvesnes, na bet esme matosi smile.gif Tik nekreipkit demesio i baisia taburete ir siukslyna ant palanges  lotuliukas.gif

[

na sakyciau, kad laaabai grazu. tik man noretusi, kad kriaukle butu arciau lango daugiau darbastalio butu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 10:57)
nėra už ką, o ką irgi šaldytuvo spalva nusibodo? smile.gif

nenusibodo biggrin.gif tik as apie toki bajeri nezinojau, mes dar tik planuojam saldytuva pirkt, tai sakau, gal pirkt balta ir nusidazyt kokia noriu spalva lotuliukas.gif
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 11:02)
Laba 4u.gif
Kaip jums su virtuve reikalai?

niu jei ne sia tai kita savaite lauksiu savos virtuvikes thumbup.gif o jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 10 birželio 2008 - 11:12
QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 11:30)

jo ir i garazeli net nerizikuokit, nes paskui teks vesti, kad nupoliruotu visokius varveklius. lotuliukas.gif
Atsakyti