Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Apie orakites stalvirsio aukstyje jau labai daug rasyta sioje temoje. Netingekit pasiskaityti. Ir vienareiksmiskai mergaites nubalsavo, kad patogu. As taip nepasidariau, tai vat jau dabar gailiuosi, nors dar virtuve net nesinaudoju. Auga mazyte lelyte, tai reiks laaabai saugoti, kad savo delniuku neprikistu prie orkaites. doh.gif
[/quote]

na as jau naudojuosi savo orkaite elektroliuks ir mazius aplink ja duodasi, ai zinok stiklas ir dureles net ne siltos thumbup.gif nereik net saugoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 07 birželio 2008 - 17:37
Aš galvoju tarp spintelių dėti ne plyteles, o tokį patį stalviršį. Kaip jums toks variantas g.gif Kadangi mano virtuvė kartu su svetaine, grindys plytelių, tai nusprendžiau kad plytelių pakaks...O ir valyti lengviau, negu plytelių tarpelius.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 06 07, 21:06)
Aš galvoju tarp spintelių dėti ne plyteles, o tokį patį stalviršį. Kaip jums toks variantas g.gif Kadangi mano virtuvė kartu su svetaine, grindys plytelių, tai nusprendžiau kad plytelių pakaks...O ir valyti lengviau, negu plytelių tarpelius.

pas mus bus toks variantas, tik laukiu kol atves uzdeti nes pirmakart tai ne ta spalva atveze, bet seip tai thumbup.gif atrodo ax.gif
Atsakyti
na man gal ir nieko bet as noriu ryskesniu spalvu... ir isplanavimo kitokio,beto stiklo tik matinio smile.gif aisku kievienas turi savo skoni..as ir noresiu iki lubu daryt spinteles..bus susidet maziau naudojamus daiktus..manau liux ideja thumbup.gif
Atsakyti
kasnors idekit nuorodu i virtuves kur tarp spinteliu butu stiklas.
l. idomu kaip atrodo.
Atsakyti
user posted image

cia vonioje stiklas.
bet analogiskai atrodo ir i virtuve dedamas 4u.gif gali buti matinis, spalvotas margas...gal net ir skaidrus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 06 09, 20:58)
cia vonioje stiklas.
bet analogiskai atrodo ir i virtuve dedamas  4u.gif gali buti matinis, spalvotas margas...gal net ir skaidrus  g.gif

geras sprendimas - ir grazu, ir praktiska, nes kaip suprantu ant tokiu margu stiklu nesimato jokiu vandens ar riebalu demiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 09, 13:23)
kasnors idekit nuorodu i virtuves kur tarp spinteliu butu stiklas.
l. idomu kaip atrodo.

Radau viena sveicaru puslapi. Ten zmoniu virtuves su stiklais tarp spinteliu. Matyt stiklius nusifotografavo savo darbus ir naudoja kaip reklama. Ant nuotrauku(geltonam laukely kairej pusej)paspaudus, jos pasididina. Gal kas tiks. As taip pat turiu stikla. thumbup.gif
http://www.farb-und-....ch/kuechen.htm
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Nors per daug nesireiskiau bet visad skaiciau ir domejausi sia temele mirksiukas.gif Pagaliau turim savo virtuve, ikelsiu, nes labai idomu isgirsti nuomone, patarimus smile.gif Siaip ji "gyvai" daug graziau atrodo, spalvos tokios gyvesnes, na bet esme matosi smile.gif Tik nekreipkit demesio i baisia taburete ir siukslyna ant palanges lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 08:03)
Sveikos, merginos  4u.gif Nors per daug nesireiskiau bet visad skaiciau ir domejausi sia temele  mirksiukas.gif Pagaliau turim savo virtuve, ikelsiu, nes labai idomu isgirsti nuomone, patarimus smile.gif Siaip ji "gyvai" daug graziau atrodo, spalvos tokios gyvesnes, na bet esme matosi smile.gif Tik nekreipkit demesio i baisia taburete ir siukslyna ant palanges  lotuliukas.gif

labai minimalistiška, neperkrauta ir tvarkinga virtuvė. patink man tokios smile.gif cia labai tiktu ryski uzuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 10:03)
Sveikos, merginos  4u.gif Nors per daug nesireiskiau bet visad skaiciau ir domejausi sia temele  mirksiukas.gif Pagaliau turim savo virtuve, ikelsiu, nes labai idomu isgirsti nuomone, patarimus smile.gif Siaip ji "gyvai" daug graziau atrodo, spalvos tokios gyvesnes, na bet esme matosi smile.gif Tik nekreipkit demesio i baisia taburete ir siukslyna ant palanges  lotuliukas.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif labai jauki virtuvė. tik šaldytuvą aš persidažyčiau į gryna metalik, kaip ir gartraukis.

o sakyk tavo kriaukle netycia ne Franke, Havanna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 10 birželio 2008 - 09:22
Eagle, parašyk dar kas darė ir kokios čia medžiagos. Kainos klausti nedrįstu, nors labai labai smalsu... Gal gali bent orientacinę metro kainą parašyti.
Šiaip spalvytės labai šaunios - puikus fonas ryškioms detalėms, kurių virtuvėje visada atsiranda. Ir šaldytuvas visai normaliai "įsipaišo". Mes kaip tik dabar sprendžiam, ar daryti jį įmontuojamą (ir pinigėlių gaila, ir dėl praktiškumo nesu tikra), ar taip kaip pas Tave.
Atsakyti