QUOTE(bzzz... @ 2008 06 06, 14:02)
Na dėl rankenėlių, tai gal ir įleidžiamos neblogai, tik man jos baisiai nepatogios, mano nagiukas būtų amba karamba
Bet vat man tai kriauklė įdomu, ar bus patogu plauti indus kampe?
manau, kad neturetu buti l. patogu. bet jus sakysit, kad indaplove plaus indus nu cia yra tame projekte nemazai minusu. as kogero daryciau kazkaip kitaip.
gal vertetu pamastyti apie 'koridoriu' ir spinteles is abieju pusiu?
panasu projekta as jau rodziau anksciau. tik skirtumas tas, kad cia yra apie 2.7m. o tame projekte 4m sienos.
ar tas projektas jau igyvendintas? ar dar tik popieriuje?
idomu kiek tas projektas kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 06 06, 14:03)
Sveikos, mano virtuve, tai nei du, nei dešimt. Dydis kaip kišenės, o dar priėjima prie dujų katilo reik palik, ir dar indaplovės į kampą įdėt neina, virs jos tam kampe duju katilas kabo, o sako, prie jo turi but paliktas priejimas apačioj. Nieko nebenoriu, tik bliaut ir belieka. žiūriu į savo virtuvę ir pačiai baisu.
Noriu orkaitės "akių lygyje", bet tada tenka, kaitlentę daryt visai šalia. Gal pas ką nors yra taip? GAl vis tik nėr taip baisiai nepatogu, kai nėr jokio tarpo tarp sienos ir kaitlentės iš šono?
Jei gausiu palaiminimą iš projekto autoriaus, įdėsiu preliminarų vaizdelį jūsų kritikai
nieko baisaus tik siena apsitaskys smarkiai
na net nzn visada yra alternatyvu tik reikia ju ieskoti.
aga o papasakokit mergaites kaip tos orkaites ar patogu kai jas sumontuoja ant stalvirsio. na ne ant stalvirsio, bet stalvirsio aukstyje?