Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(wanesa @ 2008 06 06, 10:07)
Va čia mano virtuvytė
user posted image
Indaplovei trukdo kampinės spintelės po kriaukle rankenėlė doh.gif
Galvoju tada jau geriau tos įleidžiamos rankenėlės, nei neatsidaranti indaplovė doh.gif
Važiuosiu šiandien apžiūrėti į kokį saloną kaip jos realiai atrodo.
Gal dar Kokere kokių minčių turi ax.gif

Na dėl rankenėlių, tai gal ir įleidžiamos neblogai, tik man jos baisiai nepatogios, mano nagiukas būtų amba karamba nail.gif Bet vat man tai kriauklė įdomu, ar bus patogu plauti indus kampe? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mano virtuve, tai nei du, nei dešimt. Dydis kaip kišenės, o dar priėjima prie dujų katilo reik palik, ir dar indaplovės į kampą įdėt neina, virs jos tam kampe duju katilas kabo, o sako, prie jo turi but paliktas priejimas apačioj. Nieko nebenoriu, tik bliaut ir belieka. žiūriu į savo virtuvę ir pačiai baisu.

Noriu orkaitės "akių lygyje", bet tada tenka, kaitlentę daryt visai šalia. Gal pas ką nors yra taip? GAl vis tik nėr taip baisiai nepatogu, kai nėr jokio tarpo tarp sienos ir kaitlentės iš šono?

Jei gausiu palaiminimą iš projekto autoriaus, įdėsiu preliminarų vaizdelį jūsų kritikai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 06 birželio 2008 - 13:04
QUOTE(bzzz... @ 2008 06 06, 14:02)
Na dėl rankenėlių, tai gal ir įleidžiamos neblogai, tik man jos baisiai nepatogios, mano nagiukas būtų amba karamba nail.gif Bet vat man tai kriauklė įdomu, ar bus patogu plauti indus kampe? g.gif

manau, kad neturetu buti l. patogu. bet jus sakysit, kad indaplove plaus indus nu cia yra tame projekte nemazai minusu. as kogero daryciau kazkaip kitaip.
gal vertetu pamastyti apie 'koridoriu' ir spinteles is abieju pusiu?
panasu projekta as jau rodziau anksciau. tik skirtumas tas, kad cia yra apie 2.7m. o tame projekte 4m sienos.
ar tas projektas jau igyvendintas? ar dar tik popieriuje?
idomu kiek tas projektas kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 06 06, 14:03)
Sveikos, mano virtuve, tai nei du, nei dešimt. Dydis kaip kišenės, o dar priėjima prie dujų katilo reik palik, ir dar indaplovės į kampą įdėt neina, virs jos tam kampe duju katilas kabo, o sako, prie jo turi but paliktas priejimas apačioj. Nieko nebenoriu, tik bliaut ir belieka. žiūriu į savo virtuvę ir pačiai baisu.

Noriu orkaitės "akių lygyje", bet tada tenka, kaitlentę daryt visai šalia. Gal pas ką nors yra taip? GAl vis tik nėr taip baisiai nepatogu, kai nėr jokio tarpo tarp sienos ir kaitlentės iš šono?

Jei gausiu palaiminimą iš projekto autoriaus, įdėsiu preliminarų vaizdelį jūsų kritikai  verysad.gif

nieko baisaus tik siena apsitaskys smarkiai smile.gif na net nzn visada yra alternatyvu tik reikia ju ieskoti.
aga o papasakokit mergaites kaip tos orkaites ar patogu kai jas sumontuoja ant stalvirsio. na ne ant stalvirsio, bet stalvirsio aukstyje?
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 06, 14:29)
gal vertetu pamastyti apie 'koridoriu' ir spinteles is abieju pusiu?

niu nemanau,kad variantas - panašu, kad siena dešnėj tik 165, tai tiek linktų vienoj pusėj spintelėm, o kitoj pusėj dar mažiau iki lango panašu, tai šakės....

o jei turi omeny su sala - tai praėjimui 45-60 cm blush2.gif
Atsakyti
aga o papasakokit mergaites kaip tos orkaites ar patogu kai jas sumontuoja ant stalvirsio. na ne ant stalvirsio, bet stalvirsio aukstyje?
[/quote]
Apie orakites stalvirsio aukstyje jau labai daug rasyta sioje temoje. Netingekit pasiskaityti. Ir vienareiksmiskai mergaites nubalsavo, kad patogu. As taip nepasidariau, tai vat jau dabar gailiuosi, nors dar virtuve net nesinaudoju. Auga mazyte lelyte, tai reiks laaabai saugoti, kad savo delniuku neprikistu prie orkaites. doh.gif
Atsakyti

Jei gausiu palaiminimą iš projekto autoriaus, įdėsiu preliminarų vaizdelį jūsų kritikai  verysad.gif

orkaitė akių lygyje labai patogu, bet jei labai maža virtuvė, tai kartais jau geriau žemkai orkaitė, nei šveisti spinteles nuo riebalų kievieną dieną. galiu patikint - nikeo gražaus ant baldinės plokštės pridžiūvę riebalai.... bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už nuomones ir patarimus 4u.gif
Pavažinėjau šiandien ir nusprendžiau vis dėl to dėti paprastas rankenėles, o į tas vienas dureles tą mechanizmą kur paspaudus atsidaro smile.gif
Prie šitos virtuvės tiek dienų sėdėta, nelabai ką ir pakeisti išeina, kai viena siena 1,65, o kita 2,55 doh.gif O didelė spintelė slepia katilą su skaitliuku rolleyes.gif
Bus kaip bus ax.gif Jau atiduota gaminti, tik plokštė ne tokia, finų medis cinamonas bigsmile.gif Po poros sav tikuosi įmesti nuotraukytes.
Atsakyti

Jei dėl katilo, tai pažiūrėk kaip pas mus projekte ta ilga spintelė iki lubų ax.gif Jei jis panašiam aukšty tai apačioj spinteles ar indaplovę galima statyti, tik reikia neuždengti pačio katilo apačios, nes per ten vanduo prisileidžia ir kažkokie reguliatoriai stovi mirksiukas.gif Na bent jau pas mus taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 05, 15:31)
Niu pasaka kaip gražu thumbup.gif  O kažin kokia orientacinė kaina už bėginį metrą tokios virtuvės g.gif

QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 05, 19:18)
na manau nieks uz aciu medziu nelanksto.
manau irgi galima bus skaiciuoti desimtimis tukst.

Bijau pameluoti apie metrą, bet kiek žinau, anksčiau nedidelė virtuvė (bet ir ne mikroskopinė) kainavo apie -niolika tūkst (tikliai tikrai nepasakysiu, kiekviena su sava kaina, priklauso nuo medžiagų, furnitūros, na kaip visada). Tai tikrai ne aukščiausia kaina. Kam įdomu, susiras.
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 06, 13:29)

Labai patogus dalykas. Mes ir senajam bute buvom taip pasidare thumbup.gif

QUOTE(oziarage @ 2008 06 06, 13:46)
Auga mazyte lelyte, tai reiks laaabai saugoti, kad savo delniuku neprikistu prie orkaites. doh.gif

Bet dabar juk daugelis orkaiciu turi ta funkcija- kad nekaista isorinis stiklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 06 04, 15:17)
Jei ką domina, galiu užrodyti, kas gamina panašaus dizaino apvalius baldus, kainos tikrai ne hanakiškos  biggrin.gif  jokios reklamos, tiesiog žinau ir duodu meistro puslapiuką smile.gif baldai autoriniai vienetiniai, antros tokios virtuvės tikrai nebus smile.gif
Va čia: http://taurobaldai.m....com/albums.php

Man tai labei fainos virtuves thumbup.gif As labei nemegstu kampu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 06 07, 13:09)
Man tai labei fainos virtuves  thumbup.gif  As labei nemegstu kampu  doh.gif

o man patinka kampai, biggrin.gif vaikysteje ten pralesdavau daug laiko, nors visa gyvenima svajojau gyventi apvalime name.
na iz bedos tiktu ir gedimino pilis. lotuliukas.gif
tik nezinau kur reitu isirengti virtuve, gal tam tiktu antras aukstas. tik nzn ar tilpciau ten su visais savo bajeriais. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxe1981: 07 birželio 2008 - 14:04