na sutik su manim tokius bajerius iperka nevisi zmones, nes jie kainuoja mazumele taip?
o kas deda jau tokius bajerius tai nemanau, kad renkasi lenkiska plokste baldams.
naudos cekiska ar vokiska plokste korpusams dazyta ir lakuota plokste fasadams t.t. ir pan. ir visos problemos del nuciupinetu dureliu dingsta.
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 05, 22:03)
na sutik su manim tokius bajerius iperka nevisi zmones, nes jie kainuoja mazumele taip?
o kas deda jau tokius bajerius tai nemanau, kad renkasi lenkiska plokste baldams.
naudos cekiska ar vokiska plokste korpusams dazyta ir lakuota plokste fasadams t.t. ir pan. ir visos problemos del nuciupinetu dureliu dingsta.
Maciau as ir cekiska (tarp kitko Hanak uzsakineta) ir vokiska , tai pasakyciau neblogai nusiciupineja, nors ir rankeneles yra. Pridursiu, kad maciau pas zmones, kurie tvarka palaiko. Beje ir pati turiu sia problema su vokiska plokste. Nedingsta si problema, net jei ir plokstes geros.
dar norėjau pasakyti savo pastebėjimą apie įleidžiamas rankenėles(ifrezuojamas). Labai tokių norėjau ir parduotuvėj MB atkreipė mano dėmesį kaip išsibraižo rankenėlių vidus. Jei jau parduotuvėj toks vaizdas, tai koks namie? Jos buvo aliuminio, gal dėl to , visgi minkštas metalas. Gali būti, kad labai geros kokybės rankenėlės tos bėdos neturės, bet tas vaizdas man taip"numušė" norą, kad tokiomis daugiau nesidomėjau:)))
QUOTE(jblmami @ 2008 06 05, 21:19)
Tai gal ir atrodo super tos dureles be rankeneliu, bet su paspaudimu, kol ju nenaudoji. Bet kai naudoji, manau, tai ne koks vaizdelis, jei kas truputi dregnais, purvinais, riebaluotais pirstais spaudineja . Ant rankeneliu ne taip matosi.
aha, visą laiką tektu su pirštine ar rankšluostėliu vaikščiot
aš tai murzė, ranku nemėgstu sausai šluostyt, tia jau man toks variantas tikrai
o blizgios plokštės pas vienus mačiau labai super variantą - vienspalvės durelės, lakuotos, bet tekstūra po laku šiek tiek nelygi, lyg medis būtų lakuotas, net nežinau kaip čia paaiškint. atrodo , blizgi, o purvo kaip ir nesimato, atordo kaip nauja, nes matyt tie nelygumai maskuoja. jei rasiu kur internete, įdėsiu paveiksliuką.
QUOTE(Jolyte @ 2008 06 06, 08:36)
dar norėjau pasakyti savo pastebėjimą apie įleidžiamas rankenėles(ifrezuojamas). Labai tokių norėjau ir parduotuvėj MB atkreipė mano dėmesį kaip išsibraižo rankenėlių vidus. Jei jau parduotuvėj toks vaizdas, tai koks namie? Jos buvo aliuminio, gal dėl to , visgi minkštas metalas. Gali būti, kad labai geros kokybės rankenėlės tos bėdos neturės, bet tas vaizdas man taip"numušė" norą, kad tokiomis daugiau nesidomėjau:)))
aliuminis nera toks minkstas, kad su nagais sugebetum ji suraizyti.
pas mane yra spinta koridoriuj su tumdomom durim per visas duris eina aliuminio rankena. tai sezono metu kai kabini ten striuke jos pastoviai kencia nuo uztrauktuko, bet ant rankenu jokios zymes nelieka. priesingai nei butu su plieninem rankenom. tai speju kad ten buvo tik aliuminio imitacija jei taip lengvai nusiraize.
Va čia mano virtuvytė
Indaplovei trukdo kampinės spintelės po kriaukle rankenėlė
Galvoju tada jau geriau tos įleidžiamos rankenėlės, nei neatsidaranti indaplovė
Važiuosiu šiandien apžiūrėti į kokį saloną kaip jos realiai atrodo.
Gal dar Kokere kokių minčių turi
QUOTE(wanesa @ 2008 06 06, 11:07)
Va čia mano virtuvytė
ei gi tokiais atvejeis yra naudojami pleistai nu kaip cia tau pasakyt siaura juostele apie 4 cm plocio ja dedi tarp kriaukles spinteles ir indaploves. manau 4 cm turi uztekti nes kazin ar tavo rankeneles daugiau atsikise.
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 06, 11:23)
ei gi tokiais atvejeis yra naudojami pleistai nu kaip cia tau pasakyt siaura juostele apie 4 cm plocio ja dedi tarp kriaukles spinteles ir indaploves. manau 4 cm turi uztekti nes kazin ar tavo rankeneles daugiau atsikise.
Tai kad neturim mes tų 4cm Patraukus šaldytuvas būtų išsikišęs ant praėjimo
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 06, 11:23)
šiaip tai iš tikro - ar neatsiras pas jus tų kelių cm? kai daugiau vietos, galima daryti ir 15 cm spintelę,o jei visai striuka, tai tą juostelę įterpi,ir viskas puikiausiai atsidaro.
Papildyta:
QUOTE(wanesa @ 2008 06 06, 11:28)
Tai kad neturim mes tų 4cm Patraukus šaldytuvas būtų išsikišęs ant praėjimo
o šaldytuvas visiškai prispaustas prie spintelės?
QUOTE(Irongė @ 2008 06 06, 11:30)
šiaip tai iš tikro - ar neatsiras pas jus tų kelių cm? kai daugiau vietos, galima daryti ir 15 cm spintelę,o jei visai striuka, tai tą juostelę įterpi,ir viskas puikiausiai atsidaro.
Papildyta:
Papildyta:
Ten tik programoj tas tarpas yra, mums kiekvienas mm brangus
Galvojom apie tą variantą, neišeina tos juostelės niekaip dėti Ir indaplovę teko siauresnę imti. Gipsą susuko, tai ir visa virtuvė sumažėjo
QUOTE(wanesa @ 2008 06 06, 11:07)
Va čia mano virtuvytė
o jeigu kargo nedet prie orkaites, spinteles rankenele butu toj vietoj, kur kargo, tada gal atsidarytu? aisku aliejine prarandat, bet indaplove atsidaro
nors siaip tai man tos ileidziamos labai patinka , pati save sunkiai atkalbejau nuo ju .
ir jusu vietoj daryciau tas ileidziamas, taigi ir tikrai grazu, o svarbiausia, kad issiprendzia jums problema del indaploves
QUOTE(shpika @ 2008 06 06, 11:57)
o jeigu kargo nedet prie orkaites, spinteles rankenele butu toj vietoj, kur kargo, tada gal atsidarytu? aisku aliejine prarandat, bet indaplove atsidaro
nors siaip tai man tos ileidziamos labai patinka , pati save sunkiai atkalbejau nuo ju .
ir jusu vietoj daryciau tas ileidziamas, taigi ir tikrai grazu, o svarbiausia, kad issiprendzia jums problema del indaploves
iš tikro tai taip - ko mes čia dviratį išradinėjam, įleidžiamos rankenėlės puiki išeitis, atrodys originaliai, gražu man prie tokio tamsesnio medžio jos, pasiieškot reikia tikrai kokybišku (pabandyt pabražyt dar parduotuvėje...) ir psio. ir vis bus kitaip nei pas daugumą.