QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 04, 10:44)
manau, kad HPL plokste yra praktiskiau uz dazus. be to ju ir buna visokiu spalvu.
na del gartraukio gal netaip issireiskiau, bet ten apatine dalis ta kremine issitraukia kartu??
na del gartraukio gal netaip issireiskiau, bet ten apatine dalis ta kremine issitraukia kartu??
Išsitraukia tik pati apatinė dalis, ji sidabrinė, vos kelių cm storio, o atsidaro spintelė, kur su rankenėle.
Gal ir praktiškiau plokštė, bet paprasčiau ir pigiau dažai. Nu kažkodėl man nereikia trinti riebalų , kaip čia kad rašot.
QUOTE(agente009 @ 2008 06 04, 11:31)
Labai domina dažai, gal gali parašyti firmą ir dažų pavadinimą
Nei firmos nei dažų pavadinimo dabar negaliu pasakyt, nes pirko MB, o jo šią savaitę nėr namie. Jeigu ne per vėlu, tai tik kitą savaitę parašyčiau.
QUOTE(smufyte @ 2008 06 04, 14:43)
Išsitraukia tik pati apatinė dalis, ji sidabrinė, vos kelių cm storio, o atsidaro spintelė, kur su rankenėle.
o tai kam ta siaura dalis reikalinga?
galejo didesnes dureles padaryt ir psio.
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 04, 14:15)
Tai kad ten gartraukio "viduriai"
QUOTE(smufyte @ 2008 06 04, 15:18)
Tai kad ten gartraukio "viduriai"
pas mus irgi tokie pat viduriai bet darem vienas istisas dureles, man taip graziau atrodo tiesiog atidarius dureles matosi tokia metaline plokste kurioje tie viduriai, bet cia skonio reikalas
QUOTE(dute_a @ 2008 06 04, 15:25)
pas mus irgi tokie pat viduriai bet darem vienas istisas dureles, man taip graziau atrodo tiesiog atidarius dureles matosi tokia metaline plokste kurioje tie viduriai, bet cia skonio reikalas
na manau chia ne skonio o meistro reikalas.
manau meistras persistenge. bande kaip geriau o gavosi kaip visada.
seip tai tie viduriai tai nesimato buna kad ideda ten dar keleta labai negiliu lentyneliu tipo prieskoniams ar pan. bet dureles tai vientisos buna.
ai bet nesukim sau smegenu tokiomis smulkmenomis.
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 04, 15:34)
seip tai tie viduriai tai nesimato buna kad ideda ten dar keleta labai negiliu lentyneliu tipo prieskoniams ar pan. bet dureles tai vientisos buna.
na as manau kad tokius dalykus meistras turetu aptarti pries darydamas su seimininku, ir paklausti kaip jis nori, manes tai neklause, as pati projekta jam padaviau tai ten ir matesi
QUOTE(dute_a @ 2008 06 04, 15:39)
na as manau kad tokius dalykus meistras turetu aptarti pries darydamas su seimininku, ir paklausti kaip jis nori, manes tai neklause, as pati projekta jam padaviau tai ten ir matesi
nu tas tai taip nes gi kiekviena smulkmena yra svarbi. man tik rankeneles nepatinka jos ten kazkaip netvarkingai atrodo, kryziuojasi. na manau, kad betkokiam balde turi but islaikoma simetrija t.t. ir pan.
p.s. kiekvienas meistras savaip trenktas...
kaikurie ir musti...
QUOTE(kruopa31 @ 2008 06 04, 11:49)
Ech, kiek geru ideju cia galima pasisemti.
Man tokios grazios Hanak virtuves Supratau is jusu postu, kad brangios, bet kiek mazdaug iseina 1 m.?
Man tokios grazios Hanak virtuves Supratau is jusu postu, kad brangios, bet kiek mazdaug iseina 1 m.?
Mes kaip tik susiprojektavom Hanak virtuvę... šviesią su juodu tamsiu apkantavimu.. ko gero, kaina didoka, bet užtai tikiuosi kokybės, be to, labai profesionaliai patarė dėl virtuvės išdėstymo ir pan...
Tik neapsisprendžiu, ar kišti šaldytuvą į dėžę, nes ji vien kainuoja apie 1350 Lt, o tada dar reikia integruojamą šaldytuvą pirkti (jei su "no frost" funkcija visi nuo 2000 Lt prasideda....)....
Kažin, ar verta....?
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 04, 15:34)
kazin ar cia meistro reikalas . bile kokie niuansai turi but suderinti su klientu
pati as specialiai gartraukio vidurius slepiau po atskira plokste, bet pas mane spinteles horizontalios dviem eilem eina, tai ta atskira plokste akiu visai ir nebado, atvirksciai, jeigu butu vientisa, butu nei siaip nei taip
Smufytes virtuves spalva labai faina, skani tokia
o paciam modeliuke man biski per daug chaoso, labai jau daug skirtingu dydziu/formu spinteliu
QUOTE(shpika @ 2008 06 04, 16:57)
kazin ar cia meistro reikalas . bile kokie niuansai turi but suderinti su klientu
pati as specialiai gartraukio vidurius slepiau po atskira plokste, bet pas mane spinteles horizontalios dviem eilem eina, tai ta atskira plokste akiu visai ir nebado, atvirksciai, jeigu butu vientisa, butu nei siaip nei taip
o paciam modeliuke man biski per daug chaoso, labai jau daug skirtingu dydziu/formu spinteliu
jo spalvas galima pagirti.
Merginos, gal pas ką yra įleidžiamos rankenėlės? Mums meistras siūlo, kaip jos, ar patogios, praktiškos