Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 06 03, 23:09)
tiksliau jau yra thumbup.gif dabar beliko sulaukti kol atves plokste ant sienos, bet ryt jau kraustomes thumbup.gif

Pagaliau, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 17:56)
balta yra gerai. man tai graziau ledo spalva tik reikia ja derinti su pvz juodo sokolado spalvomis.
mano nuomone visos pynutes ar paraitymai gal jau biski atgyvenes reikalas.
be to jas ir valyti sunkiau ant ju ir dulkes kaupiasi labiau.
dabar daugumoj interjere dominuoja kubizmas, minimalizmas t.t. ir pan.
nu jei esi klasikos gerbeja neskaityk sios zinutes.  lotuliukas.gif

Virtuvė kaip tik bus klasikinė.... o tas pintas groteles ant kelių durelių į projektuką įtraukė, kad truputį atmuštų baltą spalvą... t.y. kad nebūtų nuobodu...
Ačiū už nuomonę... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 21:37)
grazi.
idomu kodel rankeneles taip sudejo? butu graziau visos rankeneles jei butu gulscios.
o kaip pasieki uzdaryti pakabinamu spinteliu virsutines spinteles? manau tenka pasokineti. nu bet sportas sveikata.  mirksiukas.gif
o kriaukle naudotis patogu? ji lyg kazkaip sone biski?
gartraukio dureles dvigubos gal ir idomus sprendimas.
bet seip faina.

Rankenėles dėjom pagal patogumą, o ne pagal grožį rolleyes.gif
Dėl viršutinių spintelių, tai ir šokinėdama manau nepasieksi, tenka užlipt ant kėdės, bet ten laikau labai retai naudojamus daiktus, tai ir užlipinėt retai tenka rolleyes.gif
Kriauklė patogu naudotis, nes baldininkas mums nepatarė daryti kampe, sakė daug vietos užima, tai man visai gerai taip smile.gif
O gartraukio durelės ne dvigubos normalios ax.gif arba aš kažko nesuprantu. Šiaip pats gartraukis išsitraukia smile.gif
QUOTE(z/d @ 2008 06 04, 06:51)
Man visai graži tavo virtuvėlė smile.gif

O sakyk, pas tave ant sienos baldinė plokštė uždėta, ar dažyta? šiuo metu labai renkamės tarp šių variantų...

Siena dažyta, labai patogu, jeigu apsitaško, tai paimi su skuduriuku ir nuvalai, labai paprasta ir patogu, nereikia pirkti jokių plytelių, jas klijuoti ar šiaip kažkokių plokščių, super paprasta thumbup.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimėlį dėl spintelės po kriaukle.. kadangi nauja virtuvė ir taip kainuos krūvą pinigėlių doh.gif , norisi, kad būtų patogi... šiuo metu spintelė po kriaukle yra paplanuota 80 cm, su dviem atsidarančiom durelėm.
Klausimėlis, ar verta būtų mėginti dėtis viduje stalčių su bėgeliais, nes jei jo nebus, tai gaunasi, kad erdvė toje spintelėje neišnaudojama....

Laukiu pasisakymų.... smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Beje, ar kas esate įsidėję ir naudojate maisto atliekų smulkintuvą po kriaukle? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 22:53)

turi omeny tokia virtuvę planuoji?

šiaip įdomus išplanavimas, ir neblogai įkomponuota viskas. man patinka, kai virtuvė netradicinės formos thumbup.gif
aišku nuo viryklės prie šaldytuvo teks pavaikščioti aplink stalą, bet kaip ir nematau kito varianto... aš taip pat nenorėčiau orkaitės prie pat šaldytuvo, man kažkaip keistai atrodo šiluma prie šalčio.

jei dar dėl komunikacijų galima keist, aš daryčiau aukštą spintelę su orkaite priešingoj pusėj iš krašto, simetriškai šaldytuvui, o kriauklę kelčiau į kitą pusę, ten ir vietos jai daugiau. pagal "patogumo reikalavimus" kriauklė turi būti 80 cm nuo kaitlentės, o pas jus nelabai matosi, bet įtariu gali neišlaikytas atstumas.

beje, jei darote plokštę ant sienos su įstrižu nukirpimu vienoj pusėj, man prašosi to paties ir kitoj. plius dar jos nedaryčiau tokios pačios, kaip durelių, derinčiau tik tokią pačią faktūrą, kad nebūtų viskas per daug vienoda.
Papildyta:
QUOTE(Kristuks @ 2008 06 04, 09:39)
Dar turiu klausimėlį dėl spintelės po kriaukle.. kadangi nauja virtuvė ir taip kainuos krūvą pinigėlių  doh.gif , norisi, kad būtų patogi... šiuo metu spintelė po kriaukle yra paplanuota 80 cm, su dviem atsidarančiom durelėm.
Klausimėlis, ar verta būtų mėginti dėtis viduje stalčių su bėgeliais, nes jei jo nebus, tai gaunasi, kad erdvė toje spintelėje neišnaudojama....

Laukiu pasisakymų.... smile.gif  4u.gif
Papildyta:
Beje, ar kas esate įsidėję ir naudojate maisto atliekų smulkintuvą po kriaukle? 4u.gif  smile.gif

aš kiek klausinėjausi ir žiūrėjau, man žymiai patogiau stalčius apskritai, su išvažiuojančiom šiukšliadėžėm ir visu kitu gėriu mirksiukas.gif

o smulkintuvu naudojausi kitam name, tai thumbup.gif thumbup.gif dalykas, bet kadangi dabar mūsų kanalizacija ne miesto, tai vyras griežtai uždraudė jį, nes už atliekų konteinerį sako mažiau mokėt, nei paskui už nuotekų išvežimą... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(smufyte @ 2008 06 04, 09:22)
Rankenėles dėjom pagal patogumą, o ne pagal grožį rolleyes.gif
Dėl viršutinių spintelių, tai ir šokinėdama manau nepasieksi, tenka užlipt ant kėdės, bet ten laikau labai retai naudojamus daiktus, tai ir užlipinėt retai tenka rolleyes.gif
Kriauklė patogu naudotis, nes baldininkas mums nepatarė daryti kampe, sakė daug vietos užima, tai man visai gerai taip smile.gif
O gartraukio durelės ne dvigubos normalios ax.gif  arba aš kažko nesuprantu. Šiaip pats gartraukis išsitraukia smile.gif

Siena dažyta, labai patogu, jeigu apsitaško, tai paimi su skuduriuku ir nuvalai, labai paprasta ir patogu, nereikia pirkti jokių plytelių, jas klijuoti ar šiaip kažkokių plokščių, super paprasta thumbup.gif

geras, o mano draugė dabar laukia nesulaukia, kol sumontuos stiklą ant sienos, sakė tuoj rankos nukris nuo to begalinio dažytos sienos šveitimo kievieną dieną , kaip skirtingai kiekvienam. blink.gif

o virtuvytė jūsų graži jauki, thumbup.gif tik gaila, kad ta mikrobangė užima brangią stalviršio vietą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 04 birželio 2008 - 08:46
QUOTE(Irongė @ 2008 06 04, 08:50)

Dėl spintelės po kriaukle?

aš kiek klausinėjausi ir žiūrėjau, man žymiai patogiau stalčius apskritai, su išvažiuojančiom šiukšliadėžėm ir visu kitu gėriu mirksiukas.gif

o smulkintuvu naudojausi kitam name, tai  thumbup.gif  thumbup.gif  dalykas, bet kadangi dabar mūsų kanalizacija ne miesto, tai vyras griežtai uždraudė jį, nes už atliekų konteinerį sako mažiau mokėt, nei paskui už nuotekų išvežimą...  verysad.gif
Papildyta:

Žiūrėjau aš tuos išvažiuojančius stalčius - būna du variantai: arba dedasi išvažiuojamas stačius viršuje įvairioms plovimo priemonėms, o tada apatinis talčius šiukšliadėžėms... arba išvažiuoja gaunasi kaip vienas stalčius (per visą spintelės aukštį), o viduje darosi dar toks kaip papildomas išvažiujantis stačiukas...
Kažin, kuris variantas patogesnis... Man tai lyg antrasis... ax.gif

O dėl smulkintuvo - tai sakot patogu, jei miesto kanalizacija? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 06 04, 09:39)
Dar turiu klausimėlį dėl spintelės po kriaukle.. kadangi nauja virtuvė ir taip kainuos krūvą pinigėlių  doh.gif , norisi, kad būtų patogi... šiuo metu spintelė po kriaukle yra paplanuota 80 cm, su dviem atsidarančiom durelėm.

Laukiu pasisakymų.... smile.gif  4u.gif
Papildyta:
Beje, ar kas esate įsidėję ir naudojate maisto atliekų smulkintuvą po kriaukle? 4u.gif  smile.gif

o kaip tu įsivaizduoji stalčių po kriaukle? Taip, mačiau yra spec. stalčių su tokiais "figūringais" vidumis, apeinančiais apie kriauklės bliūdą ir sifoną. Pobrangiai-nelabai gal verta. Aš tokioj spintelėj pasidariau lentynėles, atremtas į dugną(jei suprasi mano aiškinimą). Vis kažkiek išsinaudoja erdvėsmile.gif
Atsakyti
Ir mane tie maisto atlieku smulkintuvai laaabai domina. Kokiu variantu yra? Kike kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 04 birželio 2008 - 09:09
QUOTE(Jolyte @ 2008 06 04, 09:07)
o kaip tu įsivaizduoji stalčių po kriaukle? Taip, mačiau yra spec. stalčių su tokiais "figūringais" vidumis, apeinančiais apie kriauklės bliūdą ir sifoną. Pobrangiai-nelabai gal verta. Aš tokioj spintelėj pasidariau lentynėles, atremtas į dugną(jei suprasi mano aiškinimą). Vis kažkiek išsinaudoja erdvėsmile.gif

Aš kaip tik apie tos "pobrangius" stalčius ir kalbėjau, kurių mačiau dvi versijas, viena - kaip jūs minėjote - toks pusiau tuščiaviduris stačius, apeinantis kriauklės bliudą. O kitas variantas - labiau panašus į lentynėlės principą, tik kad su bėgeliais - ta prasme - patogu "išsitraukti visą lentynėlės turinį", o ne lįsti į spintelės vidų.... Aišku, gaunasi gana nemažai papildomų pinigėlių... 4u.gif smile.gif

O kokiu principu jūsų lentynėlės atremtos į dugną... atsiprašau už kvailą klausimą, bet nelabai supratau....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 04 birželio 2008 - 09:14
QUOTE(Irongė @ 2008 06 04, 08:50)
geras, o mano draugė dabar laukia nesulaukia, kol sumontuos stiklą ant sienos, sakė tuoj rankos nukris nuo to begalinio dažytos sienos šveitimo kievieną dieną , kaip skirtingai kiekvienam.  blink.gif

o virtuvytė jūsų graži jauki,  thumbup.gif  tik gaila, kad ta mikrobangė užima brangią stalviršio vietą...

Dažai atsparūs drėgmei, tikrai šveist nereikia, tik perbrauki ir viskas, ir tai tik kartais biggrin.gif
Dėl mikrobangės, tai jo, užima vietos, sakau gal ateity reiks ją pakelt truputį į viršų, atsiras vietos ant stalviršio g.gif
O šiaip ačiū už pagyras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 04, 09:09)
Ir mane tie maisto atlieku smulkintuvai laaabai domina. Kokiu variantu yra? Kike kainuoja? ax.gif

Žinokit, bendradarbė mane prikalbino... ji buvo Amerikoje pas sūnų, tai sakė, tas prietaisas ten visur kaip būtinas virtuvės elementas... tiek man prigyrė, kad aš dar neturiu virtuvės, o jau nusipirkau tą smulkintuvą... 4u.gif blush2.gif
Pirkau Senukuose - sakė, pas juos dar irgi gana naujas dalykas...
Mokėjau - apie 350 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 06 04, 09:59)
Žiūrėjau aš tuos išvažiuojančius stalčius - būna du variantai: arba dedasi išvažiuojamas stačius viršuje įvairioms plovimo priemonėms, o tada apatinis talčius šiukšliadėžėms... arba išvažiuoja gaunasi kaip vienas stalčius (per visą spintelės aukštį), o viduje darosi dar toks kaip papildomas išvažiujantis stačiukas...
Kažin, kuris variantas patogesnis... Man tai lyg antrasis... ax.gif

O dėl smulkintuvo - tai sakot patogu, jei miesto kanalizacija?  smile.gif  4u.gif

man irgi antrasis labiau patinka.

o smulkintuvas nerbūtina prabanga, bet labai patogu, bent jau man tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti