QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 22:53)
turi omeny tokia virtuvę planuoji?
šiaip įdomus išplanavimas, ir neblogai įkomponuota viskas. man patinka, kai virtuvė netradicinės formos
aišku nuo viryklės prie šaldytuvo teks pavaikščioti aplink stalą, bet kaip ir nematau kito varianto... aš taip pat nenorėčiau orkaitės prie pat šaldytuvo, man kažkaip keistai atrodo šiluma prie šalčio.
jei dar dėl komunikacijų galima keist, aš daryčiau aukštą spintelę su orkaite priešingoj pusėj iš krašto, simetriškai šaldytuvui, o kriauklę kelčiau į kitą pusę, ten ir vietos jai daugiau. pagal "patogumo reikalavimus" kriauklė turi būti 80 cm nuo kaitlentės, o pas jus nelabai matosi, bet įtariu gali neišlaikytas atstumas.
beje, jei darote plokštę ant sienos su įstrižu nukirpimu vienoj pusėj, man prašosi to paties ir kitoj. plius dar jos nedaryčiau tokios pačios, kaip durelių, derinčiau tik tokią pačią faktūrą, kad nebūtų viskas per daug vienoda.
Papildyta:
QUOTE(Kristuks @ 2008 06 04, 09:39)
Dar turiu klausimėlį
dėl spintelės po kriaukle.. kadangi nauja virtuvė ir taip kainuos krūvą pinigėlių
, norisi, kad būtų patogi... šiuo metu spintelė po kriaukle yra paplanuota 80 cm, su dviem atsidarančiom durelėm.
Klausimėlis, ar verta būtų mėginti dėtis viduje stalčių su bėgeliais, nes jei jo nebus, tai gaunasi, kad erdvė toje spintelėje neišnaudojama....
Laukiu pasisakymų....
Papildyta:
Beje, ar kas esate įsidėję ir naudojate maisto atliekų smulkintuvą po kriaukle?
aš kiek klausinėjausi ir žiūrėjau, man žymiai patogiau stalčius apskritai, su išvažiuojančiom šiukšliadėžėm ir visu kitu gėriu
o smulkintuvu naudojausi kitam name, tai
dalykas, bet kadangi dabar mūsų kanalizacija ne miesto, tai vyras griežtai uždraudė jį, nes už atliekų konteinerį sako mažiau mokėt, nei paskui už nuotekų išvežimą...
Papildyta:
QUOTE(smufyte @ 2008 06 04, 09:22)
Rankenėles dėjom pagal patogumą, o ne pagal grožį
Dėl viršutinių spintelių, tai ir šokinėdama manau nepasieksi, tenka užlipt ant kėdės, bet ten laikau labai retai naudojamus daiktus, tai ir užlipinėt retai tenka
Kriauklė patogu naudotis, nes baldininkas mums nepatarė daryti kampe, sakė daug vietos užima, tai man visai gerai taip
O gartraukio durelės ne dvigubos normalios
arba aš kažko nesuprantu. Šiaip pats gartraukis išsitraukia
Siena dažyta, labai patogu, jeigu apsitaško, tai paimi su skuduriuku ir nuvalai, labai paprasta ir patogu, nereikia pirkti jokių plytelių, jas klijuoti ar šiaip kažkokių plokščių, super paprasta
geras, o mano draugė dabar laukia nesulaukia, kol sumontuos stiklą ant sienos, sakė tuoj rankos nukris nuo to begalinio dažytos sienos šveitimo kievieną dieną , kaip skirtingai kiekvienam.
o virtuvytė jūsų graži jauki,
tik gaila, kad ta mikrobangė užima brangią stalviršio vietą...