Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 06 02, 11:19)
as galiu net su vaizdine medziaga lotuliukas.gif va nuotraukoj ji imontuota, tik dar uzsideda ta fasadine plokste ir apacioje tas plintusas, o sonuose ji turbut kazkaip prisisuka g.gif taip atrode pries imontuojant
user posted image
o taip imontavus, tik be fasado
user posted image

o mane iš tavo foto labiausiai sudomino duju skaitiklis. Ar teisingai supratau, kad šlangelė į dujinę paslėsta sienoje? mums dujininkas uždraudė slėpti, tai už galvos griebiuosi - negi ir kabės per visą sieną?!!!!!!

Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 14:55)

as ir turiu angliska ir lenkiska, bet noriu turet ir lietuviska. arba bent lietuviska biblioteka tos programos. manau tai smarkiai palengvintu darba.
arba gal bent kasnors zinote kokia versija eina lietuviu kaba?
o seip tai super'ine programa.  smile.gif

Abejoju ar rasi Lt g.gif g.gif g.gif Ne visos programos daromos lt g.gif
Atsakyti
Sveikos,
tuiu klausimėlį apie virtuvinio baldų komplekto spalvą... 4u.gif
Iš pradžių planavome tamsią, ąžuolo imitacijos. O kai nuėjau į baldų saloną, užsinorėjau šviesios. Buvo tokia pieno spalvos ekspozicijoje....Tačiau brangoka plokštė... tada pasiūlė šiek tie pigesnį variantą, tačiau dar šviesesnę... tokią tarp baltos ir pieno spalvos. Apvadai beje būtų tamsiai rudi..... Ir dar keliose durelėse numatytos "pynelės"....

Kažin, ar šviesi virtuvė namuose neatrodo per daug nuobodžiai....? Ir kiek praktiška - ne praktiška tos kiauros pynelės durelėse... ar nebus jos vien dulkių kaupykla??? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 06 03, 17:55)
Abejoju ar rasi Lt g.gif  g.gif  g.gif  Ne visos programos daromos lt g.gif

programa tai yra lietuviska.
as demo versija lietuviska turejau.
o jieskau pilnos versijos.
rimtos programos daromos visokiom kalbom.
turiu Kitchendraw 5.0 lietuviska.
Papildyta:
QUOTE(Kristuks @ 2008 06 03, 18:12)
Sveikos,
tuiu klausimėlį apie virtuvinio baldų komplekto spalvą... 4u.gif
Iš pradžių planavome tamsią, ąžuolo imitacijos. O kai nuėjau į baldų saloną, užsinorėjau šviesios. Buvo tokia pieno spalvos ekspozicijoje....Tačiau brangoka plokštė... tada pasiūlė šiek tie pigesnį variantą, tačiau dar šviesesnę... tokią tarp baltos ir pieno spalvos. Apvadai beje būtų tamsiai rudi..... Ir dar keliose durelėse numatytos "pynelės"....

Kažin, ar šviesi virtuvė namuose neatrodo per daug nuobodžiai....? Ir kiek praktiška - ne praktiška tos kiauros pynelės durelėse... ar nebus jos vien dulkių kaupykla??? 4u.gif  smile.gif

balta yra gerai. man tai graziau ledo spalva tik reikia ja derinti su pvz juodo sokolado spalvomis.
mano nuomone visos pynutes ar paraitymai gal jau biski atgyvenes reikalas.
be to jas ir valyti sunkiau ant ju ir dulkes kaupiasi labiau.
dabar daugumoj interjere dominuoja kubizmas, minimalizmas t.t. ir pan.
nu jei esi klasikos gerbeja neskaityk sios zinutes. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prieš kurį laiką čia skaitinėjau, rinkausi siūlomus variantus, todėl negaliu neparodyti savo virtuvės:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2008 06 03, 22:19)
Sveikos,
Prieš kurį laiką čia skaitinėjau, rinkausi siūlomus variantus, todėl negaliu neparodyti savo virtuvės:
user posted image

grazi.
idomu kodel rankeneles taip sudejo? butu graziau visos rankeneles jei butu gulscios.
o kaip pasieki uzdaryti pakabinamu spinteliu virsutines spinteles? manau tenka pasokineti. nu bet sportas sveikata. mirksiukas.gif
o kriaukle naudotis patogu? ji lyg kazkaip sone biski?
gartraukio dureles dvigubos gal ir idomus sprendimas.
bet seip faina.
Atsakyti
jo skelbiu aukcijona. viskas vokiska stalciai metabox.

http://public.fotki....ve/virtuve.html

http://public.fotki....e/virtuve1.html

http://public.fotki....e/virtuve2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxe1981: 03 birželio 2008 - 22:00
QUOTE(Macarena @ 2008 06 03, 16:09)
Rimtai?  bigsmile.gif  O jei as paprasyciau man nupirkti pora daikciuku: nedideliu, tokiu plastamasiniu dezuciu kruopoms susideti, nes pritruko. Siandien deliojausi viska, ir mazai man ju. As pervesciau pinigeliu is anksto  4u.gif Jau kokai dekinga buciau, tai  wub.gif

Įmesk nuorodas į AŽ ko reikia, bet neprisižadu...planų važiuot tikrai yra, bet tft tfu tfu

QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 21:53)
jo skelbiu aukcijona. viskas vokiska stalciai metabox.
user posted image
user posted image
user posted image

Nieko nematau
Atsakyti
kritikuokit nesivarzykit. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(z/d @ 2008 06 03, 17:16)
o mane iš tavo foto labiausiai sudomino duju skaitiklis. Ar teisingai supratau, kad šlangelė į dujinę paslėsta sienoje? mums dujininkas uždraudė slėpti, tai už galvos griebiuosi - negi ir kabės per visą sieną?!!!!!!

nera jokios slangeles nes kaitlente ir orkaite bus elektrines mirksiukas.gif
tiksliau jau yra thumbup.gif dabar beliko sulaukti kol atves plokste ant sienos, bet ryt jau kraustomes thumbup.gif
Macarena kas ten per dezutes?ir as noriu, man irgi reik kruopom, imesk kokia fotke ar nuoroda
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 03, 22:01)
Įmesk nuorodas į AŽ ko reikia, bet neprisižadu...planų važiuot tikrai yra, bet tft tfu tfu

Rytoj imesiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2008 06 03, 22:19)
Sveikos,
user posted image

Man visai graži tavo virtuvėlė smile.gif

O sakyk, pas tave ant sienos baldinė plokštė uždėta, ar dažyta? šiuo metu labai renkamės tarp šių variantų...

Atsakyti