Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

QUOTE(Lince J @ 2008 09 09, 15:21)
mano mazei 2metai 3 men. sisioja i tualeta be problemu, nu nakti su pampersu dar,o va kaoti tik i kelnes daro  doh.gif  doh.gif nebezinau nei ka daryti ir graziuoju kalbejau ir piktuoju ,nepadda kol kas niekas.Uzsimano kaku tai bega slepiasi pi stalu kur ar i savo zaidimu nameli pridaro i kelnes tada ateina ie sako noriu sesti kai jau po laiko  doh.gif gal kas patars ka daryti ? g.gif ruosiames i lopseli ,net geda kad tokia panele i kelnes dar kakoja  verysad.gif  verysad.gif

Patarimu pilna cia prirasyta, tiesiog paciai reikia atsirinkti kas geriausiai tinka. Mano dickei padejo rykste, nors buvo prasoma ir graziuoju. O po kiekvieno pakakojimo i tualeta/puoduka duodavau saldaini.
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2008 09 09, 15:11)
Patarimu pilna cia prirasyta, tiesiog paciai reikia atsirinkti kas geriausiai tinka. Mano dickei padejo rykste, nors buvo prasoma ir graziuoju. O po kiekvieno pakakojimo i tualeta/puoduka duodavau saldaini.

drinks_cheers.gif Mum taipogi padėjo rykštutė blush2.gif nesu bloga žiauri mama, bet po kelių mėnesių pokalbių prašymų ir jau kiek pastebėjau tyčinių slėpimusi, o po to juoko didelio teko susikaupti ir geriau vieną kartą karti rykštelė, nei šimtą kartų barimai ir beviltiški maldavimai. Bet čia manau kiekvienam savo. Sesers berniukas kuo puikiausiai nuo pusantrų metukų draugavo su puoduku rolleyes.gif Aš manau tokį jau paaugusį vaikutį reik pagėdinti žinoma proto ribose ir neįvarant kompleksų jokiais būdais schmoll.gif Mum beje labai padėjo keliais metukais vyresnis pusbroliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
mes pradejomemokytis sedet ant puoduko nuo 11 men.....viskas buvo kuo puikiausiai, pasodinu ir padaro....irgi sodindavau su rezimu, ryte, pavalgius ir pan....neilgai trukus pradejo kviestis ir rodyti sakydamas uu uu( jis taip sako kai ka nors nori parodyt) ir rodo i puoda, pasodinu, yra, saunuolis....dare ir sysiu ir kaku...viena diena kazkas uzejo, ant puodo negaliu pasodinti, visas issitiesia kaip styga ir nepasodinsi niekaip.....ir per uzpakaliuka uzplojau supykus....ne ir viskas.....dabar ant puoduko nori sest kai vakaras,ir reik eit miegot....tada jau buna uu uu, o jei dar neklausai, vos ne su asarom rodo i puoda, pasodinu padaro....bet diena niekaip...vaikstom su triusikeliais, tai namai prisisioti ir prikakoti.... vakare ar kartais ryta padaro, bet diena negaiu pasodint ant puodo...ir supranta, tik padaro tuoj kviecias kad pakeisciau kelnes, paklausiu kur reik daryt sysiu rodo i puoduka....tap ir tebevargstam....

Atsakyti
QUOTE(migliukas24 @ 2008 09 08, 17:36)
as tai ant puoduko sodinau kai jau pradejo sedeti nuo 6.5 men. ir kai priptrato nuo mazens tai dabar jokiu problemu. jau be pamperso seniai ir pati prasosi gal jauu nuo 1.6 metuku sysiu.
kai kurioms mamoms lengviau kai su pampersu ir nereikia sukti galvos, kada sodinti ant puoduko.

musiskei 8.5 men. Nupirkau puoduka ir sakiau pradesim pratintis. Vyras tik juokiasi is manes, sako per daug noriu. rolleyes.gif O kaip jus pradejot pratintis nuo taip anksti? Tik atsisesdavot trumpam, ar sededavo kol padarydavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taya: 09 rugsėjo 2008 - 23:34
Mano mažoji iki metuku buvo su pampersu.Muo metuku pirkome minkštą vaikišką dangtį ant tualeto.Pradėjo reikalus atlikinėti be problemų,tik dažniau pasiūlydavau nueiti į tualetą.Dukrytė greit priprato,gal tiesiog buvo idomu,kad ji,kaip "didelė".Tiesa,ir naktį pampersą iš karto nustojome dėti,neduodavau prieš gulant daug gerti,būtinai prieš miegą nueidavome pasisioti.
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2008 09 09, 14:21)
mano mazei 2metai 3 men. sisioja i tualeta be problemu, nu nakti su pampersu dar,o va kaoti tik i kelnes daro  doh.gif  doh.gif nebezinau nei ka daryti ir graziuoju kalbejau ir piktuoju ,nepadda kol kas niekas.Uzsimano kaku tai bega slepiasi pi stalu kur ar i savo zaidimu nameli pridaro i kelnes tada ateina ie sako noriu sesti kai jau po laiko  doh.gif gal kas patars ka daryti ? g.gif ruosiames i lopseli ,net geda kad tokia panele i kelnes dar kakoja  verysad.gif  verysad.gif

hihihi.gif likimo draugė. pas mus tas pats. Sysiu daro į puoduką, tik pati dar nesiprašo, pati kai pasodinu, tada ir padaro, bet vaikštom su pamperiu, nes ji leidžia ir leidžia.. O va kakoti nė pro kur ant puodo. pas mus ir ir gražiuoju ir piktuoju ir per užpakaliuką gavus, nepadeda schmoll.gif tarsi tas kakalas į puoda pats neitų, tik sauskelnės uždėtos ir kvapas apsisukus pasijaučia. Būna žinau kad nori kaku, pasodinu, laikau, o ji veržiasi stotis ir rėkia kaakuu. Sakau daryk i puoduka, bet niekaip, užmaunu ir privaro ta akimirka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2008 09 09, 14:21)

tu pabandyk kuri laika palaukti, kad ji pajustu kaip blogai su pridarytom kelnem. as taip pratinau be pamperso, kai pridarydavo i trusikelius. po to pati prasydavo, nes jei negerai su slapiomis kelnemis. nors budavo retai kad nepaprasydavo.
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2008 09 09, 14:00)
Ne del to kad vieni kitus mato, o del to, kad yra rezimas. Po pusryciu - puodas, pries miega - puodas, po miego - puodas, po pietu - puodas, pries einant i lauka - puodas... ir t.t. Cia apie lopsy kalba...

Tai ir namie tas pats, gi mama laisvai gali sodint reguliariai ant puoduko.
Atsakyti
Mano vyrukai sisioja tvarkingai i klozeta (kartais abu iskarto apstoja ), o kakoti prasosi uzdet pampersus. netgi patys issirenka su kokiu paveiksleliu. bet vistiek reikia pamperso. Nors darzely juos moko i klozeta, bet namie neseda. O i puoda isviso nieko - nei to, nei to. Pietu ismiega sausi - tik su triusikeliais, o nakciai -dedu vienkartini pakloteli, arba su pampersu.
Guodziuosi tuom, kad jie kazkiek jau reguliuojasi, tik gal daugiau laiko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2008 09 09, 16:11)
Mano dickei padejo rykste, nors buvo prasoma ir graziuoju. O po kiekvieno pakakojimo i tualeta/puoduka duodavau saldaini.

QUOTE(wikonda @ 2008 09 09, 16:58)
drinks_cheers.gif Mum taipogi padėjo rykštutė blush2.gif

Nelabai suprantu, tokio delikataus dalyko mokinime, kuom rykštė galėjo padėti?
Atsakyti
Pasiskaitykite, gal padės:

Puodelio reikalai

ir

Jau beveik atprato
Atsakyti
mano irgi abu vaikai pusantru metu jau be pamperso. mamos, ieskokit problemu pas save, o ne pas vaikus. pripazinkit, kad tiesiog kartais tingit dazniau padraugaut su puodu. sakyciau, kad vien mano vaikai tokie ankstyvi, bet tikrai matau, kad ir kitos mamos gali atpratinti nuo pampo. nemanau, kad tai vaikai kalti.
Atsakyti