QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 10, 00:35)
Nu as nzn ka blogai darau, bet mano vaikis nesipraso ant puoduko nors tu ka Jam liepa bus 3metai Pradejau sodinti nuo 5men. Sesdavo kuo puikiausiai, diena isbudavom su vienu pampersu. Poto gavos taip, kad nupirkau triusikeliu - ale atprastukiu. Jis nesiprasydavo vistiek, jei pagaudavau tai likdavo sausas, jei nepagaudavau - vaiksciodavo slapias ir dzin jam Poto pasikvietem uosviene, kad paziuretu vaika - tai vaikas nustojo isvis ant puodo daryti Nu zodziu daba jau pusmetis, kai sedam ant unitazo, bet geriausia tai, kad pamperso jam daba nebeapmausi, reke TUSIKUS O prasytis kada nori i Wc nesipraso..tai jau nebezinau kuo griebtis..drauge sako neprievartauk jo..ateis laikas ir prades prasytis..
bet man taip abydna, nu atrodo ir sneku as su juo, ir skatinu visaip ir nieko..Gerai jam taip ir dzin. geriausia, kai pasisioja i unitaza visada sako As ne pipiras - as vyras
bet man taip abydna, nu atrodo ir sneku as su juo, ir skatinu visaip ir nieko..Gerai jam taip ir dzin. geriausia, kai pasisioja i unitaza visada sako As ne pipiras - as vyras
nepergyvenk, ne tu viena tokia, maniskis jau 2 metai ir 2 men o ant puodo neseda, rekia baisiausiai. Savo pastangom apie pusmeti ji "mokinau", jokio rezultato, tai atsipalaidavau dabar, nejau dabar spausi ir versi vaika. Tai ateina i svecius kiti vaikai, atkreipiu demesi jei jie jau daro, papasakoju, kam tevai eina i tualeta. Tai visai neseniai ir jis nusprende eiti i tualeta, bet nezinia kam, tiesiog pabut. Tai as pagyriau, kad atejo, numoviau kelnes be jokiu komentaru ir pasodinau, sakau daryk kaip mama. Paprase manes uzdaryt duris, duoti gabaleli popieriaus. O uz duru girdziu sisi pasipyle. Tai dabar koki karta per diena kai uztaikau jo nora ten eit, einam, jei ne, tai nesiparinu. O kaka visalaik vyksta i pampi po stalu arba uz uzuolaidos
manau nera cia amziaus cenzo iki kada turetu ismokt, galiausiai kai nueis i darza, suveiks papugos sindromas ir anksciau ar veliau prades daryt kaip kiti.