Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

Mes jau mokomės sysiuko daryt ant puoduko, esam beveik 11 mėn. Labau daug ašarų, lyg bijotų to puoduko dukrytė doh.gif kad neverktų, pasodinu ir rodau filmuotą medžiagą fotike, ji tada padaro sysiuko. Dabar dvi dienos jau kaip nesodinau, nes truputį ji mane išgasdino, pasodinau ir taip paradėjo verkti, kad net kojytės drebėjo, tai bandom pamiršti tą katrą, ir šiandien vėl bandysim sėsti wub.gif
Atsakyti
na o mes jau sedame be problemu jau ryt bus antra diena kaip po namus su triusikeliais begiosim aisku dar nesiprasom nors jau menesi ant puoduko sedames bet visada su pampersais laikiau, manau kai prades jausti kad slapia nebesisios greitai i kelnes smile.gif
Atsakyti
mano kleckiukas jei paklausiu ar nori ssyssy tai irgi rekia ssyssy ir bega link toleto, nes ant toleto daryti jam didesnis azartas nei ant puoduko, buna kad padaro, o buna kad tik apgauna kad galetu tualeto vandeni nuleisti biggrin.gif o kai buna su pamperiu ir kai sysioja, tai irgi ziuri i apacia ar nebega sysiukas biggrin.gif
QUOTE(vikusedo @ 2010 01 12, 16:06)
Mes jau mokomės sysiuko daryt ant puoduko, esam beveik 11 mėn. Labau daug ašarų, lyg bijotų to puoduko dukrytė  doh.gif  kad neverktų, pasodinu ir rodau filmuotą medžiagą fotike, ji tada padaro sysiuko. Dabar dvi dienos jau kaip nesodinau, nes truputį ji mane išgasdino,  pasodinau ir taip paradėjo verkti, kad net kojytės drebėjo, tai bandom pamiršti tą katrą, ir šiandien vėl bandysim sėsti  wub.gif

svarbiausia mazyles neisgasdinti, nes tada bus labai sunku pripratinti prie puoduko. gal ant merliuko pradzioj sodinkit, silciau bus jai g.gif o gal dar ir per anksti... rolleyes.gif

QUOTE(Cikita_G @ 2010 01 13, 01:28)
na o mes jau sedame be problemu jau ryt bus antra diena kaip po namus su triusikeliais begiosim aisku dar nesiprasom nors jau menesi ant puoduko sedames bet visada su pampersais laikiau, manau kai prades jausti kad slapia nebesisios greitai i kelnes  smile.gif

tai taip suprasti, kad visada su pamperiu bunat tik nuimat ant puoduko pasedeti???
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 13, 21:02)
:
tai taip suprasti, kad visada su pamperiu bunat tik  nuimat ant puoduko pasedeti???

nu taip dazniausiai su pampersu budavom, dabar kai namie stengiuosi triusikelius ir giedras uzmauti doh.gif oboze susysinti visi kampai,pleveles tiesiu tuoj ant sofu po dekiais nes gaila baldu blink.gif
Papildyta:
tiek kad nedaug dar buvom su triusikeliais nes paskutine savaite beveik namie diena nebudavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 01 14, 17:00)
nu taip dazniausiai su pampersu budavom, dabar kai namie stengiuosi triusikelius ir giedras uzmauti  doh.gif  oboze susysinti visi kampai,pleveles tiesiu tuoj ant sofu po dekiais nes gaila baldu  blink.gif
Papildyta:
tiek kad nedaug dar buvom su triusikeliais nes paskutine savaite beveik namie diena nebudavom smile.gif

del sito as dziaugiuosi kad namie mazai kilimu ir odine sofa - nuvaliai ir jokio zenklo ar demiu, ar kvapo rolleyes.gif
o sakykit, kai susisioja giedras ar triusikelius metat skalbti, ar dziaunant kad isdziutu? nu durnai skamba, as visada skalbiu, jokiu dziovinimu, bet zinau ir kas padziauna ant radiatoriaus ir labai greit isdziusta ir mazai skalbimu ir vargu doh.gif

na mes siandien vel ir ant puoduko, ir i tualeta ssyssy darom, bet didesni reikala padare tik uzdejus pamperi. visada stengiuosi kai i puoduka padaro ji girti, rodyti kas puoduki, su didziausiom ceremonijom einam i tualeta ispilti ir nuleisti vandeni doh.gif biggrin.gif kaip suprantu, svarbiausia viska kas diena kartoti, kad vaikas nepamirstu ir iprastu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 15, 14:53)
del sito as dziaugiuosi kad namie mazai kilimu ir odine sofa - nuvaliai ir jokio zenklo ar demiu, ar kvapo  rolleyes.gif 
o sakykit, kai susisioja giedras ar triusikelius metat skalbti, ar dziaunant kad isdziutu? nu durnai skamba, as visada skalbiu, jokiu dziovinimu, bet zinau ir kas padziauna ant radiatoriaus ir labai greit isdziusta ir mazai skalbimu ir vargu  doh.gif

na mes siandien vel ir ant puoduko, ir i tualeta ssyssy darom, bet didesni reikala

hihihi.gif na as visada iskarto skalbti metu nes man su uosle bedos nes labai gerai uzuodziu man smirdi po to nervina tai maloniau kai vaikas su svariu rubeliu laksto smile.gif uzsipirkau nemazai triusikeliu pedkelniu ir dabar bandysim mokintis toliau rimtai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 15 sausio 2010 - 15:33
Mano sunelis nuo 1,9 meyuku be pamperio ax.gif dar iki 2 metu budavo, kad jei kur toliau vaziuot reikedavo, ar zinodavau, kad nebus galimybiu padaryti ant puoduko, tai uzdedavu pamperi, bet panasiai nuo 2 - ojo gimtadienio siu "draugu" visiskai atsisakem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 01 15, 15:33)
hihihi.gif na as visada iskarto skalbti metu nes man su uosle bedos nes labai gerai uzuodziu man smirdi po to nervina tai maloniau kai vaikas su svariu rubeliu laksto smile.gif uzsipirkau nemazai triusikeliu pedkelniu ir dabar bandysim mokintis toliau rimtai  smile.gif

na ir saunuole drinks_cheers.gif
dar pastebejau kad maniskiui geriau reikalus daryti ant puoduko sekasi pirmoj dienos pusej, nes i vakara jau pavarges buna, daugiau niurzgus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 16, 00:42)
na ir saunuole  drinks_cheers.gif
dar pastebejau kad maniskiui geriau reikalus daryti ant puoduko sekasi pirmoj dienos pusej, nes i vakara jau pavarges buna, daugiau niurzgus  rolleyes.gif

pasmus ta pati situacija pirmoj dienos pusej visada pataikom padaryti ant puoduko0 o vakare plaukiam plaukiam doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytė ilgai nedraugavo su puoduku, lakstydavo be pamperso šlapiom kelnytėm ir visai neįdomu būdavo jai. Jokių puodukų nepripažino. jau buvau praradus viltį, bet įsigyjau puoduką fisher price grojantį, kaip sostą. Nuo tos dienos mažoji nesiskiria su puoduku, neprašo, kai nori pati nubėga ir padaro. Manau ateina laikas ir kiekviena vaikas pajunta kada jam laikas ant puoduko, jei nenori puoduko, versti tikrai nereikia
Atsakyti
kadangi pati paskaitinėdavau šitą temutę, tai dabar jau galiu aprašyti, kaip mums sekėsi smile.gif
iki dviejų metukų ant puodo nesodinau, kelis kartus bandymai buvo, bet ji ne tai, kad nedarydavo, ji tiesiog nei karto taip ir neatsisėdo ant to puodo...
sulaukus dvejų metų su trupučiu, galvoju, bandom, ji jau normaliai kalbėjo, paaiškinau visą reikalą, lyg suprato, nuėmėm sauskelnes ir ėmėm mokytis, kai jau atrodė, kad lyg pagavo esmę ir mokymosi įdomumas dingo, tada prasidėjo bajeriai - demonstratyviai ne, ir viskas, stovi, verkia ir daro į kelnes
na, aš ir nesikankinau, ramiai uždėjau sauskelnes ir apie puodą porai mėnesių pamiršom, kai jai buvo apie 2m ir 3-4 mėn, vel viską prisiminėm iš naujo, nuėmiau namuose sauskelnes, paaiškinau ir pradėjom, rezultatas - be jokių ypatingų pastangų po geros savaitės sauskelnės jau nebuvo reikalingos thumbup.gif dar po kelių dienų pradėjau nebedėti į lauką, o viešose vietose apskritai be jokio ypatingo mokymo pradėjo daryti ant suaugusiųjų tuoletų
tai mano išvada - kad viskam (ir kiekvienam) savas laikas 4u.gif aišku, jei būčiau pratinus, nenusileidus nuo metų ar pusantrų, gal būtų atsisakius ji tų sauskelnių ir porą mėn anksčiau, bet man patogiau buvo pagauti momentą ir pavargti, pamokyti savaitę, o ne visus metus wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,na as naujoke tarp jusu smile.gif ,ir noriu pasisakyti apie savo dukryte..jai bus 2 metukai,bet taip pat ant puodo neseda,nesipraso o jei ir pasodini tai pora kartu tik yra padarius sisiuka.taip gali issedeti valanda ir vistiek tik atsistojus padarys nuejus kur nors. doh.gif
Atsakyti