Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

QUOTE(Cikita_G @ 2009 12 09, 15:19)
o kitas klausimas:  jus kai jau pradedat ant puoduko sedeti ir jei jau vaikas pradejo daryti i puoduka bet pats dar nepasipraso naudojat pampersus? ar stengiates su kelnytem laikyti kad pajustu kad jam slapia?

bijau girtis nes jau tris kartus nesekmingai buvo su sekminga pradzia bet pradejom daryti ant puoduko aisku tada kai as pasodinu (jau savaite sitaip kas valanda arba kas pusvalandi sodinu) bet po to uzdedu pampersa  g.gif

Sunus ant puoduko sedi mazdaug nuo 9 men, taciau dar nesipraso pats. Buna visko: ir aibe slapiu triusikeliu bei balu, o buna ir visiskai sausu dienu. Sauskelniu namie nededu, vaiksto su triusikeliais. Norisi, kad kvepuotu vaiko odele bent jau diena.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 22, 14:41)
vis priminti, kad puodukas yra, vestis kartu i tualeta ir sakyti, kad darai kaku ar sysia, zinau, kvailai is sono atrodo, bet reikia maziukams vazdines medziagos... as youtube viedeo rodydavau mazajam, kaip vaikuciai ant puoduku sedi ir t.t. o dabar pas mus protesto metas, nuo to laiko kai pradejo eiti i darzeli visai apileido vaikas, jau beveik trys metukai, o nelaimiu buna, tad auksciau nosi! mirksiukas.gif

o tai nuo kada pradejote pratinti,kad beveik 3 metu dar nemokejo?Beto naturalu,kad ir pratinimas ant puoduko ir pratinimasis prie darzelio duoda savo israiska,siuo atzvilgiu ,kad jusu vaikui buna vel baluciu.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 12 10, 14:30)
o tai nuo kada pradejote pratinti,kad beveik 3 metu dar nemokejo?Beto naturalu,kad ir pratinimas ant puoduko ir pratinimasis prie darzelio duoda savo israiska,siuo atzvilgiu ,kad jusu vaikui buna vel baluciu.

Puodukas buvo dovana 9men proga, tada sededavo ryte, kas pora valandu, bent ryte abu reikaliukus padarydavo. mamyte pradejo intensyviai dirbti ir nuejo suniui ant uodegos viskas. paskui buvo stadijos puoduko baimes. dulkejo kampe. paskui buvo naudojamas kaip zaislas, nes grojantis. niekada per prievarta nesodinau, nes visi bandymai baigdavosi tik piktumais. Nuo 2metu bandziau su palutem leisti lakstyti, didesnis diskomfortas nei sauskelnes- jokiu pokyciu, tad palaukem ilgiau...

nakti, jei nenueina i lova su buteliuku, atsikelia sausas, bet vistiek dedu sauskelnes, nes jis labai issigasta ir nusimena jei nelaime atsitinka... miega vaikinas apie 12val nakti...
Atsakyti
Mano vaikas pradejo eiti ant puoduko 1.6 men, mergyte. Virs menesio kai tik ismoko, ejo labai graziai, pati pasiprasydavo KASKART. Niekada nepridarydavo i kelnes. Bet po to laiko ar jai atsibodo ar dar kas, bet nebuna dienos kad nors karteli nepridarytu...
O mane siutas ima. Bandziau graziai aiskint, bandziau negraziai. KAi padaro i puoduka labai graziai giriu, apdovanoju. Jai dzin pasidare. Gal prisizaide su puoduku? Labai nusiviliu dabar verysad.gif
Kas cia jai pasidare? Ar jums, mamytes taip buvo? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nejaugi visu mazyliai tokie pavizdingi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2009 12 21, 20:24)
nejaugi visu mazyliai tokie pavizdingi  unsure.gif

As net nezinau kokio persilauzimo reikia sulaukti... Maniskis labai graziai eina ant puoduko, viska daro, paskui bac- vel cirkai prasideda. nuejau i darzeli 4dieni, paprase, kad ekstra kelniu atnesciau, 5dieni jau atradau su uzdetom sauskelnem doh.gif pasake, kad per daug nelaimiu atsitiko... kaltina salta ora, sake visi vaikuciai dazniau i wc laksto..
tai va... vare viska i kelnes dvi dienas, savaitgali pavyzdingai sedejo ant puoduko, o siandien ir vel nesamones doh.gif tik ryte puoduka naudojo.. maniskiui jau tuoj trys metukai, tad nesijaudink... manau, kad tavo maziuke tokio amziaus jau tikrai bus tikra profesionale 4u.gif
Atsakyti
Aisku, Aciu! 4u.gif
O as jau pradejau galvoti kad ji man kersija uz ka nors... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2009 12 23, 14:36)
Aisku, Aciu! 4u.gif
O as jau pradejau galvoti kad ji man kersija uz ka nors...  doh.gif

Jei tai kersto forma, tada mano mazius labai jau daug neapykantos man turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2009 12 20, 13:27)
Mano vaikas pradejo eiti ant puoduko 1.6 men, mergyte. Virs menesio kai tik ismoko, ejo labai graziai, pati pasiprasydavo KASKART. Niekada nepridarydavo i kelnes. Bet po to laiko ar jai atsibodo ar dar kas, bet nebuna dienos kad nors karteli nepridarytu...
O mane siutas ima. Bandziau graziai aiskint, bandziau negraziai. KAi padaro i puoduka labai graziai giriu, apdovanoju. Jai dzin pasidare. Gal prisizaide su puoduku? Labai nusiviliu dabar verysad.gif
Kas cia jai pasidare? Ar jums, mamytes taip buvo? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sako, reikia vaika laikyt be sauskelniu - nepatiks vaiksciot slapiam ir vel nores ant puoduko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2009 12 24, 14:13)
Sako, reikia vaika laikyt be sauskelniu - nepatiks vaiksciot slapiam ir vel nores ant puoduko  mirksiukas.gif

Kai tik pradėjom pratinti, sūnučiui šlapios kelnės jam buvo dzin. Paskui kažkaip suprato, kad su šlapiom negerai, atbėga ir sako ooooo. Bet, kad tą ooo prieš balą sakytų, nesulauksi. Po namus vaikšto su trusikučiais, jeigu nepamirštam pasodinti tai avarijų nebūna. Tik rimtas reikalas mums didelė problema - išsigasta ir pradeda verkti kai pridaro į kelnes. O drao tik užsisplėpęs ko nors, jeigu pamatau ir bandau nešti - didelės ašaros. Pasodintas ant puoduko verkia kaip išsigandęs ir džiaugias jeigu puodelis lieka tuščias blink.gif Toks vaizdas, kad yra išsigandęs kada, bet nepamenu tokio atvejo unsure.gif
Atsakyti
Mes gyvenam vokietijoj.kol dukrelei nebuvo 3m ir nereikejo i darzeli daznai skraidydavau i lietuva ir beto visur cia reikia su masina vaziuoti tad ir neverciau sedeti ant puoduko.Budavo ir patiem patogiau oro uoste ar kelionej ir vaikui-nes labai jau issigazdavo kai i kelnytes nubegdavo.Namie aisku jei noredavo tai galedavo sedeti ant puoduko kiek noredavo.nebijojau kad neismoks ar kad nenores ir neverciau per prievarta.atejo laikas i darzeli ruostis thumbup.gif npaaiskinau jau pora menesiu pries tai kad jau viskas,kad jau uzaugom dideles,kad jau nebereikia pampersu ir darzelyje reikia i toleta kaip ir visi vaikuciai eina.Ir pradejo mazoji eiti ir pasisakyti be jokiu problemu.Aiksu buvo pora sykiu kad uzsimirso su vaikais bezaisdama bet kam nebuna tokiam amziuj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2009 12 21, 20:31)
pasake, kad per daug nelaimiu atsitiko... kaltina salta ora, sake visi vaikuciai dazniau i wc laksto..

Mano dukrelei greitai bu 5m.bet vat jau pora sykiu sia ziema ir radau pilnom kelnem.nes matau namie kad bega bet jau per velai,o paskui skundziasi kad skauda jai biskuti ten apacioj.Jauciu persalo gal biskeli kojytes per tuos salcius unsure.gif bet sake ji ne viena tokia darzelyje sia ziema-tai bent tai isgirdus ramiau paliko huh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2009 12 20, 12:27)
Kas cia jai pasidare? Ar jums, mamytes taip buvo? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

gal mazyle pajaute ta nusivyle, kaip supratau akivaizdziai parodei jai, tai ir bijo ar kazkaip pan. g.gif
as apie pratinima prie puoduko zinau dar tik is forumo ir knygu, nes pati dar nebandziau, tiesa gruodi vis bandziau sodinti, bet dar jam is vis vienodai, kai buna be pamperio jei i kelnes padaro kad ir didesni reikala, tai dar dzin jam kas tose kelnese, o va dabar jau zadu grizus po atostogu namo pradeti sodinti vis, nes jau db ir kai siusiu daro tai jei ir su pamperiu tai pasilenkes ziuri, laukia kol begs biggrin.gif o kai nuimu pampi sakau padaryk siusiu, tai jis tiek vargsas steni, nesvarbu nori ar nenori biggrin.gif matosi kad supranta jau kazka ...
Atsakyti