Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

QUOTE(-butterfly- @ 2009 09 16, 14:21)
Mamytės,o kaip pripratinti vaiką,kad naktį išmiegotų sausas,visą dieną jau kuris laikas kai nori ant puoduko pasiprašo,o va prieš miegą niekaip nepasodinu,rėkia,kad nesės ir ryte pabudus be šansų pasodinti ant puoduko doh.gif ,o atsikelia šlapias visas,nebespėju patalinės skalbt doh.gif ir taip jau antras mėnuo,visi namai paklodėm uždžiauti doh.gif

įdomu, kaip sekasi kitoms
bet su naktiniu sausu miegu tenka ilgiau užtrukti.....
kiti kažkaip per mėnesį pripranta g.gif
Atsakyti
Man niekaip nepavyksta pripratinti dukrytes ant puoduko. Kai noriu ja sodinti pradeda verkti, raitytis. Kartais nervai nelaiko, ypac, kai eilini karta pridaro ant lovos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 09 23, 16:20)
Man niekaip nepavyksta pripratinti dukrytes ant puoduko. Kai noriu ja sodinti pradeda verkti, raitytis. Kartais nervai nelaiko, ypac, kai eilini karta pridaro ant lovos  lotuliukas.gif

palaukit mėnesį nieko nedarydami, gal viskas bus kitaip, jei ne, palaukit dar mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 09 23, 16:20)
Man niekaip nepavyksta pripratinti dukrytes ant puoduko. Kai noriu ja sodinti pradeda verkti, raitytis. Kartais nervai nelaiko, ypac, kai eilini karta pridaro ant lovos  lotuliukas.gif

Nesureiksmink, apsisarvuok kantrybe. Mes irgi ilgai nemegom, bet niekada neversdavau, tiesiog nustumdavau i sona ir viskas...dabar jau kelias dienas is eiles lekia i puoda daryt, nesa pilt, pykstames, kad pila ant saves, ne i klozeta, bet cia menkniekis, svarbu tegu mokosi lotuliukas.gif
QUOTE(Minlina @ 2009 09 23, 23:23)
palaukit mėnesį nieko nedarydami, gal viskas bus kitaip, jei ne, palaukit dar mėnesį smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as jau metus meginu berniuka savo ant puodo pripratinti.visiskai nesiseka...isbandem viska,kas tik ka patrdavo.ir tetis buvo rimtai uziemes..ir nieko.jau depresija kartais apima.dabar isvis pakavojom ta puoda,nebesnekam ta tema,sakau po keliu men gal pasimirs jam viskas ir pradesim isnaujo smile.gif
Atsakyti
Pas mus, kai namie, jokių problemų - kai užsimano, nusimauna kelnes ir padaro. Kai kur nors važiuodami pasiimam jos puodą - irgi viskas gerai. Bet ką daryt, kai to puodo nėra? Keliskart bandžiau (ne namie) palaikyt virš klozeto, rėkė "ne!". Tai kai einam į svečius ar kur į miestą, dedu pampersą. Gal reikėtų kada surizikuot... Tiesiog pasiimti atsarginių rūbų... g.gif
Atsakyti
Mano dukrytei spalio menesi du metukai, mes su puoduku jinai labai nenori draugauti. Jeigu pataikysi momenta kada jinai nori ir pasodinsi tada padarys sisi, o jeigu ne pridarys i kelnias. kartais buna sedi po valanda ant puoduko, bet nieko nepadaro o tik atsistos paeis kelis zingsnius ir jau kelnytes pilnos. O keisciausia kad jinai su slapiom kelnytem gali lakstyti puse dienos ir jai vienodai....zinau kad reikia kantrybes, bet kad ta kantybe ne gelezine..... schmoll.gif namie visi kampai apsisioti.....
Atsakyti
QUOTE(neyartha @ 2009 09 24, 18:12)
Pas mus, kai namie, jokių problemų - kai užsimano, nusimauna kelnes ir padaro. Kai kur nors važiuodami pasiimam jos puodą - irgi viskas gerai. Bet ką daryt, kai to puodo nėra? Keliskart bandžiau (ne namie) palaikyt virš klozeto, rėkė "ne!". Tai kai einam į svečius ar kur į miestą, dedu pampersą. Gal reikėtų kada surizikuot... Tiesiog pasiimti atsarginių rūbų...  g.gif

Mes be atsarginių (kokių trejų porų kelnių ) niekur nevažiuojam (pampių nebededam) ,tad negali žinot kada tie mažyliai pasimirš pasiprašyti,net neįsivaizduoju kitaip,nes liktų šlapias vaikas vaikščioti per diena..........
Atsakyti
O kaip su kakojimu?Maniškis bijo į puoduką kakoti, šaukia ajajai, bet viduriai tikrai ne kieti.Aš matau kai kaku nori, tai sodinu iš karto tai jis ne ir viskas, tai tada arba ant žemės padaro,arba jau visai paskutiniu momentu spėju ant puodo pasodinti, arba pamperi uždedu nes gaila vaiko arba tada jis naktį apsikakoja.Šiaip be pamperio esam tai pats retai kada sėdasi tik pasako kad nori tai aš arba sodinu arba sakau sėsk ant puodo tai sėda, o pačiam retai kada ateina į galvą kad reikia sėsti ir viskas.Šiąnakt be pamperso pirmą naktį paguldžiau matysiu kaip seksis.
Atsakyti
na mums stojo reikaliukai, pries keleta savaiciu pas paprase ant puoduko ir sisiu ir kaku padare , po to laiko pasytoviai kai pasodinu padaro visada kanors, bet pradejo nenoreti sestis ant puodo g.gif tai dabar visai vel nesodinu ziuresiu kaip seksis smile.gif
Papildyta:
O gal puodukas nepatogus jam sedeti?
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif
biskei patingejau skaititi visa tema blush2.gif
reik patarimo ax.gif
mano berniukui jau suejo 2m, tai galiu pasigirti kad diena be pampersu tai jau gal nuo 1m vaikstom didis.gif ispradziu irgi visi kampai buvo apsiusiuoti irnesakyk.gif po to pradejau as jausti kada jis siusiuko nuori lotuliukas.gif o veliau ir pagaliau atejo ta diena kai pradejo prasytis ant puoduko bigsmile.gif
bet nakti vis miegam su pampersu blush2.gif papasakokit prasau kaip jus ryzuotes nakti pampersu nesideti g.gif ir kokie pasiekimai ploja.gif
aciu visom oro_buckis.gif
Atsakyti
maniškiui 1 metai ir 7 mėnesiai.

jau porą mėnesių, kaip pampersą dedu tik miegui ir ėjimui laukan. visus "rimtus" reikalus darom tik į puodą, o su sysiojimu kada kaip.
šiaip stengiuosi sodinti ant puodo kas pusvalandį. jei nenori - nesėdės, o jei nori - būtinai padarys. kad ir nedaug, bet visgi puodan rolleyes.gif
Atsakyti