Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

pradejau sodinti nuo 6 men,dabar jau pilnai darome i puoduka,net pasipraso,uzdedu pampersa jai kur ilgam isvykstam ,nes ant tuoleto nenori daryti,mano saulitei dabar 1 metukai ir 1 men.
Atsakyti
Padėkit mamytės help.gif
mano berniukui 2 metukai ir 2 mėnesiai,pratinamės ant puoduko,tai jei namie laksto nuogutis tai retkarčiais pasisioja ant puoduko,o jei tik su kelnytėm tai varo į jas ir niekaip neprikalbinu ant puoduko,bet va dar didelė bėda,kad jis nesupranta,kad čia negerai,jis su savo išmatom žaidžia doh.gif verysad.gif ,prikakoja į mašinytę ir vežioja doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ,ką daryt tokiu atveju?
Ir aiškinau,bet jam vienodai verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Beja,kažkaip sumasčiau nupirkti FP naktipuodį,tik jis nėra pigus,sakau gal ant tokio greičiau susiprotės,bet ar verta leisti pinigus?
Gal jus turit patirties ir galėsit mane paprotint mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-butterfly- @ 2009 07 29, 12:25)
Padėkit mamytės help.gif

Manau tiesiog dar kantriai laukit ir nemėtykit pinigų. 4u.gif
Atsakyti
Ir as taip manau.O maniske iprato tik ant savo puodo daryti,ir jai kur bunam sveciuose,tai neeeee,nedaro,pasedi atsistoja paziuri kad netoks puodas.
Atsakyti
Ačiū jums lb už patarimus,o kaip vaikui įkalti į galvytę kad su savo kaka nežaistų? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-butterfly- @ 2009 07 29, 15:00)
Ačiū jums lb už patarimus,o kaip vaikui įkalti į galvytę kad su savo kaka nežaistų? g.gif  verysad.gif

gal labai greitai reaguoti, kai prikakoja iskart mauti kelnytes, kad nespetu pirmas smile.gif

Bajeristas biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi į jųsū klubą smile.gif Maniškiui 1.9 m, o į puodą net nežiūri. Dar anksčiau sodindavo žaislus ir sakydavo, kad aaaa daro, o pačio niekaip nepasodinam. Tiesa vieną kartą prieš mėnesiuką padarė sisiuką, bet sėdėjo tik todėl, kad įjungėm teletabius. Padarius puodas grot pradėjo o iš vaiko reagcijos jokios doh.gif Ir pats nepajautė, kad padarė. Gal tikrai jie dar kažkaip vat nejaučia nei noro, nei kad jau daro. Mes taip atsargiai vis pašnekam, kad negražu, bet tuomet jis į puodo pusę išvis nežiūri unsure.gif

Beje aš sau davusi tokį įsivaizduojamą terminą, kad turėtų jau daryti į puodą iki 3 metų smile.gif
Atsakyti
mums puodukas priesas NR.1 doh.gif ismokom sisot ant klozeto, bet butinai turim but pliku uzpakaliu, jei uzmaunu kelnytes ir tuoj avarija unsure.gif kaip reiks visiskai atsisakyt pamperiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 30 liepos 2009 - 12:23
Mums irgi tas pats,jei be kelnyčių tai dar padaro ant puoduko,o jei su kelnytėm,tai privaro-nusimauna ir atneša man sakydamas MAMYTE ŠLAPIA,ir kiek aiškinau jam visai vienodaI............... doh.gif
Atsakyti
as savo klecka ant puodo pradejau sodinti pernai geguzes men (berniukui buvo 1.7m). Vargau visus metus, daznokai ivykdavo avarijos, nors viska zinojo ir suprato kur ir ka reikia daryti. Sia vasara jau praktiskai nebeprisisiojo kelnyciu, o va su kaku tai problema - kai pasodinu ant puodo ar klozeto, tai sako"man neina", o tik speju uzmaut kelnes, ziurek, nulekes kur i kampa ir prikrauna blush2.gif Nezinau net ka daryti. Bandziau visaip ir graziai snekinau, ir bariau, ir dirzu gazdinau - niekas nepadeda lotuliukas.gif Dabar nebesakau visiskai nieko, tik lekiu greit siknos plauti. Ir dar, nors mum jau greit 3m, bet naktimis miegam su pampersu, gal tik keleta naktu yra ismiegojes sausas ax.gif
Viskam savas laikas, tik labai nesinori, kad tos avarijos truktu taip ilgai schmoll.gif
Atsakyti
oho,o aš galvojau,kad maniškis čia jau perilgai su pampiais draugauja,nes kiek paskaitau,tai visos giriasi kad jau nuo metų ant puodo daro doh.gif ........bet aišku kiekvienas vaikas skirtingas ir kiekvienam savas laikas mirksiukas.gif ....o jus į darželį neinat,nes kiek girdėjau ten vaikai pripranta ant puoduko greičiau g.gif ..........
Atsakyti
na,per visa ta laika kol pratinomes tai 4 sykiu privalgiusi buvo savo kakaus bigsmile.gif
Atsakyti