maniskis tai kad ir i kelnes pridaro nejaucia jokio diskomforto
QUOTE(lauryyy @ 2009 05 26, 14:03)
Pas mus viskas tvarkoj su kakojimu i puoduka-prasosi visada saziningai jau kokius 3men,o va sisiot, tai vos ne kiekviena karta, puse i triusikelius,kita puse i puoduka -dar nesupranta,kada pasiprasyt reikia,kad sausos kelnes liktu.
Pas mus panasi problema, tik su sisiojimu viskas pas mus tvarkoj, o va rimtesny reikala kartais ir i kelnytes padaro bet cia manau pakietejusiu viduriuku problema, nes tuo metu net ir ant puoduko bijo sestis
QUOTE(lauryyy @ 2009 05 26, 14:03)
Pas mus viskas tvarkoj su kakojimu i puoduka-prasosi visada saziningai jau kokius 3men,o va sisiot, tai vos ne kiekviena karta, puse i triusikelius,kita puse i puoduka -dar nesupranta,kada pasiprasyt reikia,kad sausos kelnes liktu.
Kaip jums faina,o manoji yra tokio pat amziaus kaip jusu,bet i puoda nedaro.Jau nuo metuku as ja pratinu,bet ji tik atsiseda pasako sysiu ir nieko nedaro, o po keliu minuciu,ziurek jau kelnes slapios ir del tu slapiu kelniu,nei kiek nepergyvena.gali isvaikscioti iki tol kol jos isdzius
QUOTE(KreivaiLyja @ 2009 05 30, 11:00)
O pas berniukus turbūt iš tiesų viskas vėliau? ... Aš lyginu su dukra, tai ji pas mane viską anksčiau pradėjo daryti.
Nepasakyciau, kad yra skirtumas berniukai ar mergaites! Yra skirtingos asmenybes, individulus kiekvienas vaikas! Mano sunelis jau nu 1m4men sisiuko daro i tualeta, pasipraso. Daznai ir budamas su pampersu vistiek sako noriu sisi! Rimtesnio dalyko pradejom prasytis nuo 2m2men. Bet va dvi drauges turi mergytes vienai 2m, kitai 2m5men iki siol nepasipraso nei si-si, nei ko rimciau!
merginos patarkit kaip elgtis.
mano merginai 1,9 metuku. ji jau supranta kada ko nori ir kartais man ir pasipraso, kad nori kaka ar sisi. Taciau problema, kad visiskai neseda ant puodo, nei ant klozeto
bandziau viska - ir sildyt puoda ir pati sedausi ir rodziau ir darem pertrauka ir vel siuliau puoda ir vaikstom dienom be pampersu po namus, bet neseda. Ateina pati, rodo i puoda, sako, sisi, bet neseda. anksciau sedosi tik su kelnem, dabar visai net neseda, jokio susidomejimo nerodo. Klausiu kur reikia daryt kaka ir sisi - rodo i puoda.
Zodziu ji suvokia kur kas daroma, bet kazkodel nedaro ten.
Kaip patartumete elgtis man? Matau kad reikia pereiti prie kito etapo, nes jau vaikas parodo, kad nenori daryt i kelnes, bet nebezinau kur jai siulyti atlikti reikalus, jei neseda ant puodo
mano merginai 1,9 metuku. ji jau supranta kada ko nori ir kartais man ir pasipraso, kad nori kaka ar sisi. Taciau problema, kad visiskai neseda ant puodo, nei ant klozeto
bandziau viska - ir sildyt puoda ir pati sedausi ir rodziau ir darem pertrauka ir vel siuliau puoda ir vaikstom dienom be pampersu po namus, bet neseda. Ateina pati, rodo i puoda, sako, sisi, bet neseda. anksciau sedosi tik su kelnem, dabar visai net neseda, jokio susidomejimo nerodo. Klausiu kur reikia daryt kaka ir sisi - rodo i puoda.
Zodziu ji suvokia kur kas daroma, bet kazkodel nedaro ten.
Kaip patartumete elgtis man? Matau kad reikia pereiti prie kito etapo, nes jau vaikas parodo, kad nenori daryt i kelnes, bet nebezinau kur jai siulyti atlikti reikalus, jei neseda ant puodo
dabej, pas mus viskas labai panašiai, ir amžius toks pats, o ant puodo be kelnyčių nei karto nebuvo atsisėdusi...
bet... ji pvz taip pat nelipa basa ant grindų (tik ant kilimo!, o jau kokius 2-3 mėn leidžiu basą praktiškai kasdien, kad priprastų), jei reikia pereiti per grindis, geriau eis keturiom, bet padukais jokiu būdu neprisilies prie žemės
greičiausiai, tiesiog bijo kontakto su nuogu kūnu, tai dabar daug vilčių dedu į vasarą, kai bus šilta, bet kažkaip neatrodo, kad bus paprasta
bet... ji pvz taip pat nelipa basa ant grindų (tik ant kilimo!, o jau kokius 2-3 mėn leidžiu basą praktiškai kasdien, kad priprastų), jei reikia pereiti per grindis, geriau eis keturiom, bet padukais jokiu būdu neprisilies prie žemės
greičiausiai, tiesiog bijo kontakto su nuogu kūnu, tai dabar daug vilčių dedu į vasarą, kai bus šilta, bet kažkaip neatrodo, kad bus paprasta
mano bachuras taip pat nenori sesti nei ant puodo ,nei ant klozeto Kol buvo 6-7menesiu tai jau buvom pradeje po truputi sedet ant puodo.Ir be jokio vargo padarydavo ir dideli ir maza reikala .Bet praejo tas laikas ,ir iki galo taip ir neismokom sedet Odabar neimanoma pasodinti,jau geriau vaikscios slapiom kelnem Na gal kaip nors iki rudens ismoksim nors nebijoti puodo nes reiks eiti i darzeli.
Mano dukrytei jau greitai 11 menesiu. Puodukas nupirktas pries 2 menesius, bet iki siol jinai neipranta ant jo sesti. Tik pabandau sodint, iskart rekia! Net nezinau ka daryti.. Kaip ja ipratinti?
Mes tai nekisom per prievarta ant puodo, nors mociutes ir reke, kad jau reikia,,,
Ramiai islaukem savo laiko ir ant puodo be jokiu stresu pradejom daryti per 2 gimtadieni ... Iki to laiko ramiai vaiksciojom su pampiais
Ramiai islaukem savo laiko ir ant puodo be jokiu stresu pradejom daryti per 2 gimtadieni ... Iki to laiko ramiai vaiksciojom su pampiais