uzkniso juodai trimechio puodo ignoravimas, tai numoviau pampius ir pasakiau, kad tik lialiukai daro i pampius, nes nemoka vaikschioti ir negali nueiti iki tualeto, o tu jau didelis bernas taip kad va tau puodas, va kruva grazhiu triusikeliu ir naudokis.... tai po savaites kruvinu kovu ir sausu drabuzheliu trukumo shiandien nuejo prie puodo, nusimove kelnes pasisiavo apsimove ir nukure toliau zhaist...
nejaugi apsieisim be pampersu ankschiau nei jis baigs mokykla
bet "nuskilo" kad shia savite sergam ir neinam i drazha, nes vel butu batai.... nieks ten su tais pypliais nesiceckina ir neklausineja ar nori ant puodo... jei prisidaro tai pakeichia jei pasiprasho tai pasodina... kitu variantu nera....
Na mano dukrytei 1,8 men. Ant puoduko kada pasodinu, tada ir padaro, jokiu uzsispyrimu nera, bet prasytis iki siolei nemoka. Nesuspesiu , tai ir padarys Nakti dar guldau su pamperiu Nors jau ruosiuosi nuo kitos savaites pabandyti be. Pasiemiau atostogas, tai galesiu kovoti su ja
Mano sūnui , 1,10 mėn, sisiuko padaro į puodelį, bet jei nepaklausi ar nori, tai ir padaro į kelnes Na o kakutį tai nelabai nori daryti, pradeda verkti ir t.t. na bet jau bent pradžią turim, anksčiau net sisuko nedarydavo, neleisdavo nuimti sauskelnių ir nesėsdavo
mums 2 metai ir 7 menesiai.. su puodu draugaujam nuo 1.8. bet kaku vis dar i pampersa daro kitaip niekaip ir nakciai pampersiuka dedu, kitaip neiseina, nes greiciau lovyte supus, nei jinai nakti sysiu atsikels
Nu ir mes dideli jau esam, 2m ir 9men, bet su puoduku ilgai nenorejom draugaut, jau visai vilti buvau praradus. Kai nori seda, kai nori i kelnes daro ir tu jam nors pasvilpk.. O ypac didesniam reikalui nesiprasydavo. Bet viskas pasikeite praktiskai ta pacia diena, kai nupirkau Baby Bjorn'o dangti ant WC ir liepteli. Nuo tos dienos pats atsinesa, uzsideda, uzsilipa ir padaro. Turejom kelis dangcius pries tai, puoduka, bet niekas nepadejo, o dabar bent jau diena - ramu. Nakti dar dedu pampersiuka atsargai.
dukrytei 1,9men ant puoduko rimta reikala daro nuo metuku, ir dazniausiai prasydavo, o sisiu tai tik nesenai pradejo prasyt, buvo anksciau toks laikas kai prase, bet poto nebeprase, dabar vel praso, manau galejom anksciau jau visko ismokti, bet as pati kalta, kad truputi apleidus buvau sita reikala, budavo namie be pampio, kitur su, tai vaikas nesuprasdavo kada prasyt o kada ne, dabar jau antra savaite kai pampis naudojamas tik nakciai, ir kol kas prasosi, nors kartais ir pati sodinu arba paklausiu
Sveikos mamytės
Mums jau grait 1 metai ir 9 mėn, o ant puodelio sėdėti visai nenorim Namuose laksto be pamperio, bet kol nepasodinsi, "neužtaikysi momento" tai ir kelnės šlapios bus.. ir nesvarbu ar ten kelnytėse didelis reikalas jau, ji laksto sau išsišiepus, ir net prisidirbus nieko nesako
Aš ją ir į tualetą su savimi vedu, pati atsisėdu, ir ją šalia sodinu ant puodelio, o jai nė motais.. ji atsikelia ir jau žiūrėk kažkur koridoriuj balutė
Aš jau nebežinau, gal nemoku "išmokinti", net nepamenu kaip vyresnėlis išmoko, bet labai norėčiau kad iki antro gimtadienio pamirštume pamperius, nes ir darželis prasidės
Mums jau grait 1 metai ir 9 mėn, o ant puodelio sėdėti visai nenorim Namuose laksto be pamperio, bet kol nepasodinsi, "neužtaikysi momento" tai ir kelnės šlapios bus.. ir nesvarbu ar ten kelnytėse didelis reikalas jau, ji laksto sau išsišiepus, ir net prisidirbus nieko nesako
Aš ją ir į tualetą su savimi vedu, pati atsisėdu, ir ją šalia sodinu ant puodelio, o jai nė motais.. ji atsikelia ir jau žiūrėk kažkur koridoriuj balutė
Aš jau nebežinau, gal nemoku "išmokinti", net nepamenu kaip vyresnėlis išmoko, bet labai norėčiau kad iki antro gimtadienio pamirštume pamperius, nes ir darželis prasidės
QUOTE(Elinga_27 @ 2009 05 12, 19:24)
Sveikos mamytės
daug vaiku darzeli persilauzia,kitu gal susigedina
Oi mes su sūnum išbandėm viską, turim ir dangtį uždedamą ant tualeto, ir puoduką su rankenomis iš sonų, ir net puoduką, kur muzikutė groja - nepadeda. Jis mato ir kad vyresnioji sesuo į tualetą eina, bandau visaip aiškinti kaip nemalonu į kelnytes daryti, jis ir pats amn pritaria, betnesiprašo, nors tu ką... Kartais kai nuotaika gal būna tai kai tik užsimano siusiuko visada sako "kakū". Bet toks džiaugsmas retai bebūna... Bandžiau ir sukelti džiaugsmą apuadama naujais triusikėliais, džiaugėsi buvo laimingas, prieš tai ir į tualeta nuėjom, ir po 10 min atlekia ir rodo, kaip jam nemalonu, nes kelnės šlapios.... Saklbėm kelnes, vėl kalbejomės, bet veltui... Nežianau, gal berniukams vėliau tas laikas ateina, gal reėikia palaukti, pats pradės prašytis, ale jau kažkaip norisi atpratinti nuo tų sauskelnių.....
sveikutes,bandramintes
mum jau tuoj 1m.10men. irgi vargom ilgokai su tais puodais, klozetais, kaime net kibiriukais
pas mus buvo problema kad isvis puodas buvo priesas,nesedavo ant jo ir viskas,tik zaisdavo, kai buvo 1m.7men. kaime (ten nera tuoleto)kazkais juokais pabandem ant kibiriuko ir padare,nuo to karto nusprendziau imtis grieztu priemoniu,nes supratau kad ji jau kontroliuoja SAVO VEIKSMUS IR SUPRANTA KA DARO!!! namuose kai grizom,puodukas irgi neitiko,reikejo kibiriuka suorganizuoti tai du menesius visko buvo, tai sisioja tai ne, kelniu slapiu kruvos buvo didziules bet tik padariusi iskart maudavosi salin ir saukdavo sisi
kazkur pries menesi buvompas kita mociute,ji turi toki senoviska puoduka nublukusi,jai nematyta,laksto be pampio ir saukia sisi sisi,einam sisiot - ne.tada jai sakau imkpuoduka maukis kelnes ir sisiok pati:ji nusimove ir pasisiojo
tai vezemes ta puoduka namo bet karta pabandzius jau ir naminiai puodukai tiko,nuo to karto pampersai tik nakti ir per pietu miegeli bet kai baigsis pokas reiks ju atsisakyt visai, turbut
o sodinu kai pati manu jau reikia,pries iseinant i lauka, pavalgius, pries miega ir t.t. arba kai papraso,per menesi gal 5 kelnes prisisiojo tik
mum jau tuoj 1m.10men. irgi vargom ilgokai su tais puodais, klozetais, kaime net kibiriukais
pas mus buvo problema kad isvis puodas buvo priesas,nesedavo ant jo ir viskas,tik zaisdavo, kai buvo 1m.7men. kaime (ten nera tuoleto)kazkais juokais pabandem ant kibiriuko ir padare,nuo to karto nusprendziau imtis grieztu priemoniu,nes supratau kad ji jau kontroliuoja SAVO VEIKSMUS IR SUPRANTA KA DARO!!! namuose kai grizom,puodukas irgi neitiko,reikejo kibiriuka suorganizuoti tai du menesius visko buvo, tai sisioja tai ne, kelniu slapiu kruvos buvo didziules bet tik padariusi iskart maudavosi salin ir saukdavo sisi
kazkur pries menesi buvompas kita mociute,ji turi toki senoviska puoduka nublukusi,jai nematyta,laksto be pampio ir saukia sisi sisi,einam sisiot - ne.tada jai sakau imkpuoduka maukis kelnes ir sisiok pati:ji nusimove ir pasisiojo
tai vezemes ta puoduka namo bet karta pabandzius jau ir naminiai puodukai tiko,nuo to karto pampersai tik nakti ir per pietu miegeli bet kai baigsis pokas reiks ju atsisakyt visai, turbut
o sodinu kai pati manu jau reikia,pries iseinant i lauka, pavalgius, pries miega ir t.t. arba kai papraso,per menesi gal 5 kelnes prisisiojo tik
mes jau pagaliausiai sisi prashomes ant puodo, nu bet su kakiu tai tragedija. varo i kelnes visas net ishraudes, klausiu gal jau kaku einam? tai atshauna, kad ne kaku nenori dar, nors stumia kruvas i kelnes tik daina nezhinau kaip ji rimto reikalo prie puodo pratint....
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 16, 12:01)
mes jau pagaliausiai sisi prashomes ant puodo, nu bet su kakiu tai tragedija. varo i kelnes visas net ishraudes, klausiu gal jau kaku einam? tai atshauna, kad ne kaku nenori dar, nors stumia kruvas i kelnes tik daina nezhinau kaip ji rimto reikalo prie puodo pratint....
Na saunuoliukai jus jau ,dar kakuti ismoksit daryti ir jau busit tikri vyrai