Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

Mano mergyte jau beveik be pampersu diena buna,daznai vedu i tualeta,o kartais ir ant puoduko padaro smile.gif Dabar kur tik pamato puoduka,rekia siii biggrin.gif
Atsakyti
Maniske nejo,kol nenupirkom FP grojancio puoduko doh.gif dar buna avariju,bet vis rweciau,o nakty tai nezinau kaip reiks atpratint,jauciu kol is buteliuko gers,tol ir pampersus teks naudoti doh.gif
Atsakyti
Mudu taip pat naudojamės puoduku nors ir mažiukai dar,kai nupirkom puoduka tai pasodinom ,bet labai nepatiko,kažkaip pabandėm pasodinti atbulai thumbup.gif puiku ir isikibti yra kur ir kakuti kasdien i puoduka padarom ir tikrai jokiu bedu pamates puoduka tuoj savo sypsenėle išmeta ,bet ar tai ilgai truks nežinau,jau koki mėnesiuka sekmingai juo naudojamės
Atsakyti
Vyresnis gal nuo 6 men didesni reikala darydavo tik ant puoduko, tai kur vaziavome turejom kartu puoda tempt doh.gif
O jaunelis tinginiukas, geriau pasisleps ir padarys savo reikaliukus. Nuo vakar tvirtai apsisprendziau pratinti prie puodo. Per pusdieni gal 6 poros pedkelniu isnaudojo, nors atrodo taip daznai sodindavau doh.gif Tai isigudrinau nustatyti zadintuva kas 20 min- suveike biggrin.gif Bet vaizdelis buvo geras- skamba zadintuvas- greeeitai ant puoduko lotuliukas.gif Nes "pramiegojus" saukstai popiet biggrin.gif
Na siandien jau apseinam be zadintuvo ir tik su 1 avarija cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyte: 23 balandžio 2009 - 21:52
QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 04 10, 20:38)
mano kleckui ka tik sukako 1.5 metuku.ant puoduko daro su mielu noru,tik beda kad nesipraso schmoll.gif ,o pats issistraukes savo pimpaliuka bando siusioti g.gif
kartais sedasi ant puoduko,bet dazniausiai tai daro stovedamas bigsmile.gif ,kaip  suauges.jam cia taip idomu
idomu ar dar kieno nors vaikinukai taip elgiasi? g.gif

Mano tokio pacio amziaus smile.gif ir tiesa sakant smagiai pasisioja i kokia keptuve istraukta zaidimui ar ant butent virtuvinio kilimo ant kurio jis padaro nubeges mums nematant..Matau,kad aiskiai suvokia ka daro,t.y.,kad "sysiuka daro".Bet nupirktas muzikinis ir t.t. "gudras" puodukas mazylio visiskai nedomina ir pasodinti ant jo neimanoma.Nezinau g.gif Vis mastau:gal per velai pradejome bandymus sodinti,ar per anksti,kas maziausiai panasu... g.gif
Atsakyti
As turbut esu "senamade"bet man atrodo, kad vaikuti prie puoduko pratinti reikia kuo anksciau,nes veliau buna žymiai sunkiau ji atpratinti nuo pampersu ir nakti norint sisiuko žymiai sunkiau prabusti ir kaip jam turi buti sunku suvokti kodel jau siandien as turiu sedeti ant puoduko ,jei visa laika dariau i pamperi g.gif blush2.gif NEPYKIT blush-anim-cl.gif ,bet cia tik mano pamastymai ir žinau ka rašo knygose,bet nelabai su jomis as noreciau sutikti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos. Ryžausi pagaliau ir aš mokinti dukrytę sisioti į puodą. Mėginu susekti jos ritmus, kada ką daro, sisia ar kaka. Tada galėsiu laiku pasodinti ant puoduko. Tik supratau vieną problemą - mano mergaitė, pasirodo, viską daro STOVĖDAMA į sauskelnes, todėl jai sėdint ant puoduko nesigauna padaryti... Būna sėdi sąžiningai, nieko nepadaro, manau gal dabar nenori, o tik atsistojusi nueina, įsikimba į sofą ir pasigirsta tyli šilta srovelė ax.gif doh.gif
Sėkmės visiems mažuliams 4u.gif
Atsakyti
Mano mazasis irgi rimta savo reikaliuka daro staciomis... ir kuo toliau tuo sunkiau mum sekasi draugaut su tuo irengimu. Anksciau dar pasededavo kokia minute, dabar gi tik uzsodintas ritasi nuo puodo.. doh.gif Vasara jau bus du metukai, lyg ir jauciame spaudima is aplinkiniu,kad pati kalta-nesodinu,- tipo toks didelis o dar su pampersais... Tai skaitau kitu mamyciu pasisakymus ir mastau, ka laimesiu tuo priverstiniu lauzimu. Ar tik nepasidarysiu blogiau...
Atsakyti
per prievarta nieko gero nebus,bandykit sestis atbulai ant puoduko kad butu kur isikibti,gal taip pavyks,mudum taip patinka,o kaip visiems tai jau ne,kelia sikniuka,atrodo kad ir peliuka nusiples clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 04 28, 15:43)
per prievarta nieko gero nebus,bandykit sestis atbulai ant puoduko kad butu kur isikibti,gal taip pavyks,

Oho, nebloga mintis, ačiū, reiks pamėginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 04 28, 15:43)
per prievarta nieko gero nebus,bandykit sestis atbulai ant puoduko kad butu kur isikibti,gal taip pavyks,

Kaip idomu smile.gif bandysim ir mes taip,gal pavyks... biggrin.gif
Atsakyti
Oho, nebloga mintis, ačiū, reiks pamėginti 4u.gifKaip idomu smile.gif bandysim ir mes taip,gal pavyks... biggrin.gif
parasykit kaip jums seksis group.gif
Atsakyti