Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

sakykikt,o jus butent KODEL pradedavot pratinti ant puoduko?ar kad gaila pinigu ant pampersu?ar kad i darzeli be ju leisti?ar atsibodo keisti?ar vaikas pats prasesi?ar susdavo?labai idomu ax.gif
as savo 2metu sunu pradesiu pratinti geguze,kai truputi atsils ir maziau rubeliu nesios-maziau skalbt reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2009 04 06, 21:20)
sakykikt,o jus butent KODEL pradedavot pratinti ant puoduko?ar kad gaila pinigu ant pampersu?ar kad i darzeli be ju leisti?ar atsibodo keisti?ar vaikas pats prasesi?ar susdavo?labai idomu ax.gif
as savo 2metu sunu pradesiu pratinti geguze,kai truputi atsils ir maziau rubeliu nesios-maziau skalbt reiks biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
mums labai padejo gyvas pavyzdys smile.gif ...negaliu...juokinga rasyt lotuliukas.gif
eidami i tualeta sakydavom einu sysiot, lotuliukas.gif mazius atejes ziuri, na tekdavo pasedeti ir sedint papostringauti, kad va matai, cia didelis puodukas i toki tu gali ikristi lotuliukas.gif , todel turi maza, kad butu patogu...ir pan...
kazkuria diena sakau ...einu sysiot.. ir vaikukas sako - ir as einu kartu lotuliukas.gif

isvada - vaikuciai mokosi is teveliu,ir juos atkartoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2009 04 06, 20:20)

doh.gif lotuliukas.gif
O kam laukti gegužės g.gif mes tūrėjom 20 porų trusikėlių biggrin.gif lotuliukas.gif ir gal 15porų pėdkelnių blink.gif lotuliukas.gif taip rudeniui buvom pasiruoše mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

pampersu dydziu didesniu nebebuna tai jau ka bedarysi biggrin.gif ir i darzha sake nepriims jei nedraugaus su puodu... nesinori kazhkaip socialinio gyvenimo nuo antramechio statuso pradeti biggrin.gif
o jeigu rimtai tai todel kad kuo ankciau tuo lengviau ir liekamieji reishkiniai ne tokie baisus, del kuriu vaikas gali tureti nemazhu bedu tiek mokykloje tiek kazhkur kitur... g.gif
Atsakyti
kaip gerai,kad visoms taip juokinga.dziaugiuosi,kad prajuokinau.aciu uz demesi,laukit manes kita savaite "Humoro klube" uzduosiu ta pati klausima rolleyes.gif
Atsakyti

na idomus klausimai rolleyes.gif ,,ar atsibodo keisti?" aš stengiausi kuo anksčiau visų pirma dėl vaiko sveikatos, manote tie pamperiai labai jau sveiki? iš tikro tai augindama kitą vaikutį pasidomėčiau naturaliomis sauskelnėmis, vystyklais.
o pratinomės prie puoduko paprastai, kai nupirkom 7 mėn padėjom matomoje vietoje, po poros svaičių po miegelio pasodindavau, virš metukų stengdavausi dienomis nebedėti sauskelnių, o nuo 2 metukų naudojo tik, jei sirgdavo, nuo 3 metukų nebenaudoja niekada tik puodukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2009 04 07, 14:08)
na idomus klausimai  rolleyes.gif ,,ar atsibodo keisti?" aš stengiausi kuo anksčiau visų pirma dėl vaiko sveikatos, manote tie pamperiai labai jau sveiki? iš tikro tai augindama kitą vaikutį pasidomėčiau naturaliomis sauskelnėmis, vystyklais.
o pratinomės prie puoduko paprastai, kai nupirkom 7 mėn padėjom matomoje vietoje, po poros svaičių po miegelio pasodindavau, virš metukų stengdavausi dienomis nebedėti sauskelnių, o nuo 2 metukų naudojo tik, jei sirgdavo, nuo 3 metukų nebenaudoja niekada tik puodukas  ax.gif

jeigu jau tokie kenksmingi pmpersai tai kam isvis juos dejote? rolleyes.gif
Atsakyti
As savo vaiko niekaip ant puoduko nepasodinu, dar nesupranta kam jis skirtas.
Atsakyti
mano mergaite 1,1 jau pradejo dometis ka ten vyresnis broliukas ant puoduko daro smile.gif, ir kai buvo laisva, pati bande atsisesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkas: 07 balandžio 2009 - 15:54
mano kleckui ka tik sukako 1.5 metuku.ant puoduko daro su mielu noru,tik beda kad nesipraso schmoll.gif ,o pats issistraukes savo pimpaliuka bando siusioti g.gif
kartais sedasi ant puoduko,bet dazniausiai tai daro stovedamas bigsmile.gif ,kaip suauges.jam cia taip idomu,mane isvaro is kambario blink.gif ,uzdaro duris ir daro savo reikala,poto nunesa puoduka ir ispila.ir toks laimingas buna rolleyes.gif
idomu ar dar kieno nors vaikinukai taip elgiasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 04 10, 19:38)
mano kleckui ka tik sukako 1.5 metuku.ant puoduko daro su mielu noru,tik beda kad nesipraso schmoll.gif ,o pats issistraukes savo pimpaliuka bando siusioti g.gif
kartais sedasi ant puoduko,bet dazniausiai tai daro stovedamas bigsmile.gif ,kaip  suauges.jam cia taip idomu,mane isvaro is kambario blink.gif ,uzdaro duris ir daro savo reikala,poto nunesa puoduka ir ispila.ir toks laimingas buna rolleyes.gif
idomu ar dar kieno nors vaikinukai taip elgiasi? g.gif

thumbup.gif Mani6kis taip elgesi tik jam jau 3metukai lotuliukas.gif O sysiojo visad stovėdamas i puoduką bigsmile.gif Va jau savaitėlė net, kaippats eina į tualetą man liepta ten neiti biggrin.gif užsidaro pats nusimauna kelnytes pasikelia dangtį atlieką reikaliuką thumbup.gif tik nelabai dar pavyksta pačiam normaliai triusikiukus užsimauti, bet jau kuo toleu tuo gereu rolleyes.gif Auga tie žirniukai greitai wub.gif
Atsakyti