Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

biggrin.gif bandos jausmas stebuklus daro... vaikas po beveik puses metu pasedi ant puoduko smile.gif)) jau galvojau kad taip ir nesises
atsiseda pasedi 15 sek ir mauna lauk... nu dar kokie 7 metai ir gal pasisios biggrin.gif
vilstis mirshta paskutine thumbup.gif
Atsakyti
gal ir pasiusios
Atsakyti
Maniškis niekaip puoduko nepripažino, atsisėsdavo tik 1 sekundei, bet nuvykom į svečius, kur jo akivaizdoje vaikiukas atsisėdo ir padarė į puoduką. Tai iškart ir maniškiui to puoduko prireikė! Vos spėjom išplauti - sėdo ir padarė.
Deja, tai buvo vienkartinis mamos džiaugsmas doh.gif Ir toliau varinėjam su pamperiu, bet vis mastau, kad dažniau tokių matomų pavyzdžių - ir reikalai pajudėtų ax.gif
Atsakyti
maniskei dar tik metukai, bet puoduko irgi nelabai megsta, pasodinus iskart bega salin, bijo jo, kartais pasodinu, duodu kanors uzsiimti, panagrineti pvz kokius ausu krapstukus, tada viska pamirsta ir sedi sau patenkinta.
Atsakyti
su mazyke nebuvo problemu greitai susidraugavo su puodeliu ir jau nuo 8 men sedejo kuo puikiausiai o su mazuoju tai vargstame greitai bus dvieju metu bet dar sunkiai geriau daro i kelnes nei sedasi ant puoduko bet po truputi po truputi bandom su juo graziuoju mato kad sese sedasi na ir jis kazkaip po truputi zaidzia su puodeliu bet jei nespeju kartais pati pasodinti tai ziurek ir pilnos kelnes ir asaros zino kad negerai padare bet puoduko niekada neprasys doh.gif na bet viltis durniu motina tad gal kaip nors
ir visoms linkiu daug kantrybes zinau kaip tai sunku 4u.gif
Atsakyti
Maniskis irgi metuku ant puodo visai nesedejo, net spec. dangti nupirkau. Buvau net puoda keliems menesiams buva paslepus, o va atejo drauges berniukas ir uzsimane sysiu, tai istraukiau puoda , tai maniskis griebe ir rekia mamo, mamo ir nuo to laiko seda ir daro, tik po kiekvieno padarymo dainuojam valio valio, labai jau jam patinka tongue.gif
Atsakyti
o maniskiui jau ketveri jis senokai daro ant puoduko tik va koki du menesiai ar dar ir daugiau pradejo kenteti ir nedaryti ant puoduko nors viduriai tikrai nera užkieteje jis sako kad nenori taciau nueina užlenda už kokio kampo ir kencia gal jam labai nemalonus ir nenorimas tas isitustinimo procesas?kai jau prigasdinu visokiais budais tai tada per didelius vargus padaro bet viduriai tikrai nera užkieteje cia yra mano supratimu ozys ka daryt?padekit
Atsakyti
Sveikos mamytės
Mūsų mažei dar ankstoka sėsti ant puoduko.Kai pradės geriau sėdeti bandysiu pratinti .Kantrybės mokant savo mažius.
Atsakyti
sveikutes, jau buvau puolusi i nevilti, bet paskaičiusi cia jusu, kad esama visokiu vargeliu ir bėdeliu, nusiraminau... pas mus tokia situacija: suneliui jau greit bus trys metukai, o vat kovojam su kakojimu i pamarius... niekaip negaliu ismust sito pripratimo g.gif gal patarsit ka??? o su sisiojimu viskas tvarkoj jau nuo pusantru metu daro i puoduka, o kai reikia atlikt rimta reikala slepiasiai uz uzuolaidu, televizoriaus, praso iseiti ir jis tada sau ramiai vienas kakoja rolleyes.gif jau esu sunerimusi, gal kas netvarkoj..?jau ir ikalbineju, kad nupirksiu ta ir ana, ir kad pampersu neber vis tiek uzsispyres reikalauja savo...o jei nededu tai kencia
Papildyta:
sveikos
Atsakyti
vyresnelis senai jau i tualeta eina reikaliuku tvarkyt thumbup.gif o va mazius,tai nepalauziamas,jam puodukas zaidimo objektas,pasodintas sedi,bet jau pastebejau pribresta reikalas iskart atsistoja irdaro sssssss doh.gif ne visada pavyksta pakist puoduka po kraneliu blink.gif
Atsakyti
O mes su puoduku nuo 8 mėn. draugaujam. Nei su pirmu vaiku nebuvo, nei su antru sunku. Kažkaip lengvai pripratom.Turėjom puoduką ir pas vieną močiutę, ir pas kitą. Dabar tuoj treji, tai naudojamės tuo dangčiu.Geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KARKŪŠA: 11 vasario 2009 - 07:42
Aš tai irgi nežinau ką su savo mažiuku daryti, jam 2,5 m., o jis nesiprašo dar ant pudo, atrodo ir daržalyje juos sodina ir namie būna be pamperso, labai retai pats atsisėda, tad tenka vis karts nuo karto pasodinti pačiai. Su mergina problemų nebuvo jau 1,7 m. visur eidavom be pampersų. Aš net nežinau, čia gal kiekvienam vaikui individualiai.
Atsakyti