Įkraunama...
Įkraunama...

Ar savo kūdikiams darote masažus?

QUOTE(varijot @ 2008 06 28, 09:25)
poliklinikoje pasiklausk del masazu ir mankstu. galbut skirs kazkiek nemokamai. o geriausiai kai parodo kaip daryti, nes tiksliai ir nenupasakosi, be to mankstos eina pagal amziu. o padeda tai labai. mano zuiki ant koju pastate, buvo visai isglebes, po masazu ir mankstu, kuriuos atliko profesionali masaziste, vaikis labai sustiprejo ir issijudino, o guledavo puza isvertes ir viskas.

Hmmm. Gyvenu JAV, cia nelabai esu girdejusi apie profesionalias manksteles ar masazus sveikiems kudikiams, nebent jie butu kokie sergantys ir jiems specialios terapijos reiketu. Norejau paklausti uzsienyje gyvenanciu mamu, ar yra kitose salyse tokie dalykai kaip tos manksteles ir masazai Lietuvoje? Mano seimos daktaras net nieko nezino.
Atsakyti
Siūlyčiau Balandiene, vaikutį ant kamuolio pasupt, ant nugarytės, ant pilvuko už kojyčių laikant. Tikrai nepakenks, vaikučiui patiks, o jis tuo pačiu ir raumenukus stiprins. Kai jau sėdi, tai gerai ant kamuolio pasodinus paspyrokliuot aukštyn žemyn, labai stiprina nugaros raumenis. Jei baisu tik už kojyčių laikyt, tai galima iš nugaros apkabint ir kojytes prispaust.

Čia parašiau kaip masažistė darė mano sūnui, taip ir aš dabar mankštinu, tik aišku, visų pratimų nesurašiau, labai akys merkias smile.gif
Atsakyti
Musu maziui padidejes raumenuku tonusas ir keliant uz rankyciu galvytes nekeldavo, todel neurologe nusiunte masazams ir mankstelei, tai jau po dvieju kartu mazius jau galva laike gana tvirciau. Anksciau darydavom lengva masaza ir mankstele. Kai baigsis masazai poliklinikoje, bandysim kopijuoti kelis judesiukus is masazuotojos ir darysim patys 4u.gif
Atsakyti
4u.gif likau labai patenkinta masazu thumbup.gif suneliui labai patiko ir miegoti geriau pradejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziuole: 21 liepos 2008 - 22:51
QUOTE(eziuole @ 2008 07 21, 23:49)
4u.gif likau labai patenkinta masazu thumbup.gif suneliui labai patiko ir miegoti geriau pradejo lotuliukas.gif

O kas Jums dare tuos masazus, patys ar masazuotoja? Idomu kokia masazuotoja? mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif mums sunkoka daryti masazus nesileidzia. kita savaite eisime daryti masazus pas masazuotoja del kojytes. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 30 liepos 2008 - 10:22
Musu masazai - pasiglostymai, pasimylavimai ir nubuciavimas nuo kojyciu iki ausyciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, supermamos smile.gif))

Norejau pasiklausti, gal Jums masazistes ka sake del vaikstyniu? Mes savo mazaja trumpam idedam i vaikstyne,kai as negaliu su ja pabuti, o masaziste sake, kad negerai. Nes ji dabar stovet megsta, o sedet nesedi ir masazistei dabar masute reikia "taisyti". GAl galit parasyt, ar jus naudojot vaikstynes ir ar del ju teko masazuotis ir siaip kada jusu vaikuciai atsisedo tvirtai smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SimplyTheBest @ 2008 08 27, 10:03)
Labas rytas, supermamos smile.gif))
Norejau pasiklausti, gal Jums masazistes ka sake del vaikstyniu? Mes savo mazaja trumpam idedam i vaikstyne,kai as negaliu su ja pabuti, o masaziste sake, kad negerai. Nes ji dabar stovet megsta, o sedet nesedi ir masazistei dabar masute reikia "taisyti". GAl galit parasyt, ar jus naudojot vaikstynes ir ar del ju teko masazuotis ir siaip kada jusu vaikuciai atsisedo tvirtai smile.gif Aciu 4u.gif

tavo vaikeliui jau astuoni menesiai, nuo astuoniu menesiu galima statyti i vaikstukus, bet nedaugiau kaip 20 min.
Atsakyti
as specialiu masazu nedarau. o kasdien berengdama, ar net keisdama sauskelnes paglostineju, pakutineju, kartais kokia mankstele rankoms ir kiojoms padarom thumb_yello.gif showoff.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 07 30, 11:18)
biggrin.gif mums sunkoka daryti masazus nesileidzia. kita savaite eisime daryti masazus pas masazuotoja del kojytes. blush2.gif
user posted image

nuo vakar dienos pradejom daryti masaza,poliklinikoj.daugiau demesio skirsim kojites tonusui.man paciai jau nesigauna daryti,o masazotoja su ja geriau susitvarko. thumbup.gif
Atsakyti
nuo 2 mėn. lankėm masažo kursus, paskui dar ir poliklinikoje dėl padidėjusio tonuso 7 kartus buvom. bet jau nuo kokių 5 mėn. mamytė aptingo daryti masažiukus, o 6 ar 7 mėn. jau ir pati nebesileido svetimų masažuojama.
Atsakyti