Kadangi masazuotis nesileido,parode kaip...teko paciai..
Savo maziukei darau masaziuka kelis kart per diena. Masaziukas skirtas pagelbeti nuo pilvo putimo. Kai sito bedeles praeis, darysiu tiesiog viso kunelio masaziukus.
O jūs man pasakykite, čia pačios nusprendėte daryti masažiukus ar liepė vaikų daktarė Nes man daktarė nieko nesakė. Ir tik dabar susirūpinau, kad savo mažiui dar nė karto masažiuko nedariau
O tos kurios daro, kaip darote masažiukus
O tos kurios daro, kaip darote masažiukus
Mes pradėjom daryti, nes mažiukas nenori dar sėstis, bet kuo toliau, tuo baisiau buvo žiūrėti į klykiantį mažylį, todėl po 4 kartų nutraukėm.. masažistė sakė, kad nieko jam blogo nėra, tiesiog tinginiukas, todėl nusprendėm nekankinti vaiko
Kai buvo probemu su vartymusi ir kakojomu, lankemes pas nebloga masaziste. Ne poliklinikoje.
Ismasazavo jinai ji, ir kakot pradejo ir vartytis, mane pamoke paciai daryti tuos masaziukus. Taip ir darau kiekviena vakara po puse valandos.
Praejo jau keli menesiai, o ir vel ziuriu kojyciu sulenkti neimanoma - ir vel raumenukai itempti, nors po masazu buvo jau susitvarke.
Vadinasi profesionalus masazas vis delto yra profesionalus....
Reikes turbut vel eiti.
Ismasazavo jinai ji, ir kakot pradejo ir vartytis, mane pamoke paciai daryti tuos masaziukus. Taip ir darau kiekviena vakara po puse valandos.
Praejo jau keli menesiai, o ir vel ziuriu kojyciu sulenkti neimanoma - ir vel raumenukai itempti, nors po masazu buvo jau susitvarke.
Vadinasi profesionalus masazas vis delto yra profesionalus....
Reikes turbut vel eiti.
Pati masažuoju kai yra sloga, kad ant plaučiukų nesileistų, o šiaip profilaktiškai mums nereikėjo masažų, pas mus viskas gerai
Kai lankem masazus tai patare, kad ir toliau kaskart keisdama sauskelnes ar po maudyniu pamasazuociau. Tai stengiuosi daryti masaziukus