QUOTE(Linulee @ 2010 06 19, 11:33)
cia prisiskaiciusios mamos paskui nezinia ko reikalauja is savo vaiku, jei dar 4men nesedi,jei nesistoja 5men cia juk ne leles,kad padarytos pagal viena uzsakyma.
Dar man idomu,cia skaiciau mamos rase,kad priklauso nemokamu masaziuku poliklinikoj,ar dar priklauso tokie? gal kas zinote?
Pritariu ir as... Perlenkiama lazda su tais vaiku "sugebejimais" ir kt. Mes suauge esam visi skirtingi, tai o kuo skiriasi vaikai, jie taip pat, skirtingai auga, skirtingai visko ismoksta, skirtingai bresta, negalima lyginti pagal viena kazkoki standarta, ar stereotipa. As pati nors ir jau trecia mazyli auginu, bet mano sunelis budamas 6men. dar nesedi, tai kai pasiskaitau, kad kitu jau 5men. sedi, taip ir pradedi galvoti, gal tikrai kazkas negerai. Visa laime, kad esu ne pirmakarte, per daug nesureiksminu to dalyko, tuo labiau, kad mano pirmieji vaikai tinginiukai buvo. Zinau, ateis laikas, sustipres ir pats pajus kada jam atsisesti, atsistoti, vaikscioti ir pan.
Zodziu, nesigasdinkit mamos ir per daug nekreipkit demesio i tas pagyrunes mamas. Jusu vaikai yra patys nuostabiausi ir jie zino, kada jiems laikas bus nustebinti ir nudziuginti tevelius.
Nemokami masaziukai priklauso kiekvienam kudikiui, bet ju neskiria, jai nera kokiu tai nors "sutrikimu"...ar tai zemas-aukstas raumenu tonusas, nesivarto, neropoja ir pan. Zodziu, ta jau nustato patys gydytojai. Per metus yra skiriama 16, ar 18 nemokamu masazu. Juos gali "pasiimti" visus is karto, arba issidalinti tam tikram laikotarpiui. Bet dazniausiai ju nepakanka. Mes patys lankom masaziukus, nes musu zuikiui zemas raumenu tonusas, tai dar keleta nemokamu turim, bet jau pries tai pirkom, tai dabar pabaigsim tuos nemokamus, tai ir vel pirksim mokamus.