Įkraunama...
Įkraunama...

Ar savo kūdikiams darote masažus?

QUOTE(Linulee @ 2010 06 19, 11:33)

drinks_cheers.gif cia prisiskaiciusios mamos paskui nezinia ko reikalauja is savo vaiku, jei dar 4men nesedi,jei nesistoja 5men  doh.gif  cia juk ne leles,kad padarytos pagal viena uzsakyma. 
Dar man idomu,cia skaiciau mamos rase,kad priklauso nemokamu masaziuku poliklinikoj,ar dar priklauso tokie? gal kas zinote? ax.gif

Pritariu ir as... thumbup.gif Perlenkiama lazda su tais vaiku "sugebejimais" ir kt. Mes suauge esam visi skirtingi, tai o kuo skiriasi vaikai, jie taip pat, skirtingai auga, skirtingai visko ismoksta, skirtingai bresta, negalima lyginti pagal viena kazkoki standarta, ar stereotipa. schmoll.gif As pati nors ir jau trecia mazyli auginu, bet mano sunelis budamas 6men. dar nesedi, tai kai pasiskaitau, kad kitu jau 5men. sedi, taip ir pradedi galvoti, gal tikrai kazkas negerai. g.gif Visa laime, kad esu ne pirmakarte, per daug nesureiksminu to dalyko, tuo labiau, kad mano pirmieji vaikai tinginiukai buvo. smile.gif Zinau, ateis laikas, sustipres ir pats pajus kada jam atsisesti, atsistoti, vaikscioti ir pan. ax.gif
Zodziu, nesigasdinkit mamos ir per daug nekreipkit demesio i tas pagyrunes mamas. biggrin.gif Jusu vaikai yra patys nuostabiausi ir jie zino, kada jiems laikas bus nustebinti ir nudziuginti tevelius. smile.gif
Nemokami masaziukai priklauso kiekvienam kudikiui, bet ju neskiria, jai nera kokiu tai nors "sutrikimu"...ar tai zemas-aukstas raumenu tonusas, nesivarto, neropoja ir pan. Zodziu, ta jau nustato patys gydytojai. Per metus yra skiriama 16, ar 18 nemokamu masazu. Juos gali "pasiimti" visus is karto, arba issidalinti tam tikram laikotarpiui. Bet dazniausiai ju nepakanka. schmoll.gif Mes patys lankom masaziukus, nes musu zuikiui zemas raumenu tonusas, tai dar keleta nemokamu turim, bet jau pries tai pirkom, tai dabar pabaigsim tuos nemokamus, tai ir vel pirksim mokamus. ax.gif
Atsakyti
As savo suneli irgi masazuoju kiekviena diena, dar ir ant kamuolio ritinejamas, jam labai patinka. thumbup.gif Bet manau, vistiek as taip nemoku masazuoti ir mankstinti savo mazuliuko, kaip kad mankstina kinezeterapeute, todel vaikstom ir vaiksciosim privaciai i manksteles ir masazus, kad ji mus ismankstintu. ax.gif
Atsakyti
Kiekviena diena savo maziukui darau lengva mankstele, turime kamuoli, tai ant jo ir mankstinames. O budami 5men ir 8 men amziaus lankemes pas masazuotoja. Rezultatai po masaziuku buvo puikus thumbup.gif
Atsakyti
jei reikia viena puiki moteris masazuoja mano mazaja, parasykit i AZ duosiu kontakta.
Atsakyti
Sveikos mamos sunglasses2.gif norejau paklausti,nuo keliu men.reik pradeti masazuoti mazyli.Mano angelui tik 7 dienos,bet jau nekantrauju kada galesu masazuoti,o gal jau ir galima? dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Issisiepes tetis @ 2010 07 02, 18:26)
Sveikos mamos  sunglasses2.gif  norejau paklausti,nuo keliu men.reik pradeti masazuoti mazyli.Mano angelui tik 7 dienos,bet jau nekantrauju kada galesu masazuoti,o gal jau ir galima? dekui  smile.gif

As nuo pirmu dienu dariau lengva masaziuka pries keiciant pampersus:kojytes, pedutes, uzpakaliuka, nugaryte pamasazuodavau kai guledavo ant pilvuko, o viso kunelio karta per diena. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Linulee @ 2010 06 19, 13:33)

drinks_cheers.gif cia prisiskaiciusios mamos paskui nezinia ko reikalauja is savo vaiku, jei dar 4men nesedi,jei nesistoja 5men  doh.gif  cia juk ne leles,kad padarytos pagal viena uzsakyma. 
Dar man idomu,cia skaiciau mamos rase,kad priklauso nemokamu masaziuku poliklinikoj,ar dar priklauso tokie? gal kas zinote? ax.gif

Mums reikejo moketi poliklinikoje g.gif
Atsakyti
Sveiki!gal kas zyno gera masaziste vilniuje,buciau labai dekinga i az numeriuka ir kiek mokejot,nes mums beveik 10 men ir vaikas pats neatsiseda,labai laukiam
Atsakyti
As savo dukryte pradejau masazuoti po truputi, kai buvo virs savaites, kasdien paprasciausiai paglostydavau, o kai turejome 3 sav. pasikvieteme mociute, kuri dirbo su leliukais voniose/baseine tai ji mus ismoke kaip masazuoti, mankstinti pries vonia ir kokius pratymus daryti vonioje, bei grudinimo technikos biggrin.gif
Ispirmo leliukui nepatiko, o dabar kaifuoja thumbup.gif
Kai nebetilpsime i vonia eisime i poliklinikos baseina, nes tokio smagumo negaliu is vaiko atimt biggrin.gif
Atsakyti
As tai nuo pirmo menesio masazuoju savo mazaja. Tik aisku tas mano masaziukas daugiau glostymas. O maudant visada leidziam vonioje paplaukioti - pasportuoti. Tai kad puskuoja, kad puskuoja... biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat nuo pirmu dienu darau savo mazajai lengva masaza. Ir ant kamuolio paritinejame thumbup.gif Daug pratimu atsimenu is masazistes kuri dare pratimus mano didziajai ax.gif Mums irgi patinka vanduo, mazoji tada gauna laisve su rankom ir kojom pradeda maltis kaip malunas biggrin.gif iseinam is vonios abi slapios hihihi.gif
Atsakyti
Mėnesio laiko sūnelį dar tik švelniai glostau, bet vėliau būtinai masažuosiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Sorry kad cia truputi ne i tema, bet
turiu klausimeli: vaziuoju i mamu vasaros stovykla, as ir mano mazylis, gal kas dar nori prisijungti? nes nuolaida duoda kai su drauge vaziuoji, o mano draugės nei viena negali sad.gif
daugiau info siame puslapyje facebooke Mamų Stovykla
arba man i az smile.gif lauksiu ziniu!
Atsakyti