QUOTE(takupaj @ 2009 11 10, 17:07)
manajai dabar 6men bet pati dar nesedi ir juo lab neatsistoja.
Kazkaip praleidau pro akis sita sakini. Nereikia tiketis is 6 men vaikucio,kad jis pats atsistos!!!!!!!!! Ir sedet dar gi anksti. Nelyginkit su drauges, kaimynes ar kokios tai giminaites vaiku, kuris jau 4 men vos ne "pats pietus sau pasigamindavo" .
Mane tai kazkiek siutina sitie forumai, nes mamos vos ne lenktyniauja, kurios vaikas pirmas ka padare,ismoko ir tt. Koks tikslas??? Kam tai idomu??? Koks po velniu skirtumas, kada vaikas pats atsistojo, atsisedo ar eme ropoti? Atrodo,kad kai kurioms pasigirt ankstyvais vaiko "laimejimais" yra gyvenimo tikslas kazkoks. As taip pasakysiu - kai vaikas tikrai kazko pasieks gyvenime, ty, gerai mokysis, bus doras ir mandagus vaikas, mokes uzjaust ir paguost verkianti drauga, tada bus verta didziuotis savo atzala. O ne kad jis anksciau uz savo bendraamzius anksciau vaiksciot pradejo. As puikiai suprantu, kad tevai dziaugiasi, kai vaikas ima vaikscioti, savarankiskai valgyti, ismoksta zodziu ir tt.. Bet ne ta turiu omeny. Turiu omeny, kad mamos vos ne isterijoj lenktyniauja, kurios pirmas ka padarys, tada butinai reikia apskelbt visam pasauliui,nes neduok Dieve, kita mama pirmiau pasiskelbs.
Man anksciau uzkliuvo vienos mamos postas sitam SM forume, tema buvo apie tinginiukus vaikus, kurie veliau viska ima daryti. Bet tada nepakomentavau nieko. Zodziu, viena mama guodesi,kad jos mazylis kazko tai nedaro, tai atejo viena "paguosti". "nepergyvenk, tipo, nevisi vaikai vienodi ir tt." O sekantis sakinys "O mano tai 4 menesiuku taip dare.........." Blyn, taip ir norejos uzvozti per ta tuscia puodyne.
Takupaj, cia ne jums asmeniskai sitas postas, o toms mamoms lenktynininkems. O jums pasakysiu, kad dziaukites savo mazyliu, tokiu, koks jis yra, jis yra pats nuostabiausias!