MB masazavo dukryte pirma pusmeti kas vakara pries maudynes po 5-6 min, dabar ji ramiai nepaguli, net sauskelniu neimanoma normaliai uzsegt tai ir nebemasazuojam
mes pradejom rimciau masazuotis dabar, masaziukas trunka gal ne ilgiau nei 5 min, bet nezinau ar cia tiksutapimas, bet mano mergyte pradejo geriau miegot. Kad tik neprisisnekeciau
As tai nesciuju mokyklejej pramokau masazu ir mankstos pratimu kudikiams. Pagal ju teorijas tai nuo 1,5 menesio reiktu pradet masazuot sveika kudikeli, tai as taip ir dariau. Mergina labiausiai krykstauja, kai masazuoji krutine, tiesiog juokiasi visu balsu. Dar pridedu pratimu is Vingro knygos, kuria cia kazkuri mama minejo. Toje mokyklelej panasiu pratimu mus ir mokino. Maksimum 10 minuciu kol kas uzima masazas, darau paprastai rytais, kai perrengineju is pizamos i rubelius.
Dar ant kamuolio guldydavau, kol galvytes nelaike - is karto sustiprejo kaklo raumenys ir pilvukas.
Tos mankstos tikrai padejo, atsipalaidavo visi itempti raumenys, dabar mergina jau nori sestis ir pyksta, kai nepavyksta, bet jau ant preso pati smarkiai dirba sedasi ir sedasi stenedama. Truputi palaikau sedom, tai visa patenkinta lieka.
Dar ant kamuolio guldydavau, kol galvytes nelaike - is karto sustiprejo kaklo raumenys ir pilvukas.
Tos mankstos tikrai padejo, atsipalaidavo visi itempti raumenys, dabar mergina jau nori sestis ir pyksta, kai nepavyksta, bet jau ant preso pati smarkiai dirba sedasi ir sedasi stenedama. Truputi palaikau sedom, tai visa patenkinta lieka.
Man tai mama pasakė, kad reikia masažuot, nes čia, Italijoje, niekas nieko nemasažuoja... o per kursus net nepasakė, kad reikia ant pilvuko laikyt, tai gerai, kad šiais laikais yra daug informacijos visur (ir Super Mama:) ), nes žmogus gi žinodamas negimsti...
sveikos mamos .musu mazei reikia profesionalaus masazo .gal galetumet kanors patart ,rekomenduot vilniuje .
busim dekingi .
busim dekingi .
QUOTE(elzes tetis @ 2009 10 22, 21:54)
sveikos mamos .musu mazei reikia profesionalaus masazo .gal galetumet kanors patart ,rekomenduot vilniuje .
busim dekingi .
Nueik pas vaiku daktare ir pasakyk problema,dos siuntima pas masazuotoja poliklinikai daro nemokamai vaikui priklauso iki 1 metu, 3-4 kartus jei ne klistu busim dekingi .
Puiki masazuotoja 868870427
labas
mano mergytems dvynukems po ,5 men. Mes jau spejome pavaikscioti i masazus poliklinikoje, nes neurologe israse siuntima. As aisku stebejau, kaip daromi masazai, masaziste mokino, ir dbr pati namie masazuoju savo mazules, o nuo pirmu dienu mano mama tokius paprastucius masaziukus, mano lelytems dare, bet dbr cia mano darbas masazai labai joms padejo, nueme padidejusius tonusus, galvyte daug geriau laiko ir siaip labiau atsipalaidavusios, nes patinka kaip jas masazuoja abidvi i mamyte
mano mergytems dvynukems po ,5 men. Mes jau spejome pavaikscioti i masazus poliklinikoje, nes neurologe israse siuntima. As aisku stebejau, kaip daromi masazai, masaziste mokino, ir dbr pati namie masazuoju savo mazules, o nuo pirmu dienu mano mama tokius paprastucius masaziukus, mano lelytems dare, bet dbr cia mano darbas masazai labai joms padejo, nueme padidejusius tonusus, galvyte daug geriau laiko ir siaip labiau atsipalaidavusios, nes patinka kaip jas masazuoja abidvi i mamyte
masazuoju lengvai nuo 2 men,tuoj 3men bus,bet ne kiekviena diena iseina ir kazkaip nesinori nurengti,vesu atrodo
Masažuojasi ir mano mažasis Jau septyni kartai buvo. Tikiuosi, kad tų dešimties pakaks - po to pati galėsiu pakutelioti vaikį namuose Ir naudos tikrai iš jų nemažai - padidėjusį tonusiuką po truputuką nuima.
mano mazylei beveik menesiukas, mazaziuka darau labai svelnu, panasu i glostymus, dabar arteja pirmas apsilankymas poliklinikoj,parasysiu kad parodytu rimtesni masaziuka, kuris duotu naudos , ir kamuoli turiu, tik nzn kaip masazuotis su juo
maniskiui jau 9men nuo 5men sportuodavom ant kamuolio, gydytoja pasake kaip tai daryti tai taip ir sportuodavom labai patikdavo
kol jis toks mazutis, su juo dar nieko neina nuveikti nes jeigu miega, tai miega, kai prabunda - pasikeiciam sauskelnes ir ant staigiuju lekiam valgyti, nes kitaip gali pasileisti "sirena" kai pavalgo - jau nebe tas galvoje, kad ji mankstinti, nes pamaitinto kudikio negalima niurkyti atsirugsta tada ir uzmiega tiesa, vaikutis jaucia, kad tetukas grieztesnis, tai kartais po miegu pries maitinima su juo "pasportuoja", ant pilvuko paguldytam nieko nebelieka, kaip kelti ir net palaikyti galvyte, dar tetukas pamasazuoja kojytes, rankytes, veiduka... bet tas trunka vos kelias minutes, nes, kaip minejau, pasileidzia "sirena" laukiu, kol vaikutis pauges, igaus kantrybes, tada masaziukais palepinsim ji dazniau