QUOTE(ErnestaKaunas @ 2008 05 16, 10:05)
Bet kaip man šlykstu, kai mamos KURIOS VEŽASI SAVO VAIKUS VISUR IR VISADA smerkia tas, kurios gal būt turi kitą nuomonę, kurią išsako, dėl ko jos nesiveža.
Važiuodamna į balių jei turiu galimybę aš irgi nesivežu vaikų, jei žinau, kad suaugę gers, nemanau, kad tada būdami vaikai kartu ko nors gero pasisemią.
Pasiklausyti kaip kas keikiasi, nbors gal jūsų šeimose net tokių žodžių nežino.
Mane ir pyktis ir juokas ima, kad kai kurios nu jau tokios protingos ir jau tokios geros mamos, tik va tos kurios nesiveža visur vaikų, tai baisios mamos.
Bet aš save laikau labai gera mama ir nusiš.... man ant jūsų kalbų. Ir aš kartais nežinau ko verkia mano mažytė, atrodo ir sausa ir prižiūrėta ir pavalgius ir pilvelis minkštas, o vat kartais kažko verkia ir tiesiog nešioju, myluoju ir tiek ir ne blogesnė nei aš nei kitos.
O gal mamyčių, kurios viską supranta jau vaikučiai nuo gimimo kalba???
Važiuodamna į balių jei turiu galimybę aš irgi nesivežu vaikų, jei žinau, kad suaugę gers, nemanau, kad tada būdami vaikai kartu ko nors gero pasisemią.
Pasiklausyti kaip kas keikiasi, nbors gal jūsų šeimose net tokių žodžių nežino.
Mane ir pyktis ir juokas ima, kad kai kurios nu jau tokios protingos ir jau tokios geros mamos, tik va tos kurios nesiveža visur vaikų, tai baisios mamos.
Bet aš save laikau labai gera mama ir nusiš.... man ant jūsų kalbų. Ir aš kartais nežinau ko verkia mano mažytė, atrodo ir sausa ir prižiūrėta ir pavalgius ir pilvelis minkštas, o vat kartais kažko verkia ir tiesiog nešioju, myluoju ir tiek ir ne blogesnė nei aš nei kitos.
O gal mamyčių, kurios viską supranta jau vaikučiai nuo gimimo kalba???
o kas cia ka kada smerke? i suaugusiu isgertuves vaiku aisku nereikia veztis, bet jeigu tai vakariene su vyno taure pas kazka sveciuose - tai cia neisgertuves, ar ne?