QUOTE(Sandrienė @ 2008 05 13, 09:09)
motinos, kurios tampo kūdikius ir mažus vaikus su lėktuvais yra, galvojančios tik apie save, savanaudės. Tą aš galiu pasakyti vienareikšmiškai, nes ką tik grįžau iš kelionės į Turkiją. Atsirado ten irgi viena nenusėdinti ir labai šiuolaikiška mamelė, kuri išsitįso 3 mėn kūdikį į Turkiją. Nuskrendant ir parskrendant tas kūdikis klykė visas 3,5 val. su 15 min pertrauka. Tėvas ir su termosais lakstė visas pamėlinavęs, bet nieko tas negelbėjo. O kitai 3 metų mergytei prieš nusileidžiant lėktuvui, tėvai bandė užsegti saugos diržą tai tas vaikas irgi pusė valandos klykė su visais pasispardymais. Aš puikiai tuos vaikus suprantu, nes aš irgi jokio malonumo nejaučiu kylant ar leidžiantis lėktuvams, net prakaitas pila. O tų mažylių tos mamelės-ekstremalės ar atsiklausė nori jie į tokią kelionę. Už tokius bandymus su vaikais reikėtų tėvystės teises atimti. Viskam savas laikas, galima su tokiais mažiukais ir automobiliu iki jūros ir Lietuvoje palėkti.
P.s. įsivaizduokite kaip kiti keleiviai tame lėktuve jautėsi.
P.s. įsivaizduokite kaip kiti keleiviai tame lėktuve jautėsi.
as jau sakiau, kad su 4 menesiu dar nesulaukusia mergina parskridau is JAV i LT, o paskui po triju savaiciu atgal... ir vaikas skrydziuose verke tik po pora minuciu pries uzmiegant kaipir namie ir tai ne visada. Pvz griztant atgal, ilgajam skrydi per atlanta, ji net nepyptelejo ne vienintelio karto.... o siaip keliauti lektuvu yra kur kas lengviau ir patogiau leliams nei automobiliu... juk lektuve ir ant ranku gali palaikyt ir pasivaiksciot su leliuku ir visa, o automobiliu ka? prisegtas kedutej ir tiek.... nebent jus praktikuojate vazinejima LT keliais su neprisegtu vaiku - tada ka jau cia bepasakysi... taigi jusu paziulymas nuvaziuoti prie juros yra turbut daugeliui sunkiau iugivendinamas (jei kitam LT gale gyvena), negu nuskristi kur...
o del to kaip jauciasi kiti keleiviai.... kur kas nepatogiau yra ne mazas vaikas, o "ereliai" parskrendantys i gimtine is visokiu Londonu. "a girdi *** gaidy - kiek dar laiko reikia skrist?" ir panasiai garsiai vienas su kitu bendraujantys. Dabar kai skridau atgal , tai Vilnius-Frnakfurtas reise tikrai labai nepatogiai jauciausi del 4 ar 5 ten buvusiu pacanu chebros. Rimtai galvojau gaus kazkas i liuli nuo ju iki skrydzio galo, nes tokie nagli gaidziukai buvo, o mano vaiko 4.5 men tada as garantuoju, kad tie kurie nemate, kad as su ja ilipau, tai turbut ir nezinojo, kad as su vaiku keliauju....