Stai musu pietu sriubyte pagal modifikuota Sonatinos norvegiskos zuvienes recepta, supaprastinta ir pritaikyta saldytuvo turiniui bei maitinancios motinos poreikiams.
Isvirtos bulves, morkos ir juodasis ridikas, likus 10 min iki virimo pabaigos sudeta supjaustyta zuvis ir batviniukai (taip taip, pagalvojau, kad jau juos reikia sunaudoti, nes seniai guli - ir gavosi labai skaniai ), likus 2 min. sudetos virtos krevetes, zalumynai (kas rasta saldytuve - krapai, kalendra, svogunu laiskai, salotos, spinatai, dar 2 kuriu pavadinimu nezinau ) ir grietinele.
Skanumelis! Sonatinai.
Isvirtos bulves, morkos ir juodasis ridikas, likus 10 min iki virimo pabaigos sudeta supjaustyta zuvis ir batviniukai (taip taip, pagalvojau, kad jau juos reikia sunaudoti, nes seniai guli - ir gavosi labai skaniai ), likus 2 min. sudetos virtos krevetes, zalumynai (kas rasta saldytuve - krapai, kalendra, svogunu laiskai, salotos, spinatai, dar 2 kuriu pavadinimu nezinau ) ir grietinele.
Skanumelis! Sonatinai.
sriuba ispudinga
bet as po pietu
Grietinejej troskintos krevetes
keptuvej pakepinam svoguna ant svieto,saukstas miltu,ismaisom,tada suberiam krevetes,apslakstom citrinos sultim,prieskoniais ,suberiam zalumynus ,supilam grietinele ir 5-7 min patroskinam
bet as po pietu
Grietinejej troskintos krevetes
keptuvej pakepinam svoguna ant svieto,saukstas miltu,ismaisom,tada suberiam krevetes,apslakstom citrinos sultim,prieskoniais ,suberiam zalumynus ,supilam grietinele ir 5-7 min patroskinam
labas, mergickos..
Niu sriubos grazumelis ..ir tu makaronciku..
vakar kirtau likucius, tai gal shiandien vakare ka nors jums pagaminsiu
Gal shviezia zuvi ant lauzelio..gal kalakuto deshreliu..?
ko noretumet?
Niu sriubos grazumelis ..ir tu makaronciku..
vakar kirtau likucius, tai gal shiandien vakare ka nors jums pagaminsiu
Gal shviezia zuvi ant lauzelio..gal kalakuto deshreliu..?
ko noretumet?
pabandžiau ir aš išgirtus vėrinukus, tik be padažo dariau, paprasčiausia vištos krūtinėlė, sumaišiau su majoinezu, ir įvairiais prieskoniais, ir paprika. valgėm su ryžiais
nebuvo kada lėkštės gražint
nebuvo kada lėkštės gražint
QUOTE(grange @ 2008 05 29, 18:52)
pabandžiau ir aš išgirtus vėrinukus, tik be padažo dariau, paprasčiausia vištos krūtinėlė, sumaišiau su majoinezu, ir įvairiais prieskoniais, ir paprika. valgėm su ryžiais
nebuvo kada lėkštės gražint
nebuvo kada lėkštės gražint
nu kur jau cia,..ir be grazinimo apetitna..
Labai apetitnai grange atrodo .As ir juos ruosiuos daryti,gal savaitgali jei metu nusipirksiu...
Ir aplamai nebuvau pora dienu, tai matau badu nemirstat Saunuoles
Ir aplamai nebuvau pora dienu, tai matau badu nemirstat Saunuoles
smagu, kad patinka.
kažkaip greit pasidarė, patinka man taip.
Merginos, dar viena idėja. tik nežinau kur tai padaryti.
dabar pradėjau kelti pas save į dienoraštį nuo pirmos temos kiekvieną recepčiuką, negalvojau kad tiek daug jų ten,( baikit gamint ) būtų labai patogu viskas viename, nes kai reikia kokio recepto, žinau, kad buvo, ir duoduos per visas temas. tai galvoju po biški po biški iš kiekvienos sukelčiau, ten kur su foto, ir dar tos foto matos, neištrintos. bet kur paskiau patalpint? kaži gal galima atidaryti kaip naują temą, bet į ją nieko nerašyti, tik vis koreguoti ir dėti vien tik receptus su nuorodom, iš visų jau tų temų kur bus (tokią galimybę aš turėčiau, kad užrakint ir atrakint temą, ir tik koreguot.) tik reikia turbūt parašyt moderatorei ir paklaust ar taip galima nes jei dėti į kiekvienos temos pradžią, tai koreguoti daugiau nebebus kaip, tik nebent toms, kas turi galimybę (s-dalyvis) ,o aš galiu koreguot tik savo žinutes. ir tada temai pasibaigus vėl peržiūrėt per naują viską ir sukelt. daug darbo gal
Ką manot, ar būtų naudinga?
kažkaip greit pasidarė, patinka man taip.
Merginos, dar viena idėja. tik nežinau kur tai padaryti.
dabar pradėjau kelti pas save į dienoraštį nuo pirmos temos kiekvieną recepčiuką, negalvojau kad tiek daug jų ten,( baikit gamint ) būtų labai patogu viskas viename, nes kai reikia kokio recepto, žinau, kad buvo, ir duoduos per visas temas. tai galvoju po biški po biški iš kiekvienos sukelčiau, ten kur su foto, ir dar tos foto matos, neištrintos. bet kur paskiau patalpint? kaži gal galima atidaryti kaip naują temą, bet į ją nieko nerašyti, tik vis koreguoti ir dėti vien tik receptus su nuorodom, iš visų jau tų temų kur bus (tokią galimybę aš turėčiau, kad užrakint ir atrakint temą, ir tik koreguot.) tik reikia turbūt parašyt moderatorei ir paklaust ar taip galima nes jei dėti į kiekvienos temos pradžią, tai koreguoti daugiau nebebus kaip, tik nebent toms, kas turi galimybę (s-dalyvis) ,o aš galiu koreguot tik savo žinutes. ir tada temai pasibaigus vėl peržiūrėt per naują viską ir sukelt. daug darbo gal
Ką manot, ar būtų naudinga?
QUOTE(grange @ 2008 05 29, 19:14)
smagu, kad patinka.
kažkaip greit pasidarė, patinka man taip.
Merginos, dar viena idėja. tik nežinau kur tai padaryti.
dabar pradėjau kelti pas save į dienoraštį nuo pirmos temos kiekvieną recepčiuką, negalvojau kad tiek daug jų ten,( baikit gamint ) būtų labai patogu viskas viename, nes kai reikia kokio recepto, žinau, kad buvo, ir duoduos per visas temas. tai galvoju po biški po biški iš kiekvienos sukelčiau, ten kur su foto, ir dar tos foto matos, neištrintos. bet kur paskiau patalpint? kaži gal galima atidaryti kaip naują temą, bet į ją nieko nerašyti, tik vis koreguoti ir dėti vien tik receptus su nuorodom, iš visų jau tų temų kur bus (tokią galimybę aš turėčiau, kad užrakint ir atrakint temą, ir tik koreguot.) tik reikia turbūt parašyt moderatorei ir paklaust ar taip galima nes jei dėti į kiekvienos temos pradžią, tai koreguoti daugiau nebebus kaip, tik nebent toms, kas turi galimybę (s-dalyvis) ,o aš galiu koreguot tik savo žinutes. ir tada temai pasibaigus vėl peržiūrėt per naują viską ir sukelt. daug darbo gal
Ką manot, ar būtų naudinga?
kažkaip greit pasidarė, patinka man taip.
Merginos, dar viena idėja. tik nežinau kur tai padaryti.
dabar pradėjau kelti pas save į dienoraštį nuo pirmos temos kiekvieną recepčiuką, negalvojau kad tiek daug jų ten,( baikit gamint ) būtų labai patogu viskas viename, nes kai reikia kokio recepto, žinau, kad buvo, ir duoduos per visas temas. tai galvoju po biški po biški iš kiekvienos sukelčiau, ten kur su foto, ir dar tos foto matos, neištrintos. bet kur paskiau patalpint? kaži gal galima atidaryti kaip naują temą, bet į ją nieko nerašyti, tik vis koreguoti ir dėti vien tik receptus su nuorodom, iš visų jau tų temų kur bus (tokią galimybę aš turėčiau, kad užrakint ir atrakint temą, ir tik koreguot.) tik reikia turbūt parašyt moderatorei ir paklaust ar taip galima nes jei dėti į kiekvienos temos pradžią, tai koreguoti daugiau nebebus kaip, tik nebent toms, kas turi galimybę (s-dalyvis) ,o aš galiu koreguot tik savo žinutes. ir tada temai pasibaigus vėl peržiūrėt per naują viską ir sukelt. daug darbo gal
Ką manot, ar būtų naudinga?
ideja gera.. shaunuole.
QUOTE(Wild Flower @ 2008 05 29, 15:15)
Mano šiandienos pietūs - sveikuoliškas varškės apkepas
Varškę (~300g), mėgstamo skonio jogurtą (~100g), cukrų, dviejų kiaušinių trynius, nutarkuotą citrinos žievelę, porą šaukštų manų ir porą šaukštų sėlenų gerai pertrinam, išmaišom, tada supilam išplaktus baltymus, atsargiai permaišom. Į kepimo indą pilam truputį varškės masės, tada išdėliojam pjaustytus obuolius, pabarstom cinamonu, kokoso droždėm, užpilam likusia varškės mase ir kepam karštoj orkaitėj. Skanaus!
Man labai patiko, valgiau su tuo pačiu jogurtu, persikiniu
Varškę (~300g), mėgstamo skonio jogurtą (~100g), cukrų, dviejų kiaušinių trynius, nutarkuotą citrinos žievelę, porą šaukštų manų ir porą šaukštų sėlenų gerai pertrinam, išmaišom, tada supilam išplaktus baltymus, atsargiai permaišom. Į kepimo indą pilam truputį varškės masės, tada išdėliojam pjaustytus obuolius, pabarstom cinamonu, kokoso droždėm, užpilam likusia varškės mase ir kepam karštoj orkaitėj. Skanaus!
Man labai patiko, valgiau su tuo pačiu jogurtu, persikiniu
QUOTE(6663 @ 2008 05 29, 18:17)
vakar kirtau likucius, tai gal shiandien vakare ka nors jums pagaminsiu
Gal shviezia zuvi ant lauzelio..gal kalakuto deshreliu..?
ko noretumet?
Gal shviezia zuvi ant lauzelio..gal kalakuto deshreliu..?
ko noretumet?
renkuosi zuvi
QUOTE(grange @ 2008 05 29, 18:52)
pabandžiau ir aš išgirtus vėrinukus, tik be padažo dariau, paprasčiausia vištos krūtinėlė, sumaišiau su majoinezu, ir įvairiais prieskoniais, ir paprika. valgėm su ryžiais
As vis ruosiuosi daryti,bet taip ir neprisiruosiu
QUOTE(aguonele @ 2008 05 29, 19:51)
As nenorejau prie puodu stovet,tai pasitroskinau vistienos.
Apsivalgymas mums siandien
Apsivalgymas mums siandien
niam