Sparkling tavo ryba : rašyk adresą atvarau jau
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 29, 07:17)
Nesuprask tu mano žodžių paraidžiui aš juk juokauju... O tu visą puskilogramį ir suvartojai?
Na issiviriau tai visa pakeli ,bet suvalgiau tik puse
QUOTE(JoanaS @ 2008 05 28, 17:53)
o tai čia virtus koldūnus?
as dedu nevirtus, apkepu karstam aliejuje
Ingule20 koldūnai niam niam atrodo :
QUOTE(Lera @ 2008 05 29, 12:28)
Ingule20 koldūnai niam niam atrodo :
Ačiū ačiū
O ką šiandien gaminsit?? Aš tai "pasinešiau" ant pusfabrikačių, šiandien žuvies pirštelių noriu su bulvių koše...
aš gaminau musytė marinuota majoneze su bulvėm valgėm su agurku : tik nespėjau nufotkint :
QUOTE(Lera @ 2008 05 29, 13:42)
aš gaminau musytė marinuota majoneze su bulvėm valgėm su agurku : tik nespėjau nufotkint :
Ar skani musytė buvo
nepyk žinau,kad pasitaiko,bet super gavosi musyyyytėė
QUOTE(afraid @ 2008 05 29, 14:12)
buciau nepastebejus
QUOTE(Lera @ 2008 05 29, 10:11)
Sparkling tavo ryba : rašyk adresą atvarau jau
Su malonumu .Liko dar nemazai,baisiai sotu .
Mano šiandienos pietūs - sveikuoliškas varškės apkepas
Varškę (~300g), mėgstamo skonio jogurtą (~100g), cukrų, dviejų kiaušinių trynius, nutarkuotą citrinos žievelę, porą šaukštų manų ir porą šaukštų sėlenų gerai pertrinam, išmaišom, tada supilam išplaktus baltymus, atsargiai permaišom. Į kepimo indą pilam truputį varškės masės, tada išdėliojam pjaustytus obuolius, pabarstom cinamonu, kokoso droždėm, užpilam likusia varškės mase ir kepam karštoj orkaitėj. Skanaus!
Man labai patiko, valgiau su tuo pačiu jogurtu, persikiniu
Varškę (~300g), mėgstamo skonio jogurtą (~100g), cukrų, dviejų kiaušinių trynius, nutarkuotą citrinos žievelę, porą šaukštų manų ir porą šaukštų sėlenų gerai pertrinam, išmaišom, tada supilam išplaktus baltymus, atsargiai permaišom. Į kepimo indą pilam truputį varškės masės, tada išdėliojam pjaustytus obuolius, pabarstom cinamonu, kokoso droždėm, užpilam likusia varškės mase ir kepam karštoj orkaitėj. Skanaus!
QUOTE(Wild Flower @ 2008 05 29, 15:15)
Kaip skaniai atrodo : bet kur čia tau sveikuoliškas, kai vistiek reikia cukraus dėti šiaip pagal receptą tai skaniai skamba, reikės išbandyti
Lera, nu tu duodi.. Musytes valgai? aš iš pradžių net nepagavau kampo, kas per patiekalas, tik paskui dašilo, kad mėsytė gaila, kad nenufotkinai, man tu taip gražiai apipavidalini savo patieklaus
owly, gal gali parašyti, kaip mėsytę apdoroji į blynelius vyniodama? Man labai patikdavo pirktiniuose blyneliuose mėsytė-tokia lyg blenderiu smulkinta... Nu nesijausdavo jokių gabaliukų išvis. Ir ten tokia kaip virta-apkepta vištiena atrodo būdavo seniai valgiau, neatgaminu..