Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 28, 18:58)
Aha, JoanaS, pirkau RIMI  drinks_cheers.gif  bet cia prekybcentry, kur yra ir cili. Gal jie tiesiai iš kavinės į parduotuvę neša?  g.gif  biggrin.gif  juokauju, pabandyk paieškoti rimi, tokia ryški, geltona dežutė  4u.gif

išvirtus apkepiau ant sviesto keptuvėje-tingėjau terliotis su orkaite-užbarsčiau sūrio ir valgiau su grietinės-majonezo-pipirų ir krapų "padažu".

nu va, neklydau bigsmile.gif ir dėžutė žinau, kaip atrodo thumbup.gif

jamu ir nesidalinu wub.gif nepykit, valgyt labai noriu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
išvirtus apkepiau ant sviesto keptuvėje-tingėjau terliotis su orkaite-užbarsčiau sūrio ir valgiau su grietinės-majonezo-pipirų ir krapų "padažu".

Kaip uzsinorejau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image

Nu toc kaip Cilei bigsmile.gif ,leksiu ryt pirkt thumbup.gif
Atsakyti
Malonu, kad patiko flirt.gif tik kad kaina tokia, lyg čiliake ir valgytum biggrin.gif
Atsakyti

Niam niam bigsmile.gif .Jetaus,kaip skaniai atrodo,reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 28, 21:04)
Malonu, kad patiko  flirt.gif  tik kad kaina tokia, lyg čiliake ir valgytum  biggrin.gif

Na joooooo kaina tai doh.gif ,bet negi Ciliake puse kg porcijoi g.gif ,nemanau schmoll.gif
Tuoj eisiu bandyt darytis ,imesiu poto foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 28 gegužės 2008 - 20:40
QUOTE(seksimeske @ 2008 05 28, 21:40)
Na joooooo kaina tai  doh.gif ,bet negi Ciliake puse kg porcijoi  g.gif ,nemanau  schmoll.gif
Tuoj  eisiu bandyt darytis ,imesiu poto foto  ax.gif

Aha, ciliake, puse kg porgija, nes deda visa dezute mirksiukas.gif [COLOR=yellow]teko ten padirbeti, siek tiek zinau ju virtuve [COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrucka: 28 gegužės 2008 - 20:49
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 28, 14:37)
vakar dariau  cicinskus  smile.gif

Oi kaip skanu wub.gif kaip noreciau doh.gif
Ir skorpionzuves taip pat, koldunus nesenai valgiau, ale ir tu neatsisakyciau doh.gif
Ot ,,apzora''esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 05 28, 21:48)
Aha, ciliake, puse kg porgija, nes deda visa dezute  mirksiukas.gif   [COLOR=yellow]teko ten padirbeti, siek tiek zinau ju virtuve [COLOR=yellow]

Na galiu zn pasigincyt tongue.gif ,katik isviriau visa dezute ,tai ten i porcijoi kiek atnesa gal net maziau nei puse buna doh.gif

Papildyta:
Mano siandienine vakariene blush2.gif
Uzkepti koldunai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 28 gegužės 2008 - 22:14
QUOTE(seksimeske @ 2008 05 28, 23:23)

Papildyta:
Mano siandienine vakariene  blush2.gif
Uzkepti koldunai  thumbup.gif
user posted image

labai skaniai atrodo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2008 05 28, 21:40)
Na joooooo kaina tai  doh.gif ,bet negi Ciliake puse kg porcijoi  g.gif ,nemanau  schmoll.gif
Tuoj  eisiu bandyt darytis ,imesiu poto foto  ax.gif

Nesuprask tu mano žodžių paraidžiui biggrin.gif aš juk juokauju... O tu visą puskilogramį ir suvartojai? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
uzsimaniau uzkeptu koldunu bigsmile.gif planas vakarienei jau yra thumbup.gif aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti