PB, gali pabandyt taip:
Starkį pabarstome visokiais ten prieskoniais, tada imame virtas morkas smulkiai sutarkuojame. Į jas įmušame kiaušinį. Žuvį apvoliojame miltuose ir aplipdome morkų mase.Kepame įkaitintame aliejuje maždaug 8-10 min
QUOTE(JoanaS @ 2008 06 09, 08:48)
oj koks vaizdelis
Nu,mergaitės,sąžinės neturit tokių skanėstų nuo pat ryto padavė .Šaunuolės,labai viskas niam niam
Kas čia apie grietinėlę klausė..aš tai dvaro naudoju .
Kas čia apie grietinėlę klausė..aš tai dvaro naudoju .
Man čia lįsti negalima
Einu meistraut kokių nors lengvų pusryčių
Einu meistraut kokių nors lengvų pusryčių
QUOTE(Srove @ 2008 06 06, 17:42)
Kazkaip vasara atejo, visos zvejot pradejo ir as tam tarpe, visai nebloga zuvi pasigavau-tilapija,apvoliota kiaus. plakinyje ir voliota i miltus, dziuvesius ir maniakines nu uzkrito, kaip tos seklikes vadinas nu nesvarbu, jus zinot .Padazas:sviestas, svogunai, morkos kai tai pakepa gerai, miltu sauksta ir vel pakepa, puodeli pieno ir grietineles slakeli, beveik tos zuvies ir nereikejo, man buvo skanu ir padazas su bulvemis
QUOTE(JoanaS @ 2008 06 09, 07:48)
jomajo kaip skaniai atrodo
sveikos beja, aci uuz spaltazodi ir maciau nauja plepalu temele atidaret, kai turesiu daugiau laiko uzsuksiu paskaityneti
Elena jau tavo spalvu ivairove kokia nuostabi Apie maista net nera kalbu
(Beje siandien bandysiu tavo lasisos suktinukus su spinatais )
Grange o del grietineles: as tai taip pat naudoju desertine,kaip ir Srove .Kazkada pirkau ramos,bet kaip paskaiciau sudeti tai nelabai radau grietines tik visokiu chemiju kurios isgauna skoni ir atsisakiau.O desertine tai skiedziu sultiniu ar pienu tada
JoanaS tavo patiekalas ir bus isbandytas atrodo super skaniai
(Beje siandien bandysiu tavo lasisos suktinukus su spinatais )
Grange o del grietineles: as tai taip pat naudoju desertine,kaip ir Srove .Kazkada pirkau ramos,bet kaip paskaiciau sudeti tai nelabai radau grietines tik visokiu chemiju kurios isgauna skoni ir atsisakiau.O desertine tai skiedziu sultiniu ar pienu tada
JoanaS tavo patiekalas ir bus isbandytas atrodo super skaniai
QUOTE(Elena @ 2008 06 09, 10:25)
PB, gali pabandyt taip:
Starkį pabarstome visokiais ten prieskoniais, tada imame virtas morkas smulkiai sutarkuojame. Į jas įmušame kiaušinį. Žuvį apvoliojame miltuose ir aplipdome morkų mase.Kepame įkaitintame aliejuje maždaug 8-10 min
aciu uz receptuka, as ji irgi buvau radus internete, o tu ji gaminai, ar skaniai gaunas? man tos virtos morkos kazkaip nesirisa, gal del to, kad nelabai man tatinka virtos morkos
Ačiū už ats dėl grietinėlės
nedaėjo kad galiu skiesti
nedaėjo kad galiu skiesti
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 06 09, 11:24)
aciu uz receptuka, as ji irgi buvau radus internete, o tu ji gaminai, ar skaniai gaunas? man tos virtos morkos kazkaip nesirisa, gal del to, kad nelabai man tatinka virtos morkos
Matau..jei nepatinka virtos morkos tai gal nelabai...nes aš troškintas morkas labai mėgstu.Man skanu buvo.Tik reiki kepti ant mažos ugnies, nes morkos greit sudega
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 06 09, 06:25)
nu nieko sau šaunuolė net ir mano vyras liepė pagirt nu man dar toli toli
as kai pamaciau visas tas grozybes, tai net skranduka sutrauke o maniskis irgi issiziojes ziurejo
inetum, tavo blyneliai ir mano megstamiausi...as juos vienus galiu valgyt
tai ir mes vienus juos suvalgom jeigu prisikepam per daug praeidami pro sona vis po viena po viena ir nebelieka