Mammka
aš eisiu kept lašišą,jei spėsiu-nufotkinsiu
QUOTE(mammka @ 2008 06 07, 10:06)
Skanumynų daug,o aš per tokį karštį jokio apetito neturiu .
Kepiau kotletus,paišdykavau biški .
Bulvės jau pabodo,o padažą su grietinėlė ir bulijonu dariau .Dar paprikos dėjau,labai mėgstu
Kepiau kotletus,paišdykavau biški .
Bulvės jau pabodo,o padažą su grietinėlė ir bulijonu dariau .Dar paprikos dėjau,labai mėgstu
imu tavo kotletus,nes dar nieko nevalgiau,o atrodo skaniai
QUOTE(Agniska @ 2008 06 07, 10:32)
o as palauksiu, kol Agniska iskeps lasisa
Kadangi reguliariai pradėjau čia kystelt nosį, tai pasirodysiu ką, nors ir neturėdami dideli oapetito sudorojo mūsų šeimyna pietums
Varškės apkepas su šviežių braškių uogiene
Manus pabrikinau pusvalandį piene, trynius išsukau su cukrumi sudėjau varškę, porą šaukštų minkšto sviesto, supyliau manus, gerai išmaičiau viską, sudėjau išbrinkintas ražinas ir atsargiai įmaišiau iki standžių putų išsuktus baltymus. Viską apgyvendinau riebalais išteptoj formoj ir ~40min kepiau 180C temperatūros oraitėj.
Patiekėm su grietine ir bananų bei šviežių braškių uogiene
P.S. nežinau, kas yra, bet gaminu jau gal pagal kokį trečią receptą, bet apkepas visada subliūkšta Šįkart kepiau su varške iš pakelių, tai pamokyta dėjau mažiau kiaušinių, kadangi tokia varškė skystesnė, bet rezultatas toks pats, nors skoniui labai ir nekenkia, bet norėtųsi to puresniojo...
Varškės apkepas su šviežių braškių uogiene
Manus pabrikinau pusvalandį piene, trynius išsukau su cukrumi sudėjau varškę, porą šaukštų minkšto sviesto, supyliau manus, gerai išmaičiau viską, sudėjau išbrinkintas ražinas ir atsargiai įmaišiau iki standžių putų išsuktus baltymus. Viską apgyvendinau riebalais išteptoj formoj ir ~40min kepiau 180C temperatūros oraitėj.
Patiekėm su grietine ir bananų bei šviežių braškių uogiene
P.S. nežinau, kas yra, bet gaminu jau gal pagal kokį trečią receptą, bet apkepas visada subliūkšta Šįkart kepiau su varške iš pakelių, tai pamokyta dėjau mažiau kiaušinių, kadangi tokia varškė skystesnė, bet rezultatas toks pats, nors skoniui labai ir nekenkia, bet norėtųsi to puresniojo...
QUOTE(TikBasosPedos @ 2008 06 07, 16:25)
bandyk dėti manus nebrikintus...visada taip darau...niekada nesukrenta
Na mano lašiša
ech, neveltui laukiau labai skaniai atrodo
QUOTE(viol @ 2008 06 07, 20:19)
ech, neveltui laukiau labai skaniai atrodo
Dėkoju įdedu ir tai į lėkštutę,nes daug prisidariau
QUOTE(Agniska @ 2008 06 07, 18:35)
Na mano lašiša
O ridisiukus taip ranka ispjaustei, ar turi koki aparata?
QUOTE(Agniska @ 2008 06 07, 19:35)
Na mano lašiša
nesu zuves megeja, bet tikrai turetu but skanu
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 07, 08:39)
niam niam, as jamu vakarienei jei beliko
Sveikos, pažiūriu kaskart,kaip skaniai gaminat Šaunuolės!Nors aš šianden nieko įpatingo nedariau,bet skaniai gan gavosi
1,Padariau iš širdelių faršą (su kombainu viską dariau),sudėjau kepti su daug visokių prieskonių
2, Išviriau bulves košei
3,Pakepinau pievagrybius su svogūnų laiškais
4, Sudėjau mėsytę su daržovėm į keptuvę ir įpyliau pieno,bei pakepinau dar
5, Viską supyliau ant trintų bulvių- gavosi bulvių košė su priedais
1,Padariau iš širdelių faršą (su kombainu viską dariau),sudėjau kepti su daug visokių prieskonių
2, Išviriau bulves košei
3,Pakepinau pievagrybius su svogūnų laiškais
4, Sudėjau mėsytę su daržovėm į keptuvę ir įpyliau pieno,bei pakepinau dar
5, Viską supyliau ant trintų bulvių- gavosi bulvių košė su priedais