Na, merginos, aš čia dažnas svečias, tik kad nuotraukėles dedu retokai, nesu super duper kulinarė, tai ir maistas mano kartais visai neišvaizdus gaunasi.. na, bet dbr įdedu, ką pagaminau per kelias dieneles..
Čeburekai pagal Giedriaus receptą
Lietiniai blynukai su vištienos faršu.. receptuką turbūt visos žinot, tai jau net nerašysiu. tik va man Jūsų patarimo reikia - kaip gražiai apverst pačius blynus be įdaro dar kepant? man niekaip nesigauna tai jei ir prisidarau tešlos, tai gaunasi 5 blynai iš 10 sveiki
o čia.. blynai paprastučiai su uogiene
Aš visuomet į blyninę tešlą lietiniams dedu krakmolo kelis šaukštus, labai gražūs gaunasi ir apversti no problem
QUOTE(bzzz... @ 2008 06 07, 10:28)
Aš visuomet į blyninę tešlą lietiniams dedu krakmolo kelis šaukštus, labai gražūs gaunasi ir apversti no problem
reikės kitą sykį pamėgint vakar net susinervinau, nu tokius gražius blynukus teko išmest, nes paskui gavos makalošė iš jų
ačiū už patarimą
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 07, 10:39)
nu jau sakyčiau skanumėlis iš pačio ryto toks.. jamu vieną..
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 06 07, 10:40)
nu jau sakyčiau skanumėlis iš pačio ryto toks.. jamu vieną..
prasom paskubeti,nes tuoj nebeliks Kol visu nesuvalgysiu,tai nepasitrauksiu nuo lekstes
QUOTE(grange @ 2008 06 07, 01:02)
Norėjau tau pasakyti, kad paliko didžiausią įspūdį tavo foto. ir tu ir sūnelis, nežinau kodėl ,ar tai puošnūs rūbai davė tą, ar kas, nu bet su cinkeliu
QUOTE(6663 @ 2008 06 07, 01:16)
aha, apie ta foto gerai pasakei- su cinkeliu, kaip ish zurnaliuko
Dekui
Praita savaitgali buvo sunelio krikstynos, tai cia svieziausia foto, tai ir idejau...
tavo_katyte,del blynu dar gali reiksmes tureti ir paciu miltu rusis,kieno jie gamybos.Buvau as kazkada irgi pataikiusi nusipirkti tokius miltus,kur tiesiog prie keptuves lipdavo blynas O kai atradau tinkancius,tai tokiu avariju nebepasitaiko
Na ir paimsiu tavo blynelius pietums
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 07, 11:16)
tavo_katyte,del blynu dar gali reiksmes tureti ir paciu miltu rusis,kieno jie gamybos.Buvau as kazkada irgi pataikiusi nusipirkti tokius miltus,kur tiesiog prie keptuves lipdavo blynas O kai atradau tinkancius,tai tokiu avariju nebepasitaiko
nu man nelimpa tie blynai, ale apverst nesigauna skanaus
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 06 07, 11:52)
nu man nelimpa tie blynai, ale apverst nesigauna skanaus
Tai gal labai skysta tesla darai
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 07, 11:39)
kas dar be pusryciu,siulau uzkasti
Aš dar nepusryčiavau,paimsiu vieną
Skanumynų daug,o aš per tokį karštį jokio apetito neturiu .
Kepiau kotletus,paišdykavau biški .
Bulvės jau pabodo,o padažą su grietinėlė ir bulijonu dariau .Dar paprikos dėjau,labai mėgstu
Kepiau kotletus,paišdykavau biški .
Bulvės jau pabodo,o padažą su grietinėlė ir bulijonu dariau .Dar paprikos dėjau,labai mėgstu