imu sumustinukus su silkute,labai jau apetitnai atrodo
daividija įvarei man košmarus vakar visa naktį sapnavau blaškausi po parduotuvės ir visur lašiša išpirkta : negerai eit čia prieš miega negerai...
Elena jamu viska :
Spygle ir tavo picą jamu irgi
Elena jamu viska :
Kaip pica skaniai atrodo
Šiandien jei pavyks nufotografuosiu jei ką gero gaminsiu
Šiandien jei pavyks nufotografuosiu jei ką gero gaminsiu
QUOTE(Lera @ 2008 06 05, 10:07)
Labai tingiu gaminti, karsta, tai as jamu viska, kas tik lieka nuo visu Dekit i vienkartinius-atvykstu!
Skanumynus merginos cia rodot pajamsiu visko po truputi
O kas norit, prasom bulviniu blynu su surio idaru
O kas norit, prasom bulviniu blynu su surio idaru
QUOTE(Lera @ 2008 06 05, 07:07)
daividija įvarei man košmarus vakar visa naktį sapnavau blaškausi po parduotuvės ir visur lašiša išpirkta : negerai eit čia prieš miega negerai...
Elena jamu viska :
Elena jamu viska :
Atleisk,nepyk,kad jau taip gavosi
vel visko skaniausiai prisiziurejau
Bulviniu blynu noriu,tingiu kept,ai nei bulviu nera,nusiraminau.
baklazanai kaip skaniai atrodo,reikes vel pradet pirkt juos.Ir picos noriu...
Jamu blynus prie sriubos
Rugštynių sriuba su kukuliais .Vanduo,rugštynės,bulijonas,faršas su prieskoniais
Rugštynių sriuba su kukuliais .Vanduo,rugštynės,bulijonas,faršas su prieskoniais
Pas mus paprasta vakarienė, ale užtai pažiūrėkit kiekis koks Prašom nesijuokti, čia vadinasi vyrą ruošiu parai į darbą
Taigi, troškinta jautiena, alia guliašas (jautienos mėsyte pjaustyta, troškinta keptuvėj, vėliau morkų įdėta, o ant pačios pabaigos - svogūno. Padažas iš pačios mėsos besitroškinant gaunasi, tik šiek tiek įberiu miltų, kad tirščiau būtų, na ir šiek tiek tomato). Taigis fotoreportažas:
Balandėliai, receptas kaip ir visų, faršas, ryžiai, svogūniukas, kiaušiniai, prieskoniai ir aišku kopūstas Padažas: sviestas, grietinėlė, tomatas
Tinginio čeburiekai (ant lakštinių vaflių dedam suprieskoniuota, svogūnų pridėtą faršo masę, ištepam vaflį, uždedam ant viršaus dar vieną lakštą, supjaustom ir į tešlą pavolioję kepam)
O kadangi man gerklę skauda po nakties (nežinau ką aš veikiau, kad skauda) tai arbatos pasidariau iš žalių mėtų lapų
http://img254.images...cture080ve5.jpg
O vyras tikiuosi bus laimingas ir sotus, ir geru žodžiu mane minės
Taigi, troškinta jautiena, alia guliašas (jautienos mėsyte pjaustyta, troškinta keptuvėj, vėliau morkų įdėta, o ant pačios pabaigos - svogūno. Padažas iš pačios mėsos besitroškinant gaunasi, tik šiek tiek įberiu miltų, kad tirščiau būtų, na ir šiek tiek tomato). Taigis fotoreportažas:
Balandėliai, receptas kaip ir visų, faršas, ryžiai, svogūniukas, kiaušiniai, prieskoniai ir aišku kopūstas Padažas: sviestas, grietinėlė, tomatas
Tinginio čeburiekai (ant lakštinių vaflių dedam suprieskoniuota, svogūnų pridėtą faršo masę, ištepam vaflį, uždedam ant viršaus dar vieną lakštą, supjaustom ir į tešlą pavolioję kepam)
O kadangi man gerklę skauda po nakties (nežinau ką aš veikiau, kad skauda) tai arbatos pasidariau iš žalių mėtų lapų
http://img254.images...cture080ve5.jpg
O as siandien tingiu gamint Taigi mano pietus tokie
Tik kazkodel nuotraukoj labai jau dideli tie sumustinukai atrodo (su rukyta vista ir kalakutienos vyniuotiniu)
Tik kazkodel nuotraukoj labai jau dideli tie sumustinukai atrodo (su rukyta vista ir kalakutienos vyniuotiniu)
Jau kiek skanėstų imu bulvinius blynus be sūrio tiesa, ir dar baladėlį imu, jau kelinta diena "darau"
o čia AČIŪ DAIVIDIJAI-nepamenu, kada taip skaniai valgiau
dariau mielinius blynus, tik įtarkavau obuolio ir iškepusius apibarsčiau cukrumi, na čia gal tie vadinami sklindžiai valgiau irgi su šviežiom trintom braškėm
o čia AČIŪ DAIVIDIJAI-nepamenu, kada taip skaniai valgiau
dariau mielinius blynus, tik įtarkavau obuolio ir iškepusius apibarsčiau cukrumi, na čia gal tie vadinami sklindžiai valgiau irgi su šviežiom trintom braškėm
[/quote]
Na jau tikrai laimingas turi buti sitiek skanumynu