Uuuiii... kokiu cia skanumu pastovei pamatau...
Faina, kad yra toks puslapiukas ir tokiu fainu kulinariu...
Faina, kad patiko mano bandutes, dekui
Nu ir dar viena musu vakariene
Pietu nebeiseina kazkaip gamint
Caneloni makaronai...
QUOTE(karpeace @ 2008 06 04, 15:13)
Ka mastai, ir nuo ko taip karsta ?
nezinau ka pasakyt..i darbo gala ..paziurejus i tokius vaizdus..neveikia mastymas..
oj kiek cia skanumynu
QUOTE(viki81 @ 2008 06 04, 23:17)
Truputi paveluotai atsakau Aciu kam patiko.
Spinatai saldyti,zali.
Negi to surio Lietuvoj nera?(As is Vokietijos)Isvaizda mazdaug kaip tepamo varskes surio su zalumynais.
Spinatai saldyti,zali.
Negi to surio Lietuvoj nera?(As is Vokietijos)Isvaizda mazdaug kaip tepamo varskes surio su zalumynais.
Sveikos, kulinares
visada paskaitau jusu receptus ir varvinu seile kaip skaniai gaminat
kai busiu tokia pat gera kulinare kaip jus, butinai cia pasirodysiu
o ''philadelfia'' Vokietijoje 100% turetu buti, nes mano vyras kai ten gyveno, pastoviai ji tik ir valgydavo. Paziurek didesnese parduotuvese, nes Lietuvoj as randu tik didelese maximose.
Nu, labukas obžoros
Pusryčiams gaunat sumuštinių
O pietums baklažanus
Trumpas receptas: baklažanai, morkos, svogūnai, pomidorai.Viskas pjaustoma, tarkuojama ir atskirai apkepinama aliejuje.Aišku reikia viską prieskoniais, druskytė pabarstyti.Tada imam kokį bliudą ir dedam sluoksniai.Kiekvieną sluoksnį pabarstom žalumynais ir smulkintu česnaku.Tada reikia prislėgti su kokiu sunkiu daiktu, galima pačiai atsisėsti Aš tiesiog uždėjau lėkštutę o ant jos pastačiau ąsotį su vandeniu.Po to gražiai iškrečiam į lėkštę
Pusryčiams gaunat sumuštinių
O pietums baklažanus
Trumpas receptas: baklažanai, morkos, svogūnai, pomidorai.Viskas pjaustoma, tarkuojama ir atskirai apkepinama aliejuje.Aišku reikia viską prieskoniais, druskytė pabarstyti.Tada imam kokį bliudą ir dedam sluoksniai.Kiekvieną sluoksnį pabarstom žalumynais ir smulkintu česnaku.Tada reikia prislėgti su kokiu sunkiu daiktu, galima pačiai atsisėsti Aš tiesiog uždėjau lėkštutę o ant jos pastačiau ąsotį su vandeniu.Po to gražiai iškrečiam į lėkštę
QUOTE(viki81 @ 2008 06 04, 23:17)
Truputi paveluotai atsakau Aciu kam patiko.
Spinatai saldyti,zali.
Negi to surio Lietuvoj nera?(As is Vokietijos)
Spinatai saldyti,zali.
Negi to surio Lietuvoj nera?(As is Vokietijos)
reiks paieškot didžiosiose parduotuvėse, nesu mačius arba dėmesio nekreipiau
QUOTE(vejuota @ 2008 06 05, 00:25)
o ''philadelfia'' Vokietijoje 100% turetu buti, nes mano vyras kai ten gyveno, pastoviai ji tik ir valgydavo. Paziurek didesnese parduotuvese, nes Lietuvoj as randu tik didelese maximose.
tai Vokietijoje jo yra, aš klausiau, kur LT galėčiau gaut
Elena nu negalima šitaip nuo pat ryto, negalima nu einu knistis po savo šaldytuvą dabar
lašišą irgi priegriebčiau, gerai, kad vakar nemačiau
QUOTE(Elena @ 2008 06 05, 08:23)
O pietums baklažanus
Ar aš kažko neįmatau, ar ten ant dugno kažkas panašaus į silkę sudėta??
O tas visas grožis nesubyra lėkštėje?? Ar jį valgyti reik šiltą?? O gal reik šaldytuve palaikyt??
QUOTE(mikke @ 2008 06 05, 09:02)
Ar aš kažko neįmatau, ar ten ant dugno kažkas panašaus į silkę sudėta??
O tas visas grožis nesubyra lėkštėje?? Ar jį valgyti reik šiltą?? O gal reik šaldytuve palaikyt??
O tas visas grožis nesubyra lėkštėje?? Ar jį valgyti reik šiltą?? O gal reik šaldytuve palaikyt??
Ten baklažanai Laikiau ne šaldytuve, bet prislėgta.Nesubyra
QUOTE(Elena @ 2008 06 05, 08:23)
Sumuštiniai labai skanūs .Aš dedu dar kiaušinio riekelę .
O jau slėgtainio grožis .Labai mėgstu baklažanus .
QUOTE(Elena @ 2008 06 05, 09:04)
Tada aš, tundra, baklažanų nepažįstu
Ačiuks