Siandien kepiau makaronu- mesos apkepa su baklazanais
Nuotraukos ikelti nepavyko, nes labai didele
QUOTE(6663 @ 2008 06 04, 19:27)
kas nors atsitiko?
aha galima sakyt , nu nesvarbu čia ne tą temą apie tai bendraut
QUOTE(Lera @ 2008 06 04, 10:47)
tai keisk slaptazodi Kuzia..
QUOTE(6663 @ 2008 06 04, 18:28)
Butu pats laikas kulinarems shvieziu foto imesti i albuma..Smagu gi susipazint
O kaip ten patekt ?
QUOTE(6663 @ 2008 06 04, 20:33)
tai keisk slaptazodi Kuzia..
oi Nafanička kad tik aš mokėčiau , aš gi nemoku keiskit kas mokat tik nepamirškit pasidalint su visom kurios ten nuotraukytės įdejusios , o kurios neidėjusios tom neduokit nebent ruošiasi įdet
QUOTE(Lera @ 2008 06 04, 21:46)
oi Nafanička kad tik aš mokėčiau , aš gi nemoku keiskit kas mokat tik nepamirškit pasidalint su visom kurios ten nuotraukytės įdejusios , o kurios neidėjusios tom neduokit nebent ruošiasi įdet
QUOTE(6663 @ 2008 06 04, 07:03)
Kuzia, gi bulves jau ishvirtos.. ....shio receptuko..
Ačiū, Kuzia, kur aš be tavęs
QUOTE(Elena @ 2008 06 04, 07:44)
[color=purple]Vakar pas mane buvo vištienos krūtinele su sūriu.Marinavau majoneze.Labai skanu
Jamam :
QUOTE(Lera @ 2008 06 04, 13:30)
mmm kiek prigaminot viskas tikrai pasakiškai atrodo :
mano valgiai kugelis su spirgais laaabai skanus :
mano valgiai kugelis su spirgais laaabai skanus :
Ir tavo pasakiškai atrodo šiandien irgi kepiau kugelį, bet sukrito jis man atidengus-per greit atidengiau musiau
QUOTE(daividija @ 2008 06 04, 14:51)
Nuo jusu patiekalu skrandis gurgia,labai kugelio noreciau,taip dar niekada nekepiau O mano tik blynukai mieliniai su svieziu braskiu uogiene.Blynus darau paprastai.I kokia puuse litro silto pieno iberiu kelis saukstus cukraus,druskos,pokeli sausu mieliu(7g),gerai ismaisau,kad istirptu mieles,imusu kokius 3 kiausinius ir dedu miltu,kad butu tirstoka tesla,isplaku mikseriu ir pastatau,kad pakiltu,tada kepu.Visada gaunasi.
Eik tu žinai kur... nerealu, ryt jau žinau, ką kepsiu. Tik darysiu sklindžius-mielinius, kaip tavo, tik su obuoliais
QUOTE(Lera @ 2008 06 04, 12:46)
gerai, paziuresiu vakare namie, kaip ten kas
visad norejau paklausti, tu rukai? jau kaip skaniai man ruko tavo paveiksliukas..negaliu..
einu duma patraukt..
Ingulia
O jau prigaminot Bet aš nebevalgysiu vakarais, nesugundysit
Šiaip tai manyčiau į temą, jei jau išėmi, vadinasi įtari/žinai, kad kažkas žino prisijungimo duomenis kas žinoti neturėtų, o čia jau gaunasi visų reikalas tada
Nepatinka man tokie dalykai
QUOTE(Lera @ 2008 06 04, 19:20)
merginos nepykit,aš deja kol kas savo nuotrauką turėjau išimt iš albumo, įdėsiu vėl tik tada kai bus pakeistas slaptažodis
QUOTE(Lera @ 2008 06 04, 19:47)
Šiaip tai manyčiau į temą, jei jau išėmi, vadinasi įtari/žinai, kad kažkas žino prisijungimo duomenis kas žinoti neturėtų, o čia jau gaunasi visų reikalas tada
QUOTE(6663 @ 2008 06 04, 22:06)
gerai, paziuresiu vakare namie, kaip ten kas
visad norejau paklausti, tu rukai? jau kaip skaniai man ruko tavo paveiksliukas..negaliu..
einu duma patraukt..
einu duma patraukt..
nea nerūkau jau lb. seniai tai nors tokiu būdu traukiu , tiesiog draugė sakė kad šita nuotrauka panaši į mane kai dar rūkiau sakė taip pat cigarete laikiau tai įsidėjau
QUOTE(Owly @ 2008 06 04, 22:38)
O jau prigaminot Bet aš nebevalgysiu vakarais, nesugundysit
nu panašiai, o šiaip juk ir Mintibutė kiek pamenu sakė kad slaptažodžius gavo daug kas o nuotraukų įdėta mažai tai irgi reiškia kad kitom tik paspoksot o savo dėt nenori
ale jau visai offtopikus varom bet kas beliaka kai jau visi dienos patiekalai padaryti , parodyti ir suvalgyti lieka tik papletkint prie kafkės
Merginos, o čia pas jus kažkokia slapta tema?? Man taip smagu čia pas jus pasižvalgyt, pasijaučiu tooooookia būsima kulinare Bet gal tai nemandagu iš mano pusės??