QUOTE(Eveneirka @ 2008 06 02, 21:55)
sveikos...o mes šian vakarieniavom sūnaus paruoštą vakarienę...
mama į virtuvė buvo neįleista
liko tik viena,nes per ilgai buvo ieškota tinkamo kadro
virtos bulvės su luoba...viršus nupjautas...išskapstytas vidus....vidun dėtas kumpis sumaišytas su bulve,sviestu...ir ant viršaus tarkuotas sūris....ir tada šauta į orkaitėn...šiaip labai skanu
niekada pati nesu darius šito... jis bandė iš vaikų receptų knygos
mama į virtuvė buvo neįleista
liko tik viena,nes per ilgai buvo ieškota tinkamo kadro
virtos bulvės su luoba...viršus nupjautas...išskapstytas vidus....vidun dėtas kumpis sumaišytas su bulve,sviestu...ir ant viršaus tarkuotas sūris....ir tada šauta į orkaitėn...šiaip labai skanu
niekada pati nesu darius šito... jis bandė iš vaikų receptų knygos
as irgi panasiai darau...
isverdu bulves su lupenom tada per puse ja. iskrapstyta vidu sutrinu idedu daktariskos desrikes kubeliais supjaustytos, sutarkuoju surio,dar galima petrusku arba krapuku, pievagrybius kelis ir koki sauksta majonezo. viska ismaisau ir prikemsu atgal i bulves.... ir tada kokia 15 min karstoje orkaiteje pakepu...
niam kaip skanu buna...
QUOTE(jurgeleuogele @ 2008 06 03, 22:29)
as irgi panasiai darau...
isverdu bulves su lupenom tada per puse ja. iskrapstyta vidu sutrinu idedu daktariskos desrikes kubeliais supjaustytos, sutarkuoju surio,dar galima petrusku arba krapuku, pievagrybius kelis ir koki sauksta majonezo. viska ismaisau ir prikemsu atgal i bulves.... ir tada kokia 15 min karstoje orkaiteje pakepu...
niam kaip skanu buna...
niam kaip skanu buna...
15 min užtenka??? atsimenu, man kokias 2 val kepė 200 laipsnių gal ne tiek, bet ir ne 15 min...
QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 03, 21:56)
15 min užtenka??? atsimenu, man kokias 2 val kepė 200 laipsnių gal ne tiek, bet ir ne 15 min...
Kuzia, gi bulves jau ishvirtos.. ....shio receptuko..
Vakar pas mane buvo vištienos krūtinele su sūriu.Marinavau majoneze.Labai skanu
QUOTE(aushrele @ 2008 06 03, 21:22)
Aš tai tokio igi ieškojau ilgai, nes mama tokį jau senokai naudoja Paprastose pardėse niekaip neradau, senukuose irgi ne visuose yra, bet aš radau Vilniuje "Banginyje" Žirmūnuose. Reikia ieškoti prie plastikinių indelių visokių, kaina apie 8 litus gal kas kur kitur matė tokį pirkt Ir dar ten koldūniukai gaunasi nedidukai, gal kokiu 3 cm skersmens
o gal gali imesti nuotraukyte to prietaiso Noreciau zinoti ko ieskoti,labai jau susidomejau
Elena,nuo pacio ryto jau reik seile varvinti
paprastute vakariene. Karbonadas dziuveseliuose su suriu...
QUOTE(Elena @ 2008 06 04, 07:44)
[color=purple]Vakar pas mane buvo vištienos krūtinele su sūriu.Marinavau majoneze.Labai skanu
Dar vienos variacijos Sonatinos receptu tema
Darzoves (morka ir juodasis ridikas) pakepinau aliejuje, pridejau zuvies gabaliukus, isvoliotus zuvies prieskoniuose ir miltuose, viska apkepiau. Ipyliau balto vyno, sultinio, puse citrinos sulciu, kiausinio tryni. Patroskinau gal 20 min.
Tada pridejau smulkintu zalumynu (pertazoliu, svoguno laisku, salotu, kalendru, krapu, dar kazkokiu nepazistamu ), patroskinau dar gal 2 min.
Garnyras - tik troskintos darzoves, tokie jau maitinancios mamos poreikiai, kitiems tenka prisitaikyti
Darzoves (morka ir juodasis ridikas) pakepinau aliejuje, pridejau zuvies gabaliukus, isvoliotus zuvies prieskoniuose ir miltuose, viska apkepiau. Ipyliau balto vyno, sultinio, puse citrinos sulciu, kiausinio tryni. Patroskinau gal 20 min.
Tada pridejau smulkintu zalumynu (pertazoliu, svoguno laisku, salotu, kalendru, krapu, dar kazkokiu nepazistamu ), patroskinau dar gal 2 min.
Garnyras - tik troskintos darzoves, tokie jau maitinancios mamos poreikiai, kitiems tenka prisitaikyti
Sveikos
Musu vakarykste vakariene
Bemiele, saldyta tesla (nebeatsimenu, kaip ji vadinasi ), o viduje, idaras - pakepintos morkytes su cibuliuku, desrelem, viskas sumaisyta su fermentiniu suriu, majonezu ir prieskoneis...
Musu vakarykste vakariene
Bemiele, saldyta tesla (nebeatsimenu, kaip ji vadinasi ), o viduje, idaras - pakepintos morkytes su cibuliuku, desrelem, viskas sumaisyta su fermentiniu suriu, majonezu ir prieskoneis...
o stai mano vakariksciai pietus mesos kukuliai su makaronais ir salotikem
karpeace mmmm kaip skaniai atrodo cia tokios bandeles idarytos gavos ania
Nikki N troskinys tikriausiai irgi labai skanus buvo vien is zodziu zuvis ir baltas vynas mmm o dar troskintos darzoves gal ir man reiktu pasigamint
karpeace mmmm kaip skaniai atrodo cia tokios bandeles idarytos gavos ania
Nikki N troskinys tikriausiai irgi labai skanus buvo vien is zodziu zuvis ir baltas vynas mmm o dar troskintos darzoves gal ir man reiktu pasigamint