Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(seksimeske @ 2008 06 03, 11:58)
Mmmmmmmmm kaip noriu valgyt  doh.gif

tongue.gif dar turiu, kaip tik MB laukiu ax.gif
Atsakyti
Merginos, o ar jūs kuri nors gaminate maistą garu puode?? Laaaaaaabai norėčiau pamatyt tokio patiekalo fotkę blush2.gif

Kiek aš begaminčiau maistą garuose, visi patiekalai man bespalviai gaunasi, jokio vaizdo unsure.gif verysad.gif Gal, sakau, aš kažką ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 06 03, 12:05)
Merginos, o ar jūs kuri nors gaminate maistą garu puode?? Laaaaaaabai norėčiau pamatyt tokio patiekalo fotkę blush2.gif

Kiek aš begaminčiau maistą garuose, visi patiekalai man bespalviai gaunasi, jokio vaizdo unsure.gif  verysad.gif Gal, sakau, aš kažką ne taip darau g.gif

jau senokai jame begaminau, taigi neturiu fotkes, bet man tai kaip tik spalva darzoviu islieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 06 03, 13:05)

Kiek aš begaminčiau maistą garuose, visi patiekalai man bespalviai gaunasi, jokio vaizdo unsure.gif  verysad.gif Gal, sakau, aš kažką ne taip darau g.gif

as gaminu 4u.gif bet nufotkint negaliu nes fotikas suluzes doh.gif bet nu man irgi gaunasi be spalvytes,bet ko noret,juk ten neapskrus jie biggrin.gif blush2.gif darzoviu niekad dar nedariau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 03 birželio 2008 - 13:30
QUOTE(Nerytė @ 2008 06 03, 14:29)
bet man tai kaip tik spalva darzoviu islieka g.gif

Daržovių tai išlieka spalva, bet aš dažniau mėsą ten daryt norėčiau smile.gif

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 06 03, 14:30)
bet nu man irgi gaunasi be spalvytes,bet ko noret,juk ten neapskrus jie biggrin.gif

Ai, tiek to, gal viskas taip ir turi būt. Tik man kažkaip norisi, kad maistas būtų ne tik sveikas, bet ir gražiai atrodantis blush2.gif O ta nubalusi mėsa man visai apetito nekelia smile.gif Gal dėl to ir jūs čia garinių patiekalų nededat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 06 03, 14:34)
Daržovių tai išlieka spalva, bet aš dažniau mėsą ten daryt norėčiau smile.gif
Ai, tiek to, gal viskas taip ir turi būt. Tik man kažkaip norisi, kad maistas būtų ne tik sveikas, bet ir gražiai atrodantis blush2.gif O ta nubalusi mėsa man visai apetito nekelia smile.gif Gal dėl to ir jūs čia garinių patiekalų nededat biggrin.gif

hihihi.gif nu o man visai nieko garuose ruostas maistelis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas..

dar apie bulves smile.gif : kemsham bet koku farshu, paruoshtu kaip kotletams arba neparuoshtu (tada padruskinam ir paprieskoniuojam bulves..)- ash labai megstu bulves su luobele, valgau taip ne tik shviezias, bet ir senesnes..

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 06 03, 03:21)
ir vel bulves biggrin.gif :

Bulves pjaunam per puse ir ashtresniu s

viskas taspats...tik,kad pagerintos...kulinarė daugiau patyrus drinks_cheers.gif
labai skaniai atrodo thumbup.gif

QUOTE(mikke @ 2008 06 03, 13:05)

aš dažnai gaminu...bet nepasakyčiau,kad prarandą spalvą schmoll.gif
gal sakau per ilgai troškini jame g.gif

Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 06 03, 03:21)
ir vel bulves biggrin.gif :

Jau isivaizduoju ju skoni...dar koki bokaliuka alaus drinks_cheers.gif
Ko gero siandien gaminsiu kazka panasaus... wub.gif

Neryte aciu tau uz ivertinima,bet zinok dar iki aukstumu man toli flirt.gif .Cia tik jusu visu deka kopiu laipteliais aukstyn mirksiukas.gif Aciu jums visoms uz idejas oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 03 birželio 2008 - 14:17
Dekui visoms Kuzioms biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 06 03, 14:16)
Dekui visoms Kuzioms biggrin.gif 4u.gif

As nesijauciu Kuzia tai vadinasi man nedekoji cool.gif
Atsakyti
6663bulves, bulvytes, bulvikes bigsmile.gif su lupynom ir be ju biggrin.gif , kas nevalgo bulviu, kiek praranda, ane 6663 lotuliukas.gif o dar taip idarytu, kaip tavo wub.gif
Atsakyti