Sveikos merginos
ačiū už daug gerų idėjų, nors išmėginau tik keletą
vis ateičiai pasilieku
o kad nebuciau tokia begėdė kuri tik kopinasi receptukus tai įmesiu ir savo (nors gaminu kasdien ir intensyviai, bet kažkaip neatrandu ką nufotografuot, o ir nuotraukytės ne tokios kaip jūsų
)
Nesuprantu ar pavyks įdėti nuotraukytę, nes po kompo patvarkymo SM pasidemonstruoti neleidžia
Čia apkeptos viščiuko šlaunelės arba kulšelės ir patroškintos. Į puodą pridedu įvairių prieskonių (morkų, svogūnų, česnakų, kmynų), užpilu šiek tiek vandens, o į troškinimo pabaigą supilu grietinėlę. Tuo pat metu į garų puodą sudedu bandutes ir jos troškinimo metu pagaruoja, tuo pačiu persiima malonaus vištienos aromato
o bandučių masė panaši kaip cepelinams (tarkuotos nusunktos bulvės, virtos maltos bulvės, krakmolas, kiaušinis, šiek tiek sodos). Formuoju bandutę ir apkepu keptuvėje. Na toliau jau kai sakiau, pasitroškina.
Kai kas nė vištienos nenori, nes bandutės pačios ja kvepia, o kur dar skanus padažiukas nuo troškinio...