QUOTE(Eileitija @ 2008 06 02, 17:48)
Aš 190-200, kaitinimą darau iš viršaus ir apačios. Gali dėti kugelį į žemesnę lentyną-daugiau apačia keps
QUOTE(Lera @ 2008 06 02, 17:59)
jau visai susipainiojau
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
tai kugeliui tarkius irgi reikia nuspaust kaip cepelinams?
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
ar ne taip aš čia supratus busiu?
Aš nenuspaudžiu, bet tu nesimakaluok, o eik ir daryk
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
čia kalbama apie truputį nuspaudimo-nu atseit truputį to skysčio nupila ir kompensuoja jį grietine, arba pienu. Aš tai į tarkį mušu kiaušinį, prieskonių ir grietinės porą gerų šaukštų-nepagailėk...
O aš šiandien vyrui iškepiau vakarykščių neiškeptų šašlykų-bet keptuvėj, tik nufotkinti nespėjau, nes kažko ilgai kepė man jie, o vyras jau vilko akim žiūrėjo. O sau nieko ypatingo-šaltibarščių, kuriuos visus ir suvartojau