Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

As irgi savaitgali su kugeliu praleidau smile.gif, darau kaip Mama Agnė parase, tik visada nuplikydavau karstu pienu, kad minkstas ir skanus butu, o paskutinius kartus dedu pora saukstu grietines, dar skaniau essen.gif

Ai, o is mesos dazniausiai dedu vistiena, si kart turejau slauneliu tai jas sudejau, galima pries dedant apvirt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 02 birželio 2008 - 11:49
Mama Agnė dekui labai, bandysiu ryt kažką panašaus chimičint biggrin.gif jei paviks rezultatus būtinai parodysiu ax.gif

Citriniukas - va girdėjau ir aš apie ta nuplikima pienu tik nesuprantu esiog į tarkius ipili karšto pieno ar čia pro koki samtį pilt kad tik nuplikyt? nu skamba gal kvailokai bet tikrai nesuprantu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 02, 13:18)
Mama Agnė dekui labai, bandysiu ryt kažką panašaus  chimičint biggrin.gif jei paviks rezultatus būtinai parodysiu ax.gif

Citriniukas - va girdėjau ir aš apie ta nuplikima pienu tik nesuprantu esiog į tarkius ipili karšto pieno ar čia pro koki samtį pilt kad tik nuplikyt? nu skamba gal kvailokai bet tikrai nesuprantu blush-anim-cl.gif

lauksim fotoreportažo biggrin.gif thumbup.gif

aha, ir aš nesupratau ax.gif
žinau, kad daugelis tiesiog pila pvirinto pieno vidun, bet pati niekad nebandžiau. įdomu būtų kada paragaut rolleyes.gif
Atsakyti
o įpilus pieno į tarkius nesigaus tiršta tarkių sriuba su spirgučiais? unsure.gif kažkaip nedrasu man biški gal tik dėl to kad ne taip supratus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 02, 13:30)
o įpilus pieno į tarkius nesigaus tiršta tarkių sriuba su spirgučiais? unsure.gif kažkaip nedrasu man biški gal tik dėl to kad ne taip supratus? ax.gif

gal kai pila pieno, tai ir miltų ar manų prideda? g.gif
niu reikia palaukt, kol pamatys šią diskusiją kokia nors šeimininkė, kuri pieną pila ir mums viską išaiškins biggrin.gif
Atsakyti
Na matau,kad apie kugelį diskutuojate ax.gif truputį jei galimą įsikišiu blush2.gif
Aš tai pilu virintą pieną,dedu spirgučius ir porą šaukštų grietinės.Ir tikrai nebūna sriuba su spirgučiais biggrin.gif
Toks receptas tinka jei norite minkšto kugelio,o kaip gaminti kietą tai nemoku schmoll.gif Pilkite pieną drąsiai thumbup.gif
Mano kugelis yra gavęs nemažai komplimenų biggrin.gif kepu ir čenakinėse ir skardoje ir stikliniame inde.Pagal situaciją ir žmonių skaičiaus priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afraid: 02 birželio 2008 - 12:44
mes visada pilam pieną,grietinės nededam. tiesiog užvirini jį ir supili į tarkius, tada sudedi spirgučius, išmaišai viską ir į orkaitę. gaunas minkštas, purus.
nors dar kartais minkštumą ir šviesumą priduoda bulvės.
Atsakyti
Aciu visoms, kam patiko mano kepsniukai 4u.gif
Kai plikinat kugeli su pienu, reiktu, kad kas maisytu tarke bepilant piena, tada lygiau uzsipliko tarke. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 02, 13:44)
mes visada pilam pieną,grietinės nededam. tiesiog užvirini jį ir supili į tarkius, tada sudedi spirgučius, išmaišai viską ir į orkaitę. gaunas minkštas, purus.
nors dar kartais minkštumą ir šviesumą priduoda bulvės.

drinks_cheers.gif reiks pabandyt
tiesa - nuo bulvių daug priklauso minkštumas. jei šviežios, tai būna skystokas. kaip ir cepelinai iš šviežių bulvių nelebai gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 06 02, 10:43)
bet jau primarinavau mėsų visokių visai savaitei, nes išvarom į sodą pasibūt. pafotkinsiu savo kepsnelius, o kitą savaitę pateiksiu jums smile.gif

thumbup.gif lauksim nuotrauku!

o del kugelio, as irgi plikau pienu ir dedu grietines, pabandykit! tikrai skanesnis, minkstesnis ir puresnis kugelis gaunas. niam niam.... paskutiniu metu ji tik viena ir valgau tai visad kepu cenakinese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 06 02, 15:51)
thumbup.gif lauksim nuotrauku!

o del kugelio, as irgi plikau pienu ir dedu grietines, pabandykit! tikrai skanesnis, minkstesnis ir puresnis kugelis gaunas. niam niam.... paskutiniu metu ji tik viena ir valgau tai visad kepu cenakinese thumbup.gif

Pieno ir aš visada pilu, bet grietinės niekada nesu dėjusi, reiks pabandyti. smile.gif
Atsakyti
kaip tik siandien pietums kepeme kugeli ax.gif skanu ir greita

user posted image
Atsakyti