Bandau ikelti per kitur
Tikrai labai atsiprasau, del ano puslapio, bet isties nesupratau, kaip tai ivyko
*Spyglė* - negaliu cituoti zinuciu, nes per dideles fotkes, nesijudina puslapis. Bet labai noriu paklausti jusu del burito: kaip tiksliai jas darote: ar tepate pagrinda kokiu sviestu ir pan.?
Labai skaniai atrodo
Papildyta:
Ajazau kaip viskas skanu
PIrmoje nuotraukoje: kokios ten raudonos, lyg ir su padazu darzoves?
O antroje nuotraukoje, kugelis?
Ir labai graziai papuosta viskas
Labai skaniai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 05 30, 20:28)
Bandau ikelti per kitur
Tikrai labai atsiprasau, del ano puslapio, bet isties nesupratau, kaip tai ivyko
Tikrai labai atsiprasau, del ano puslapio, bet isties nesupratau, kaip tai ivyko
Ajazau kaip viskas skanu
PIrmoje nuotraukoje: kokios ten raudonos, lyg ir su padazu darzoves?
O antroje nuotraukoje, kugelis?
Ir labai graziai papuosta viskas
srove aciu uz komplimentus
MB labai patinka tokie misinukai astrus
MB labai patinka tokie misinukai astrus
Na jau kiek skanumynu prigaminot
o Sroves papuosimai tai liuksiski
Tuo paciu atsakysiu ir Kristinai19 nes aname lape negalejau pacituoti
Pakepinusi farsa su prieskoniais,idedu pomidoru padazo,dar truputi pakepinu.Pagrindo niekuo netepu.Tada truputi pasildau tortilija(kad galeciau sulenkstyti) ir dedu farsa,pomidorus,agurku,kopusto pjaustyto,saldziaja paprika(astriu prieskoniu nededu nes man jie nepatinka) lydyto surio dar galima.Tada sulankstau ir gala,kad neissiskleistu suvinuioju i maistine plevele,o tada pasidau mikrobangeje,o galima ir orkaiteje(tada galima suvynioti ir i folija)
o Sroves papuosimai tai liuksiski
QUOTE(Limcamca @ 2008 05 30, 20:34)
*Spyglė* - negaliu cituoti zinuciu, nes per dideles fotkes, nesijudina puslapis. Bet labai noriu paklausti jusu del burito: kaip tiksliai jas darote: ar tepate pagrinda kokiu sviestu ir pan.?
Tuo paciu atsakysiu ir Kristinai19 nes aname lape negalejau pacituoti
Pakepinusi farsa su prieskoniais,idedu pomidoru padazo,dar truputi pakepinu.Pagrindo niekuo netepu.Tada truputi pasildau tortilija(kad galeciau sulenkstyti) ir dedu farsa,pomidorus,agurku,kopusto pjaustyto,saldziaja paprika(astriu prieskoniu nededu nes man jie nepatinka) lydyto surio dar galima.Tada sulankstau ir gala,kad neissiskleistu suvinuioju i maistine plevele,o tada pasidau mikrobangeje,o galima ir orkaiteje(tada galima suvynioti ir i folija)
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 30, 20:45)
Na jau kiek skanumynu prigaminot
o Sroves papuosimai tai liuksiski
Tuo paciu atsakysiu ir Kristinai19 nes aname lape negalejau pacituoti
Pakepinusi farsa su prieskoniais,idedu pomidoru padazo,dar truputi pakepinu.Tada truputi pasildau tortilija(kad galeciau sulenkstyti) ir dedu farsa,pomidorus,agurku,kopusto pjaustyto,saldziaja paprika(astriu prieskoniu nededu nes man jie nepatinka) lydyto surio dar galima.Tada sulankstau ir gala,kad neissiskleistu suvinuioju i maistine plevele,o tada pasidau mikrobangeje,o galima ir orkaiteje(tada galima suvynioti ir i folija)
o Sroves papuosimai tai liuksiski
Tuo paciu atsakysiu ir Kristinai19 nes aname lape negalejau pacituoti
Pakepinusi farsa su prieskoniais,idedu pomidoru padazo,dar truputi pakepinu.Tada truputi pasildau tortilija(kad galeciau sulenkstyti) ir dedu farsa,pomidorus,agurku,kopusto pjaustyto,saldziaja paprika(astriu prieskoniu nededu nes man jie nepatinka) lydyto surio dar galima.Tada sulankstau ir gala,kad neissiskleistu suvinuioju i maistine plevele,o tada pasidau mikrobangeje,o galima ir orkaiteje(tada galima suvynioti ir i folija)
aš lygiai taip pat darau, tik pas mane lakštai tie tortilijos mažiukai, nes kitokių negaunu pirkti, tai dar susmagstau ilgais smeigtukais, užpilu padažiuko ir į orkaitę šaunu
QUOTE(Limcamca @ 2008 05 30, 20:34)
Papildyta:
Ajazau kaip viskas skanu
PIrmoje nuotraukoje: kokios ten raudonos, lyg ir su padazu darzoves?
O antroje nuotraukoje, kugelis?
Ir labai graziai papuosta viskas
Ajazau kaip viskas skanu
PIrmoje nuotraukoje: kokios ten raudonos, lyg ir su padazu darzoves?
O antroje nuotraukoje, kugelis?
Ir labai graziai papuosta viskas
Aciu, bet ten ne darzoves su padazu raudonos, o mesyte ir kalmarai su luptais pomidorais ir grietinele, o antroje nuotraukoje, kaip ir pirmoje paprastos sviezios bulves pakeptos keptuveje(tik tarkuotos su burokine tarka) ir grudeta varske maisyta su kastiniu, labai skanu.
Oi, Srove, tuoj apgrausiu monitoriu!
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 30, 20:45)
Na jau kiek skanumynu prigaminot
o Sroves papuosimai tai liuksiski
Tuo paciu atsakysiu ir Kristinai19 nes aname lape negalejau pacituoti
Pakepinusi farsa su prieskoniais,idedu pomidoru padazo,dar truputi pakepinu.Pagrindo niekuo netepu.Tada truputi pasildau tortilija(kad galeciau sulenkstyti) ir dedu farsa,pomidorus,agurku,kopusto pjaustyto,saldziaja paprika(astriu prieskoniu nededu nes man jie nepatinka) lydyto surio dar galima.Tada sulankstau ir gala,kad neissiskleistu suvinuioju i maistine plevele,o tada pasidau mikrobangeje,o galima ir orkaiteje(tada galima suvynioti ir i folija)
o Sroves papuosimai tai liuksiski
Tuo paciu atsakysiu ir Kristinai19 nes aname lape negalejau pacituoti
Pakepinusi farsa su prieskoniais,idedu pomidoru padazo,dar truputi pakepinu.Pagrindo niekuo netepu.Tada truputi pasildau tortilija(kad galeciau sulenkstyti) ir dedu farsa,pomidorus,agurku,kopusto pjaustyto,saldziaja paprika(astriu prieskoniu nededu nes man jie nepatinka) lydyto surio dar galima.Tada sulankstau ir gala,kad neissiskleistu suvinuioju i maistine plevele,o tada pasidau mikrobangeje,o galima ir orkaiteje(tada galima suvynioti ir i folija)
Ačiū. Visada norėdavau pasigaminti, bet nežinodavau tiksliai, kaip. Dabar būtinai išbandysiu.
QUOTE(Srove @ 2008 05 30, 20:57)
Aciu, bet ten ne darzoves su padazu raudonos, o mesyte ir kalmarai su luptais pomidorais ir grietinele, o antroje nuotraukoje, kaip ir pirmoje paprastos sviezios bulves pakeptos keptuveje(tik tarkuotos su burokine tarka) ir grudeta varske maisyta su kastiniu, labai skanu.
Kalmarai nors ir nemėgstu, bet dar įdomiau. O ir atrodo, labai skaniai.
O bulvytės tai išvis fantastika, tikrai su varške labai skanu Ačiū
QUOTE(Srove @ 2008 05 30, 20:28)
Bandau ikelti per kitur
Tikrai labai atsiprasau, del ano puslapio, bet isties nesupratau, kaip tai ivyko
Tikrai labai atsiprasau, del ano puslapio, bet isties nesupratau, kaip tai ivyko
Papildyta:
Musu vakariene ,bulvyniai blynai su farsu
Aciu, Sroviuk, uzvalgiau tavo bulviu su varshke..mm, kaip skanu..
Sexymeshke: Grazus blyncikas, ale cia jau tikram vyrui..
Sexymeshke: Grazus blyncikas, ale cia jau tikram vyrui..
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 29, 15:46)
owly, gal gali parašyti, kaip mėsytę apdoroji į blynelius vyniodama? Man labai patikdavo pirktiniuose blyneliuose mėsytė-tokia lyg blenderiu smulkinta... Nu nesijausdavo jokių gabaliukų išvis. Ir ten tokia kaip virta-apkepta vištiena atrodo būdavo seniai valgiau, neatgaminu..
Įvairiai Virtą mėsytę permalu per mėsmalę (jeigu tingiu terliotis su mėsmale tai smulkiai supjaustau), apkepinu su smulkiai pjaustytu svogūniuku. Mėsytė tinka bet kokia
Kitas variantas jei neturiu virtos, tai maltą mėsą apkepu keptuvėj su svogūniuku O tada dedu į blynelius
grange, šaunuolė
seksimeske, dievinu bulvinius blynus
QUOTE(6663 @ 2008 05 30, 22:29)
As tokiu pora suvalgau ,juk jie plonuciai