Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(convict @ 2008 06 04, 15:55)
Aš tai šiandien nusipirkau nu beproto man gražiai papkę visam scenarijui.

Mano papkė irgi rankų darbo. Irgi graži. Tik pati dariau lotuliukas.gif

Dar dėl tavo paiūlymo barstyt. Viskas gerai, bet ryžių patarčiau atsisakyti- jie kieti, nėra absoliučiai jokio malonumo būti jais apibertam, be to, gali netyčia pakliūti į akis ir pan. Manau, visai užtektų žiedlapių.
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif jungiuosi i jusu gretas.Jau trecia diena sedziu SM.Dabar tik reikia viska susidelioti ,nes informacijos tikrai labai daug.Saunuoles kas viska sukele thumbup.gif vestuves birzelio 28 tai laiko nelabai ir daug.Ir vestuves neiprastos g.gif pirma pirma diena ves ved. planuotojas mums nazai ka tereiks o antra mes tradiciskai.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 04, 16:03)
Dar dėl tavo paiūlymo barstyt. Viskas gerai, bet ryžių patarčiau atsisakyti- jie kieti, nėra absoliučiai jokio malonumo būti jais apibertam, be to, gali netyčia pakliūti į akis ir pan. Manau, visai užtektų žiedlapių.

Jo, apie ryžius šito nepagalvojau g.gif gi ir į plaukus įsivelti gali. Ai reiks tada dar konfeti nupirkti, blizgučių, ir sumaišyt su žiedlapiais rolleyes.gif

Papildyta:
O sakykit, kas dovanojo trilitrinį baltų centų, kiek maždaug ten litukų išėjo, maniškis sako kad drąsiai 200lt bus tai įdomu pasidarė kiek maždaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 04, 15:29)
O sakykit, kas dovanojo trilitrinį baltų centų, kiek maždaug ten litukų išėjo, maniškis sako kad drąsiai 200lt bus tai įdomu pasidarė kiek maždaug g.gif

Tilpo i trilitrini 69lt. Dejau visokiu ir po 1cnt., po 2cnt. ir po 5cnt. Tiesa buvau as ju uzsipirkus per daug, teko daugiau grusti ant pat virsaus po 1cnt.,. dar po 5cnt., liko sesi litukai. (gerai kad prisiminiau, reikes atiduot vaikams, tegul vel eis pirkti i ta pacia parduotuve biggrin.gif )
Tik neuzsipirkit daug...gal pradziai is artimuju pasirinkit ax.gif ...ir vis paskaiciuokit.
Neuzmirskite uzvakuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 06 04, 21:14)
Tilpo i trilitrini 69lt. Dejau visokiu ir po 1cnt., po 2cnt. ir po 5cnt. Tiesa buvau as ju uzsipirkus per daug, teko daugiau grusti ant pat virsaus po 1cnt.,. dar po 5cnt., liko sesi litukai. (gerai kad prisiminiau, reikes atiduot vaikams, tegul vel eis pirkti i ta pacia parduotuve  biggrin.gif )
Tik neuzsipirkit daug...gal pradziai is artimuju pasirinkit ax.gif ...ir vis paskaiciuokit.
Neuzmirskite uzvakuoti bigsmile.gif

Aš turbūt jūsų idėja ir pagrobt sugalvojus ar ne?
O kaip užvakuoti juos reik? blush2.gif
Bėja, atsimenu lyg ir jūs buvot idėja nuotraukų įrėmintų jaunųjų, tai jeigu jūs pažystu šiek tiek buvusį jaunikį Darių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 04 birželio 2008 - 22:07
Sveikos
Jungiuosi prie jusu-liepos 11 tuokiasi MB sesuo, santuoka antra abiems jauniesiems, mes pakviesti liudininkais, mums tai pirmas kartas, bet esme tame, kad kartu bus svenciami ir abieju jaunuju 40-meciai g.gif Sakyciau tokios netradicines, surasymas bus tik zakse ir neiskilmingas, t.y. kabinete ir t.t., paciame baliuje bus mazdaug 30 zmoniu, jaunoji vilkes juodai pilka megzta retro stiliaus suknele.
Nu vienu zodziu, butu tradicines vestuves, butu viskas paprasta, o dabar nebezinau, nei kaip apsirengti, nei ka pasiruosti doh.gif Is pradziu sake, kad nieko nereikia ruostis, neva tik sudalyvaujam zakse ir vsio, bet paskui sakau, nebus taip, kad prie stalo sveciai prades-ka svociute, ka pirslelis, uzses stala, o mes nepasiruose visai, tai jaunoji pamaste ir nusprende, kad tada "kazka" reiketu pasiruosti. Bet va galvoju- ka ta kazka? g.gif

Merginos, gal kurios esat dalyvave vestuvese, kur tuokiamasi ne pirma karta, gal pagelbetumete naudingais patarimais, scenarijumi ir t.t.?
Buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zamke: 05 birželio 2008 - 00:23
QUOTE(convict @ 2008 06 04, 22:07)
Aš turbūt jūsų idėja ir pagrobt sugalvojus ar ne?
O kaip užvakuoti juos reik? blush2.gif
Bėja, atsimenu lyg ir jūs buvot idėja nuotraukų įrėmintų jaunųjų, tai jeigu jūs pažystu šiek tiek buvusį jaunikį Darių mirksiukas.gif

Šitą idėją aš taip pat buvau skolinusis iš kažkurios supermamos mirksiukas.gif
O užsukti galima metaliniais dangteliais, kad butu aiškiau, štai foto user posted image
Tada trilitriakas gerai atrodo thumbup.gif

4u.gif Taip, tai, matyt biggrin.gif tas pats Darius. Jis MB broliukas.
Atsakyti
Merginos pasidalinkit idejomis kaip jauniskis issipirkines jaunaja. Su bateliu nenoriu ir su juostelemis, nes pas mus kaime tai visi tai daro. Noreciau kazko naujo. Galvojau darysiu su raktu,kad jauniskis tures isgerti vyno taure ir rasti rakta,o apsiroda is kur jaunoji isvaziuos ten nera duru, visur arkos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2008 06 05, 14:51)
Merginos pasidalinkit idejomis kaip jauniskis issipirkines jaunaja. Su bateliu nenoriu ir su juostelemis, nes pas mus kaime tai visi tai daro. Noreciau kazko naujo. Galvojau darysiu su raktu,kad jauniskis tures isgerti vyno taure ir rasti rakta,o apsiroda is kur jaunoji isvaziuos ten nera duru, visur arkos  verysad.gif

Tada apkabink arka siulais ar tamponu popieriu lyg voratinkliu ir tegu jaunasis kirpdamas kiekviena siula sako jaunaja grazius zodelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 06 05, 09:31)
4u.gif Taip, tai, matyt  biggrin.gif tas pats Darius. Jis MB broliukas.

Tai tada ir tavo MB pažystu šiek tiek. Čia mes per mama nuo senai senai. Nors visai galimą sakyti nebendravom ar bendraujam. Aš tavo uošvienę pažystu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos ,mane istiko beda praganiau savo scenariju ir visa kita sad.gif scenariju ir dar kai ka jau beveik atkuriau bet va su sveciu knyga huh.gif gal kas galit padeti? cray.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalinti žodžiais, kuriuos reiks sakyti metant širdelių surakintų raktus? o gal ir idėjų turit kaip įdomiau visą tai padaryt?
Atsakyti