nemanau kad cia jautrumai pasipyle, tik paprasciausiai kiekviena pagalvojo kaip butu jautusi jei patektu i tokia situacija..o man nesmagu kaip is manes saipos!
QUOTE(rakarma @ 2008 06 19, 14:11)
Gausybes ragas - tai toks ragas tusciaviduris,bet jis stiklinis. As pirkau krikstolini. I ji bus pilamas vynas ir jaunieji tures ji gerti. Nezianu ar aiskiai paaiskinau
tik is patirties galiu patart kad nepilkite pilno..ir isitikinkite ar geria abu jaunieji vyna!!!!!
mums per vestuve pripyle raudono..(kurio as labai nemengstu) ir pilna raga!!!! ir reikejo visa isgerti.....jaunikis mano vyno nelabai geria..o ant degtines vynas ne kaip tinka! siaip tai labai fainas reikalas tas ragas, bet atsargiai ka pilsite!
QUOTE(ooo @ 2008 06 19, 14:23)
na galima is siaip juokeliu, nepadedant apie antra gala
man va situo poziuriu Zadornovas patinka - kaip jis sako, humoristotalentas baigiasi ten, kur pradedama kalbet apie antra gala. ir as su juo sutinku 100 proc. galima graziai bajerius sakldyti - be blevyzgu ir be zmoniu statymo ir nepatogias situacijas, kai visis spilkavoja, kaip ta pamerge, kurios rutu vainikeli nukniso.
QUOTE(vittule26 @ 2008 06 19, 14:55)
Pritariu tau. AMn irgi idomu ka ten be juoku reikia daryti?? As ir nemegstu tu blevyzgu, bet jug viskas su saiku yra gerai ir grazu. Kiek skaiciau cia kiek is patirties zinau, ne velnio, niekam nepatinka tos eiles. Patariama kuo maziau tu eiliu deklamavimu kisti. Kuo daugiau juokeliu ir zaidimu
na pas mus per vestuves juokeliais uzsieme muzikantai! siaip kaip kurie visai jau pasene buvo..bet nieko praejo! tai as juokelius paliksiu jiems ir si karta, na dar reiks pasikalbet apie juokeliu kokybeir kiekybe su jais, bet manau kazkiek nepakenks! bet vat juokeliai nuo blevyzgu skiriasi!
siaip tai as visiskai nepasigedau uzstales zaidimu, o siaip labai daug visi sokom, dainavom, bendravom, valgem gerem, linksminomes! ir visai neliudna buvo!
kazkaip zaidimu nei lauke nei baliuje neprireike!