Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(Migele @ 2008 06 18, 15:18)
Convict, dabar visos sedi toj senoj temelej biggrin.gif As irgi raisioju kaspinukus ant jaunuju meiles istorijos ir skaitineju, nors abejoju, kad ka pakeisu savajam scenarijuj. smile.gif

blush2.gif oj kaip rūpi tavo meilės istorija mirksiukas.gif kokia forma tu ją pateiksi? aš beveik padariau "reportažą" viena forma bus Pover point (jauniesiems diske) demonstruot neužteks laiko, be to tingiu multimediją temptis, o kita popierinė ant tokių tipo papirusų ( iš tapeto grubaus audinio raštu)
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 18, 14:30)
čia dar ir šventė nebloga gaunasi

ACIU, labai grazus ziedai
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 18, 12:21)
Migele, o kaip tu jautiesi šiaip? Kiek gi jau tau čia dienelių beliko, faina ir smagu kad pagaliau jau tau šventė, nes aš kartais pagalvoju kad galėtų ir greičiau jį būti doh.gif
Ar viską jau susiruošus susipirkus ko reik? Ar nervukai ima?

Jau beveik viska turiu, gal liko keliso smulkmeneles. O nervukas ima, bet vis save raminu, kad dar ne siandien viskas, kad tar turiu pora dienu biggrin.gif
Papildyta:
Flesi trumpam imetu savo istorija. Ja dalinsiu sveciam atminimui, o jauniesiems dideli formata atspausdinau.
Tik fotkinau mobiliu, nesimato popieriaus blizgejimo ir fakturos, ir aisku teksto, kuris labai romantiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migele: 18 birželio 2008 - 15:07
As tai kazkaip laukiu jau tu vestuviu. Isgersiu biski kad ta jauduliuka numalsinti ir dzin, kazkaip nebijau, nes noriu buti svociute, noriu isbandyti save biggrin.gif. Pati sau sakiau "Tiek vestuviu atsokau, nu kai pati apsizenisiu tada ir belix pabuti scvociute sekanciose vestuvese lotuliukas.gif " Taip ir gaunasi. Atsokau savo pernai lygiai po metu einame i pirslius smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2008 06 18, 15:58)
Flesi trumpam imetu savo istorija.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 18, 15:18)
kaip tau faina...man tai i kirpykla butent ir reik 6 ryto buti...nes zakse mes jau turim buti 10:30  blink.gif

O mūm manau reiktų būti jau puse 1 prie bažnyčios, nes 13:00 sutuoks kinugas. Tai džiaugiuosi kaip išgalėdama thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Apturejom vakar pokalbi su savo jaunaisiais ax.gif kadangi nei dideliu vestuviu, nei pulko nebus, tai ir reikalavimu is ju dideliu nera: isvaziuosim visi is jaunosios namu, tai ten labai trumpai pasakysim pora zodziu, kad jos teveliai palaimintu ir viskas. Po rotuses plauksim laivu, tai ten kelis zaidimukus reiks pasigalvot, kad nebutu liudna g.gif griztant i sale sustosim prie kokio tiltelio, tai mislinu, kad sirdeles ten reiktu rolleyes.gif o salej, tai tarsim izangini zodi-pasveikinima, sudainuosim ilgiausiu, gal zidini uzkursim... jaunieji dar neapsisprende del jo, kaip ir del vainikelio, kurio, manau, tikrai nereikia schmoll.gif O daugiau jaunieji nepageidavo, tai dar reiks pora linksmesniu bejeriuku pagalvot - kokius darbus gal paskirstyt, meilius zodelius kad sakytu viens kitam ar pan. ax.gif nu ir aisku reiks pasiruost ka nors stalo ispirkimui biggrin.gif

QUOTE(katyteee @ 2008 06 18, 15:18)
nu manau abi atrodysi sauniai! bet idomu kad taip sutapo, o jus siaip drauges su jaunaja?

mes su jaunaja beveik nepazistamos schmoll.gif macius ja gal 4-5 kartus, o jaunikis musu senas draugas, nors nera labai artimas ax.gif didele staigmena buvo, kai suzinojom, kad beveik tuo paciu metu patapom nestuke.gif o dar didesne, kad jie mus i savo vestuves ir dar kaip liudininkus pasikviete doh.gif
sorry, as cia biski ne i tema blush2.gif

QUOTE(vittule26 @ 2008 06 18, 15:59)
As tai kazkaip laukiu jau tu vestuviu. Isgersiu biski kad ta jauduliuka numalsinti ir dzin, kazkaip nebijau, nes noriu buti svociute, noriu isbandyti save. Pati sau sakiau "Tiek vestuviu atsokau, nu kai pati apsizenisiu tada ir belix pabuti scvociute sekanciose vestuvese" Taip ir gaunasi. Atsokau savo pernai lygiai po metu einame i pirslius.

Mes ir pernai atsokom savasias 4u.gif Taip ir galvojau, kad po to teks kitus zenyt doh.gif tiesa sakant, manes gal nieks ir nekviestu, nes nesu iskalbi blush2.gif bet mano vyras.... doh.gif nu ka po triju savaiciu turesiu labai gera repeticija ir saves pabandyma pries kitu metu vestuves thumbup.gif
Atsakyti
Ziuriu cia daug kurios mastot del rytu vainikelio ax.gif Mes jaunajai jo nesegem, bet radau linksma buda kaip ji sudegint bigsmile.gif Jei tiks prasom naudokites:

O kaip .... kamavo ... rūtų vainikėlis aš tuoj jum papasakosiu:
Taigi va, mat neiškentęs anksčiau laiko nukabino, o tada nesuprato kur reikia jį dėt.
Šiek tiek vainikas jau nuvyto, gal net kažkiek apdžiuvo, todėl mes šiandien siūlom sudegint tai kas liko
Tad, gerbiamas jauniki, ištrauki tą vainiką, parodyki visiems ir mesk į šitą laužą, tegul ugnį jis žūva.(vainika jaunosios prasiau nusipinti savaite pries vestuves ir ji gerai isdziovinti. O vestuviu diena idaviau jaunajam ir liepiau visur su savim veziotis, kad kuo labiau apsitrintu biggrin.gif )

Reikalinga pauze.

Nusiramink, dabar tu tikras vyras, nepersekios vainikas, kuris buvo vos gyvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita_22: 18 birželio 2008 - 17:23
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 18, 18:22)
Ziuriu cia daug kurios mastot del rytu vainikelio ax.gif Mes jaunajai jo nesegem, bet radau linksma buda kaip ji sudegint bigsmile.gif Jei tiks prasom naudokites:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik ne visi gali suprast doh.gif

o man iskilo toks klausimukas: jei poru nebus, tik mes liudininkai, ar vis tiek mums reikia gelytes atlape ir puoksteles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2008 06 18, 19:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik ne visi gali suprast  doh.gif

o man iskilo toks klausimukas: jei poru nebus, tik mes liudininkai, ar vis tiek mums reikia gelytes atlape ir puoksteles?  g.gif

Cia manau ne tu rupintis turi o jaunieji. seip seis laikais poroms ir pirsliams jaunieji superka geles ir isegimus pirsliui su pabroliais. Seip pagal susitarima.Jei jaunieji sakys kad reikia tai reikes smile.gif seip mano nuomone ir graziau atrodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 17, 23:34)
Aciu, jau maniau nei viena neatsilieps, aciu. O kada Tu iteiksi ta gausybes raga?

Pirma vakara, kada bus laisvas intarpas tada ir iteiksim.
Atsakyti
QUOTE(vittule26 @ 2008 06 18, 18:53)
Cia manau ne tu rupintis turi o jaunieji. seip seis laikais poroms ir pirsliams jaunieji superka geles ir isegimus pirsliui su pabroliais. Seip pagal susitarima.Jei jaunieji sakys kad reikia tai reikes smile.gif seip mano nuomone ir graziau atrodytu smile.gif

nu tada reiks paklaust rolleyes.gif man ir graziau, vis tiek kazkaip turim issiskirti ax.gif
tik kazkaip maniau nedarysim jokiu ceremoniju isvaziuojant, tai kaip tas gelytes isegt? unsure.gif o kazi jei tikrai be jokiu ceremoniju uzsegus ir viskas, tarkim jei mes is karto atvaziuotume pas jaunaja jau isisege, o jaunikis irgi is karto prisisegtu g.gif tiksliai, o kaip daro tie, kurie susitinka tik baznycioj? bigsmile.gif prisisega kas sau ir tiek, ne? bigsmile.gif
Atsakyti