Merginos gal zinot kur gamina vestuvinius grazius ziedus?
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 18, 14:13)
Merginos gal zinot kur gamina vestuvinius grazius ziedus?
čia dar ir šventė nebloga gaunasi
Sveikos, oi kiek prisikaiciau jau visai susisuko smegeneles jau ziuriu ,kad kalbejimas tikrai nera problema, bet jau pinigine tai teks pakratyt "ukiskai" , nesu nei macius nei girdejus apie ragus ir skareles
Pirsliausiu tik rugpjuti , bet jau dabar naktim sapnuoju kad per visas vestuves buvau visiskai girtutele ir nieko nekalbejau , o pabudau kai jau nieko nebuvo is sveciu
Pirsliausiu tik rugpjuti , bet jau dabar naktim sapnuoju kad per visas vestuves buvau visiskai girtutele ir nieko nekalbejau , o pabudau kai jau nieko nebuvo is sveciu
Sala1967 viskas bus gerai, as irgi panasiai jauciuosi. Pirsliausim rugpjucio 30-31d.
As tai manau labai reikia atsirinkti, visko juk nepadarysi ka cia suzinai. Reikia juk zmonem ir pabendrauti, ir pasilinksminti.
Mano jaunieji ziedus pirko is cia. Tuos su grioveliais. Man jie grazus, tik jauciu nepraktiski bus. Darysi seimynai virtinukus ir bus pilnas tas griovelis teslos.
http://www.topgold.lt/vestuviniai.htm
convict pasakyk kur dar temele radai apie vestuvinius scenarijus.
As tai manau labai reikia atsirinkti, visko juk nepadarysi ka cia suzinai. Reikia juk zmonem ir pabendrauti, ir pasilinksminti.
Mano jaunieji ziedus pirko is cia. Tuos su grioveliais. Man jie grazus, tik jauciu nepraktiski bus. Darysi seimynai virtinukus ir bus pilnas tas griovelis teslos.
http://www.topgold.lt/vestuviniai.htm
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 06 18, 15:02)
Va čia yra sąrašiukas temų apie vestuvių scenarijus.
QUOTE(agnemonas @ 2008 06 18, 11:31)
Aciu, truputi galva prasviesejo, ir as viska panasiai mastau. O tai seimos zidinio neteiksit ir rutu vainikelio nenuiminesit. Ir dar gal gali pasidalinti kokia atributika iteiksi jauniesiems pirmai nakciai.
Kam tas rutu vainikelis seis laikais . Tikrai nebus jokiu rutu vainikelio, jie gyvena kartu 8men. O seimos zidinio nebus kam jug rasiau, jad abu naslaiciai. Tai santuokos rumuose kai sutuoks mes nupirksim nuo saves seimos zidini, tai tos bobytes kur sutuoks ir iteiks po visko su palinkejimais nuo musu seimos zidini . O nakciai tai is cia esanciu patarimu pasisemiau idejau. Iteiksiu sampano taures, sampano, vynuogiu romantiskai nakciai, ranksluosti kad butu su kuo prakaita sluostyti, varskes pakeli, kad suri butu is ko spausti na gal dar kokia smulkmena dadursiu, paziuresiu, laiko dar yra
QUOTE(convict @ 2008 06 17, 16:57)
Pakolkas tai viską darau tik aš mano vyrui tik visko per daug, ir viskas jam per sunku
Dar čia irgi gal ne į temą, bet kaip džiaugiuosi kad man pas kirpėja nereiks kokią 6 ar 7 ryto užrašė mane tik 8:30 o aš iš tų kur miegot galiu iki pietų, o paskui naktinėti ilgai
Dar čia irgi gal ne į temą, bet kaip džiaugiuosi kad man pas kirpėja nereiks kokią 6 ar 7 ryto užrašė mane tik 8:30 o aš iš tų kur miegot galiu iki pietų, o paskui naktinėti ilgai
as siaip irgi viska ruosiu pati ir kazkaip net nepriestarauju kad vyras nelabai padeda; siandien sakiau atspausdinsiu savo paruosta medziaga duosiu jam paskaityti...nutarsim ar viska darom ka sugalvojau
kaip tau faina...man tai i kirpykla butent ir reik 6 ryto buti...nes zakse mes jau turim buti 10:30
ilga dinele bus
QUOTE(bori @ 2008 06 17, 17:06)
Labas, svociutes
Bet didziausias bajeris, kad mes su jaunaja abi jai bus 7-as, o man 6-as menuo jau matau vaizdeli
va, pasibedavojau biski
Bet didziausias bajeris, kad mes su jaunaja abi jai bus 7-as, o man 6-as menuo jau matau vaizdeli
va, pasibedavojau biski
nu manau abi atrodysi sauniai! bet idomu akd taip sutapo, o jsu siaip drauges su jaunjaja?
QUOTE(vittule26 @ 2008 06 17, 20:30)
*manau sukuosenosnesidarysiu, nes planuoju pirkti skrybele,jau kaip ir nusiziurejau , noriu buti tikra pirsliene.
* Paskui kazkur girdejau, kad baznycioj pries ceremonija pirsliai kunigeliui vaisiu nesa, tai ka nesti?
*Kiek gerimu tureti kaip pirsliam?
*Ar turesite nuo saves vaisiu gamtoje?
Papildyta:
orejau paklausti o jaunikis abu tevus turi?
* Paskui kazkur girdejau, kad baznycioj pries ceremonija pirsliai kunigeliui vaisiu nesa, tai ka nesti?
*Kiek gerimu tureti kaip pirsliam?
*Ar turesite nuo saves vaisiu gamtoje?
Papildyta:
orejau paklausti o jaunikis abu tevus turi?
* as irgi labai noriu skrybeles, tik vat plaukai ne kaip atrodys kaip aj nusiimsiu todel nusprndziau eiti be skrybeles, o desiuos tas angliskas tokias plunksnas; na i sukuosena ikomponuos kazkaip
* negirdejau kad reik vaisiu (per mano vestuves mama nunese torta kunigui maziuka toki, bet kunigas pazystamas buvo ir zinojau kad grazia svente padarys tai norejos padekot siek tiek, nair buteli vyno pirslys paliko)
*taip tursiu saldainiu, vaisiu ir uzkandeliu mazu
QUOTE(saule** @ 2008 06 17, 22:38)
Labas,
Mes tai nedovanosim, pritariu tau, kad sutikimas eiti pirslius jau yra dovana,jeigu viskas taip butu paprasta, tai kodel daug kas nesutinka
man vestuves si savaitgali, o pradejau ruostis pries 2savaites Per savaite scenariju susideliojau ir susipirkau reikalingus daiktus, dabar baigineju visa kita, kas namuose daroma(saldainiu karoliai, saldainiu popiereliai...)
Mes tai nedovanosim, pritariu tau, kad sutikimas eiti pirslius jau yra dovana,jeigu viskas taip butu paprasta, tai kodel daug kas nesutinka
man vestuves si savaitgali, o pradejau ruostis pries 2savaites Per savaite scenariju susideliojau ir susipirkau reikalingus daiktus, dabar baigineju visa kita, kas namuose daroma(saldainiu karoliai, saldainiu popiereliai...)
mes dovanosim, bet negaliu rasyti, nes jei jaunoji uzsuks netycia bus neidomu aji paskui!
beje mums pirsliai irgo dovanojo, na brolis mano pirsliavo tai as jo paprasiau kad paziuretu man graziu tortui pjaustyti irankiu, tai surado ir juos padovanojo, isgraviravo irtaip pat padovanojo 6 asmenu stalo irakius
Convict, dabar visos sedi toj senoj temelej As irgi raisioju kaspinukus ant jaunuju meiles istorijos ir skaitineju, nors abejoju, kad ka pakeisu savajam scenarijuj.
Migele, o kaip tu jautiesi šiaip? Kiek gi jau tau čia dienelių beliko, faina ir smagu kad pagaliau jau tau šventė, nes aš kartais pagalvoju kad galėtų ir greičiau jį būti
Ar viską jau susiruošus susipirkus ko reik? Ar nervukai ima?
Ar viską jau susiruošus susipirkus ko reik? Ar nervukai ima?
QUOTE(vittule26 @ 2008 06 18, 13:17)
Kam tas rutu vainikelis seis laikais . Tikrai nebus jokiu rutu vainikelio, jie gyvena kartu 8men. O seimos zidinio nebus kam jug rasiau, jad abu naslaiciai. Tai santuokos rumuose kai sutuoks mes nupirksim nuo saves seimos zidini, tai tos bobytes kur sutuoks ir iteiks po visko su palinkejimais nuo musu seimos zidini . O nakciai tai is cia esanciu patarimu pasisemiau idejau. Iteiksiu sampano taures, sampano, vynuogiu romantiskai nakciai, ranksluosti kad butu su kuo prakaita sluostyti, varskes pakeli, kad suri butu is ko spausti na gal dar kokia smulkmena dadursiu, paziuresiu, laiko dar yra
pas mus rutu vainijleis tik isegtas bus ir viskas, nei keis jo vietos puse kas, nei deginsim nei kur ji desim, tiesiog uzdesim ir jaunoji liks su juo! nebent jaunoji paprasys kitaip, nes iki siol buvo toks jos noras
QUOTE(katyteee @ 2008 06 18, 16:18)
* as irgi labai noriu skrybeles, tik vat plaukai ne kaip atrodys kaip aj nusiimsiu todel nusprndziau eiti be skrybeles, o desiuos tas angliskas tokias plunksnas; na i sukuosena ikomponuos kazkaip
* negirdejau kad reik vaisiu (per mano vestuves mama nunese torta kunigui maziuka toki, bet kunigas pazystamas buvo ir zinojau kad grazia svente padarys tai norejos padekot siek tiek, nair buteli vyno pirslys paliko)
*taip tursiu saldainiu, vaisiu ir uzkandeliu mazu
mes dovanosim, bet negaliu rasyti, nes jei jaunoji uzsuks netycia bus neidomu aji paskui
As neplanuoju nusiimti skrybeles. Mano plaukai trumpi tai jei nusimciau skrybele tai baisu kaip atrodyciau ://. Nebent isideciau lako, kremo plaukam, kad saknis pakelti ir bandyciau sukuosena pasidaryti gryzusi i sodyba, bet vestuves viena vakara manau istversiu su skrybele