Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(vittule26 @ 2008 06 17, 21:06)
Pvz. kai mes zenijomes pernai norejome duoti pirsliam pinigu uz viska, bet jie pasake "jei norite siurprizu ir staigmenu geriau tada sutariam taip. Mes jums linksmas vestuves dovanojam, jei jums aktualu dovana, tada duokit pinigus" Mes sutikom su ju pasiulymu ir  pasakem kad ateitu be dovanos.simboliskai puokste ir atviruka dovanojo aisku ir linksmas vestuves smile.gif. Taip pat ir mes dabar darom siurprizus jauniesiems ir neimam pinigu is ju. Bet ir dovanu nepirksim. Seip tokie laikai dabar, kad nebeuzkraunama nei pirsliam nei sveciam finansiniu atsakomybiu. As laikausi tokios nuomones-Jusu svente jus ir rupinkites, neapkraukit svetimiems papildomu rupesciu. Ta stengiausi daryti ir pati per savo vestuves. Nors seip tai pagal susitarima cia viskas,as parasiau tik savo nuomone smile.gif

na merginos sutikom piršliauti ir sutarėm, kad dovanojam šventę, siurprizus, na perkam viską ką reikia mes bet dovanojam tuščią vokelį, taip beje buvo ir per mūsų vestuves... siūlė mokėti mums už viską, bet na man kažkaip nesmagu, atsisakiau... Čia manau kiekvieno susitarimo reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 17, 14:37)
Ei!!! Merginos atsiliepkit. Ar zinot ka nors apie gausybes raga? Ar dovanosit kuri?

As dovanosiu: Zodziai bus tokie:
GAUSYBĖS RAGAS(turėti butelį vyno)

• Piršlys: Noriu paprašyti, kad prisipildytumėte taures.
• Svočia: Aš ir visi čia susirinkusieji iš visos širdies sveikina Jus Su Jūsų švente, linkime jūrą laimės, kalnus sveikatos, daug vaikučių, ir kad jūsų bendri namai būtų pilni laimės kaip pripildyta taurė.
O tam, kad visi linkėjimai išsipildytų su kaupu, norim padovanoti štai tokį simbolinį „Gausybės ragą“.

(Piršlys rodo „Gausybės ragą“)

Svočia: Tačiau neužtenka juo vien tik grožėtis, norint, kad viskas Jums sektųsi, Jūs turite jį išgerti iki dugno.

(PIRŠLYS PILDO(„GAUSYBĖS RAGĄ“)

Svočia: Leiskit midaus pakelti pilną ragą,
Tegul geltonas gintaras liepsnoja, dega,
Tegul jo karštos liepsnos visad plazda
Ir neša Jus į didį meilės kraštą.

Už Jus, kad laimė kaip gėlė žydėtų
Po Lietuvos dangum žvaigždėtu.
Už šviesų kelią, platų mostą,
Mielieji, ir už Jus leiskite pakelt šį tostą.

Svečiai, palaikome jaunuosius ir visi pakeliame taures už gausybės ragą ‼

QUOTE(MamaGita @ 2008 06 17, 15:54)

Skarelę teikiu pirmu užsėdimu, pirmiausiai piršlio žodis, paskui svočios žodis, tada degam židinį, tada dovanoju varpelius ir skarelę, tik aišku čia viską atliekam ne vieną po kito laiko tarpai vistiek yra  smile.gif

As planuoju taip pat daryti smile.gif

QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 17, 19:01)
na va as jau po visko blush2.gif :

Oi lauksim lauksim komentaru lauksim smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2008 06 17, 23:04)
As dovanosiu: Zodziai bus tokie:

Aciu, jau maniau nei viena neatsilieps, aciu. O kada Tu iteiksi ta gausybes raga?

Merginos kazkuri buvot atsiuntusi man i AZ nuoroda www,gmail.com. su slptazodziu ir prisijungimo vardu. Gal galetumet dar karta parasyti slaptazodi ir prisijungimo varda, nes tas kuri gavau nesuveikia.
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 06 16, 21:59)
Mes zaidimam laiko praktiskai neturejom, tai tik pareigu pasiskirstymas buvo ir ejo i parduotuve apsipirkt turedami po 10 lt smulkiom monetom, bet patys to nezinojo ax.gif tai sauniu daikciuku nusipirko romantiniam vakarui thumbup.gif

Jaunoji tai pasieme vyno, saldainiu rafeelo, zvake kvepiancia ir sugebejo dar su 4 lt grizt lotuliukas.gif

tu tokiu fainu minciu cia davei,
buk gera, gal gali biski placiau paaiskinti apie ta zaidima-parduotuve, kazkaip nei vienose vestuvese neteko matyt ax.gif gal ir man reiks padaryt g.gif

QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 06 16, 22:31)
Ir dar klausimelis, o ka dovanojot jauniesiems nuo saves? Neismanau ka dovanoti, cia juk ir yra dovana sutikimas eiti i pirslius... g.gif

Mes tai nedovanosim, pritariu tau, kad sutikimas eiti pirslius jau yra dovana,jeigu viskas taip butu paprasta, tai kodel daug kas nesutinka 4u.gif
Per musu vestuves irgi pirsliai nedovanojo, jie tiesiog sutiko pirsliaut.

QUOTE(astike @ 2008 06 17, 11:31)
Mergaitės, sakykit, kuo skiriasi pirmoji pabrolių pora nuo kitų. Mano jaunieji nervuojas, kad nieks nesutinka būt pirmąja pora. Manau, kad ten tik vainikėlio persegimas ir jaunikiui gėlytės persegimas. Ar dar turi kokių pareigų ta pora? Visai susibalamutinau jau  g.gif

Praktiskai niekuo. Na gal pirmoji pamerge vadovauja mergavakario organizavimui(jei jis buna), o siaip pamergei uzsega veliuma ir dar gali reiket sveikinima pasakyt, bet buna, kad ir visos poros po sveikinima pasako. Pasakyk, kad visiskai nepergyventu, buti porose - pats linksmumas mirksiukas.gif

QUOTE(vixiuke @ 2008 06 17, 19:21)
liepos 18, o tik tik šian sutikom būti piršliais, na dar ne visai sutikom, turim vakare pasakyti galutinį atsakymą... dar kaip ir dvejoju, bet jaučiu kad sutiksim. Šiaip norėt tai norim su vyru, bet labai mažai laiko liko pasiruošti ir atsakomybė didelė... bet neranda vis dar draugė piršlių, tai reik gelbėt, nes patys atsimenu irgi vos radom, kai mum reikėjo smile.gif

Tikrai spesi mirksiukas.gif Geda sakyt, bet turbut didziausias temos piristukinas esu, nes visos is anksto viska susiplanuoja ir pasiruosia. man vestuves si savaitgali, o pradejau ruostis pries 2savaites blush2.gif Per savaite scenariju susideliojau ir susipirkau reikalingus daiktus, dabar baigineju visa kita, kas namuose daroma(saldainiu karoliai, saldainiu popiereliai...)
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 06 18, 00:38)
Labas,

tu tokiu fainu minciu cia davei,
buk gera, gal gali biski placiau paaiskinti apie ta zaidima-parduotuve, kazkaip nei vienose vestuvese neteko matyt ax.gif gal ir man reiks padaryt g.gif

Nieko cia sudetingo, reikia tik issikeist 20 lt po 10, 20 ir 50 ct monetom. Visai palydai po baznycios pasakiau, kad pirmasis sustojimas bus prie parduotuves (parduotuve rinkomes butinai kaimo, nes i miesto tai manes ir pacios nieks nenuvarytu lotuliukas.gif ) Islipus is masinu pasakiau jauniesiems, kad dabar dalinsimes kas namie bus atsakingas uz seimos biudzeta ir liepiau nusipirkti to, be ko jie neisivaizduoja romantisko vakaro mirksiukas.gif Tik apie turimus pinigus nesakiau nieko, nes manau, kad greit ar is akies neimanoma pasakyt kiek turi saujoj. Tai va toks sis zaidimukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vittule26 @ 2008 06 17, 21:50)
Labulis busimos, buvusios svociutes wink.gif. As einu i svociutes kur bus viena diena vestuves. Bus netradicines, nes jaunieji naslaiciai. Tai susitiksim visi kartu su jaunikiu prie baznycios. Pries pat ceremonija pasirodys jaunoji. susituoks, po baznycios i zaksa po zakso teveliu kapai, paskui kryziu kalnas, po to gamta. Ten mini vaises,fotosesijos zaidimai ir t.t.. po to i pobuvi, pakeliui sustosim ant tilto nes per tilta, palikisim spynele, grysim i svente, ten lauks sveciai, praeisim kliutis, sveikinimai, pirmas uzsedimas. Pasisveikinimas su sveciais, dokumentu iteikimas, vakariene, komendantu rinkimai, leisim pasireiksti muzikantam. Pakylam valsui, polkai, zaidimai. Paskui 12 val. fejerverkai, ilgiausiu metu, gal kas palinkejimus sakys, torto pjaustymas, puokstes metimas ir keliarascio metimas, miegoti nelydesim jaunuju bet iteiksim pirmai nakciai atributikos ligtai ir viskas. Nu gal ko ir nepaminejau prasom klausti, pataisyti patarti bus tik inauda man paciai smile.gif.

Aciu, truputi galva prasviesejo, ir as viska panasiai mastau. O tai seimos zidinio neteiksit ir rutu vainikelio nenuiminesit. Ir dar gal gali pasidalinti kokia atributika iteiksi jauniesiems pirmai nakciai.
Atsakyti
LABUTIS 4u.gif
na truputį ne į temą, bet radau gražių medalių štai čia
Atsakyti
Laba diena,
Laurita 22 aciu labai uz scenariju. aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 18, 09:47)
LABUTIS 4u.gif
na truputį ne į temą, bet radau gražių medalių štai čia

čia kaip suprantu internetu negalima užsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 18, 12:17)
čia kaip suprantu internetu negalima užsisakyt?

tikriausiai ne, bet jeigu labai patinka, galbūt galima su jais tartis: gal siunčia, gal važiuoja į jūsų miestą ir gali atvežti. paprasčiausiai reikia skambint
Atsakyti
Aš tai visai netikėtai radau dar vieną neskaitytą temą apie vestuvių scenarijus tai įnikau nuo ryto, ir jau baiginėju, liko TIK 10 psl. lotuliukas.gif
Ir vėl visokių idėjų prisigaudžiau, dieve kaip atsirinkti tai kas labiausiai tiktų, nors man tai viskas tinka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 18, 13:56)
Aš tai visai netikėtai radau dar vieną neskaitytą temą apie vestuvių scenarijus tai įnikau nuo ryto, ir jau baiginėju, liko TIK 10 psl.  lotuliukas.gif

parodyk, kurią, gal ir mes neskaitėm mirksiukas.gif
Atsakyti