Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(vixiuke @ 2008 06 17, 19:50)
Turbūt, kad teks, jau vyras kostiumus matuojas smile.gif

Maniškis irgi atsimenu dar spardėsi, bet kostiumą parlėkes namo pirmu taikymu matavosi doh.gif lotuliukas.gif
Ir neįlindo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 17, 19:51)
Maniškis irgi atsimenu dar spardėsi, bet kostiumą parlėkes namo pirmu taikymu matavosi doh.gif  lotuliukas.gif
Ir neįlindo lotuliukas.gif

smagu, kad ne as viena is viro pilvo pasjuokt galiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na va as jau po visko blush2.gif dar niekaip negaliu atsitoketi tai apie vestuves papasakosiu jau gal veliau kuria diena mirksiukas.gif tik pasakysiu kad muzikantai buvo tragiski nu jau kaip nepasiseke tai sakes schmoll.gif dar iki siol nesuprantu kaip dar tokie turi uzsakymu g.gif
labai noriu padekoti visom kurios gelbejo mane siusdamos scenariju jei ne jus merginos tai vestuves butu isvis tragiskos o jaunieji atsimintu tik santuoku rumus ir baznycia blink.gif dideliausias aciukas notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

ir dar noriu pasigirti koki atminima padovanojau
user posted image

apie visas vestuves veliau butinai papasakosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaites beda....ka tik suzinojau, kad jaunosios tevukas yra daug metu anapilin iskeleves.(ir suzinojau tik atsitiktinai, oi kaip galejau susivaryt doh.gif )
Tai ka tada per islydetuves tradicines daryt, kaip kalba, kai tecio nera verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Vaidilute, būtinai būtinai papasakok viską smulkiai nuo a iki z. Kas per muzikantai, ką sušiko ir t.t.
Kas labiausiai patiko visiem, kas šiaip sau ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 20:05)
mergaites beda....ka tik suzinojau, kad jaunosios tevukas yra daug metu anapilin iskeleves.(ir suzinojau tik atsitiktinai, oi kaip galejau susivaryt doh.gif )
Tai ka tada per islydetuves tradicines daryt, kaip kalba, kai tecio nera  verysad.gif  unsure.gif

Net neįsivaizduoju, pas mus išlydėtuvių išvis nebus, tai aš išvis ir nesidomėjau išlydėtuvėm g.gif
Atsakyti
As irgi dziuagiuosi, kad islydetuviu neturesim. Mano scenarijus prasideda nuo sodybos. Esu tik pasirasiusi kelis zaidimus gamtoje del viso pikto.
Atsakyti
Mergaites turiu klausimeli del vestuvinio laikrastuko, mano vyras atseit sako, kad antra diena budami visi pachmielni jo niekas neskaitys, tik paveiksliukus pavartys. Padariau labai superini mano akiai.
Kada Jus ji iteikinejat?
As tai masciau ryte po lovos akto iteikimo ir surio ragavimo, ir padalinti laikrastukus, nes tada bus laisva programa baseinas, pirtys.

Ech maniskis isvis nepadeda, sako vis tiek mane pakars, tad tu ir ruoskis.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 06 16, 23:50)
Maniškė nauja, dar etiketė buvo, bet savininkė mamos pažįstama, tai dar nuolaidą padarė. O šiaip tai čia tokia suma už nuomą... Kai pagalvoju...

Kurių vestuvės vieną dieną - gal galit pasidalint mintimis kokių eiliškumu ką darysit? Pas mus nebus piršlio korimo - tai viena bėda atpuola, bet kai pagalvoju, kad visą kitą per vieną dieną padaryti reikia, tai...

Labulis busimos, buvusios svociutes wink.gif. As einu i svociutes kur bus viena diena vestuves. Bus netradicines, nes jaunieji naslaiciai. Tai susitiksim visi kartu su jaunikiu prie baznycios. Pries pat ceremonija pasirodys jaunoji. susituoks, po baznycios i zaksa po zakso teveliu kapai, paskui kryziu kalnas, po to gamta. Ten mini vaises,fotosesijos zaidimai ir t.t.. po to i pobuvi, pakeliui sustosim ant tilto nes per tilta, palikisim spynele, grysim i svente, ten lauks sveciai, praeisim kliutis, sveikinimai, pirmas uzsedimas. Pasisveikinimas su sveciais, dokumentu iteikimas, vakariene, komendantu rinkimai, leisim pasireiksti muzikantam. Pakylam valsui, polkai, zaidimai. Paskui 12 val. fejerverkai, ilgiausiu metu, gal kas palinkejimus sakys, torto pjaustymas, puokstes metimas ir keliarascio metimas, miegoti nelydesim jaunuju bet iteiksim pirmai nakciai atributikos ligtai ir viskas. Nu gal ko ir nepaminejau prasom klausti, pataisyti patarti bus tik inauda man paciai smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 10:06)
o man cia pas jus neidomu pasidare doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Prapuole kazkur tos fainos mergikes, kurios ivairias nuomones priimdavo ir paplepet smagiau buvo...................
O as ka tik pasakau, vis puolat........gi apie planus kalbam, tai ir sakau, kas man patinka, O KAS NE schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Papildyta:
aPIE APRANGA TEMA: http://www.supermama...showtopic=10530

cIA APIE SCENARIJU IR T.T.
NUSIVAZIUOJAT NE I TEMA doh.gif

Niekas gi nepriestarauja tau cia gi diskusiju, planu pasidalijimo forumas. Tai visos ir pasidalinam. Gal ir klaidingai ir per dug sureiksminu,bet tavo pasisakymai man pasirode kaip tik labiau ikandus ir kritiski nei kitu. Bet as tox zmogus neimu i galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraU @ 2008 06 17, 14:23)
Sveikos mielos pirslienes,busima jaunoji kreipiasi smile.gif Norejau jusu pasiteirauti ar uz visas smulkmeneles,dovaneles,suvenyrus bei visa kita vestuvine atributika mokate pacios ar jaunieji susimoka,jus tik suorganuzuojat ir supekat?Cia tokia pas mane situacija gavos,pas mus prisliais bus mano tevo sesuo su vyru,zodziu teta su dede,bet jie vis mus gazdina,kad turesit uz viska ka jie suroganuzuos ir nupirks patys suimoket,net pasimeciau.Dar vis nesuprantu ar ji juokauja ar rimtai sneka blink.gif Is aplinkiniu teko visokiu variantu girdet.Tai kaip yra istikruju?Aciu visom uz nuomone 4u.gif

Pvz. kai mes zenijomes pernai norejome duoti pirsliam pinigu uz viska, bet jie pasake "jei norite siurprizu ir staigmenu geriau tada sutariam taip. Mes jums linksmas vestuves dovanojam, jei jums aktualu dovana, tada duokit pinigus" Mes sutikom su ju pasiulymu ir pasakem kad ateitu be dovanos.simboliskai puokste ir atviruka dovanojo aisku ir linksmas vestuves smile.gif. Taip pat ir mes dabar darom siurprizus jauniesiems ir neimam pinigu is ju. Bet ir dovanu nepirksim. Seip tokie laikai dabar, kad nebeuzkraunama nei pirsliam nei sveciam finansiniu atsakomybiu. As laikausi tokios nuomones-Jusu svente jus ir rupinkites, neapkraukit svetimiems papildomu rupesciu. Ta stengiausi daryti ir pati per savo vestuves. Nors seip tai pagal susitarima cia viskas,as parasiau tik savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 20:39)
Kaina 400lt, gal čia ir normali, bet aš kažkaip tikėjausi už kokius 200lt išsinuomoti  blush2.gif

oi skaudi tema, ir as neketinau nuomuotis tokios brangios, bet kai pamaciau vienintele kuri krito i aki tai ir 400 Lt atgailejau unsure.gif ... ir tai Panevezyje doh.gif

QUOTE(convict @ 2008 06 16, 20:54)
Kam reikia koležo, rašykit į až, aš duosiu nuoroda kur mergaitės padarys už dyką blush2.gif

man reiktu labai ax.gif
Atsakyti
As tai suknele jau issinuomojau. Man tai gerai gavos smile.gif. Nuoma virs dvieju simtu buvo,net pazystama savininke tai nuolaida 50% padare. Basutes turiu is pernai sventines kaip tik prie sukneles ir manau sukuosenosnesidarysiu, nes planuoju pirkti skrybele,jau kaip ir nusiziurejau smile.gif, noriu buti tikra pirsliene. O makiazia pati sau pasidarysiu, nes pati esu visaziste, tai labai dziaugiuosi, kad nereikes keltis nuo 6 ir lekti po salonus biggrin.gif liks daugiau laiko reikalams, o svociutei ju tikrai bus smile.gif
Papildyta:
*Ai norejau paklasuti eiliskumo vidurnakti. Ar pirmiau sausit kokius fejerverkus ir po to grysit prie sato ilgiausiu dainuoti?
* Paskui kazkur girdejau, kad baznycioj pries ceremonija pirsliai kunigeliui vaisiu nesa, tai ka nesti?
*Kiek gerimu tureti kaip pirsliam?
*Ar turesite nuo saves vaisiu gamtoje?
Papildyta:
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 21:05)
Tai ka tada per islydetuves tradicines daryt, kaip kalba, kai tecio nera  verysad.gif  unsure.gif

orejau paklausti o jaunikis abu tevus turi?
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 20:05)

Mano paskutinėse vestuvėse irgi jaunosios tėtis prieš keletą metų buvo anapilin iškeliavęs, tai aš tiesiog jos, bei jos mamos pasiteiravau, kaip man elgtis, tai jos prašė to labai neakcentuoti. Tai aš ką bekalbėjau kreipiausi, tėveliai.
O vienose vestuvėse, kai teko dalyvauti, tai piršliai paminėjo, kad nėra jaunojo tėvelio, tai buvo bereikalingų ašarų.
Gal tiesiog pasitark su jaunąją, kaip jinai norėtų.
Atsakyti