Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(convict @ 2008 05 30, 10:31)
- ar neatrodys juokingai kad viską šnekės svočiutė?
-  tai kokios man ieškoti?

- Neatrodysi. Be to, diedų vieta- po padu cool.gif
- Tu juk svočia- tau galima viskas mirksiukas.gif
QUOTE(convict @ 2008 05 30, 10:35)
Bet jeigu derintis prie viso pulko manau labiausiai tiktų bordo ar ne?

Jei derintis.
QUOTE(flesi @ 2008 05 30, 12:07)
drinks_cheers.gif gražu ir juoda, bet aš rinkčiausi bordo.

Be to, vasarą karšta ir norisi gyvesnių spalvų.
QUOTE(convict @ 2008 05 30, 13:32)
išsuok per AŽ

Visoms per AŽ ploja.gif ploja.gif ploja.gif Nu bent jau garsiausiai rėkiančioms cool.gif
QUOTE(vaidilutė @ 2008 05 30, 18:23)
as sau issirinkau salotines spalvos doh.gif nors irgi norejau bordo

Aš atvirkščiai doh.gif Tik žalios užsinorėjau po to, kai pamačiau ją ax.gif
QUOTE(convict @ 2008 05 31, 08:57)
Sakykit, čia vienam scenarijuj radau kad duodi vaikinukui kamuoliuką ir liepi skaityti pranešimą spaudai. O koks tas pranešimas spaudai? Ką nori lai jisai šneką? g.gif

Pasakokit, kas žinot, kąąą... ax.gif
QUOTE(Migele @ 2008 06 02, 14:23)
Jau greit viska parasysiu

Dabar, nu topsecret.gif
QUOTE(blankita @ 2008 06 02, 14:41)
tik tiek kad bus oficealioji dalis tik viena diena,kita diena nebus pirslio korimo ,nebus svocios suspausto surio ir tpt...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Naivuolė. Jei nepakars, tai paskandins lotuliukas.gif Man jau du kartus atseit nebuvo antros dienos. Patikėk... cool.gif

O ne mOnikIEnės dėl suknelių nepergyvenkit- nuomos salonuose yra visko mirksiukas.gif
Atsakyti
Ciocia, o jusu vestuves jau buvo, ta prasme ar jau pirsliavot?
Atsakyti
na as jau kaip ir pasirasiau scenariju ir prigalvojau visokiu reiklau kad paivairinti svente! taciau cia rasyti nelabai galiu nes jaunonji uzsuka ir gali perdksiatyti ka suplanavau, o tada bus neidomu!

na jei kam labai truksta kazkokiu minciu rasykit i az, gal kuom pagelbesiu!

QUOTE(convict @ 2008 05 30, 08:31)
Sveikos,

rugpjūčio mėnesį ir mes eisim piršliauti, pirmą kartą gyvenime doh.gif  man tai man tik duok pašnekėti, o mano vyriškis nu ne iš tų šnekiujų, ar neatrodys juokingai kad viską šnekės svočiutė? Nu ne viską viską, bet daug maž?

scenerijų iš welkom lobyno galimą susidaryti sau vieną išskirtinių, atsimeni welkom, tu man kažkada viską susakiai, tik aš kitu niku pernai buvau mirksiukas.gif  abi tais pačiais metais tuokėmies rolleyes.gif  jeigu reikės į až galėsiu priminti.

Dar suku galvą ką reiks apsirengti, nes jaunoji bus su šampaninę suknelė, ir ružavom gelytė su aukso detalėm. O pamergės su ryškiai ružavom-raudonom glamžytos medžiagos hameliono suknelėm, tai kokios man ieškoti?

as eisiu apsirengus taip paciai kaip ir pamerges, na nes as skaitysiuos ale kaip liudininke daugiau, na nes nelabai jau tos tradicines vestuves bus....as kazkaip nenorjau uzsideti kitokios sukneles, nes kaip pasiulo nuomos salonuose "svociai" skirtas suknes, tai zinokit nezinau ar vert ar juoktis reikejo! ir siaip tos ale svosios suknes janai moteriai tai bent +10metu priduoda!

mane is pamergiu skirs siek tiek kitokia puokste ir tiek

QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 02, 16:23)
o man jau isterija prasideda sad.gif ir kosmarai kamuoja blink.gif vestuves jau 14d. o as dar tiek daug turiu padaryti doh.gif merginos pasidalinkit kaip iveikiate visa tai unsure.gif

man akzkaip beliko tik smulkmenas susipirkti, na visus priedus...tai sarasa pasidariau ir ziurinejus kur kas yra

beje, gal kuri galite pasidalinti idejomis ka darysite kaip jaunikis atvaziuos pas jaunaja...as viena ideja turiu, bet gal kas dar ka nors idomesnio pasiulys! tik vat beda kad mes laiko labai mazai turime
Atsakyti
Nu ką merginos, didesnių dydžių biggrin.gif pervariau aš šiandien per kauno salonus, mirtis o ne pasitinkimas doh.gif verysad.gif
Jau kaip pradės traukti svočių didesnių dydžiu sukneles nors griūk negyvas doh.gif nežinau man su tokiom babckom suknelėm eiti nu tikrai nesinori.
Tai užlėkiau į Laurą(ten kur ir sau vestuvinę nuomavausi) tai pasiūlą 100 kartų geresnė. Ir dar turi gauti suknelių, ten ir nuomuosiuos. su pasiuvimu irgi ne kas, nes jau nieks nebeapsiima siūti verysad.gif
Žodžiu nuliūdau biškį verysad.gif
Mano mama kitą savaitę iš JAV parskrenda atostogų, nusipirkčiau ten ką nors, bet biškį bijau taip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
As jus skaitineju jau kelis gerus menesius, jau prisirinkau nemazai informacijos, pirsliauti einame su draugu rugpjucio menesi, as irgi papildau gretas tu, kurios eina pirma karta pirsliauti, o nesu ta is iskalbinguju, tad taip bijau, o noriu, kad viskas butu kuo graziau, kuo geriau... blush2.gif
Gal galite pasakyti, jei vestuves vienos dienos, tai kada ta pirsli karia?Ir kada skarute su prijuoste risa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 03, 16:11)
Nu ką merginos, didesnių dydžių biggrin.gif  pervariau aš šiandien per kauno salonus, mirtis o ne pasitinkimas doh.gif  verysad.gif
Jau kaip pradės traukti svočių didesnių dydžiu sukneles nors griūk negyvas doh.gif  nežinau man su tokiom babckom suknelėm eiti nu tikrai nesinori.
Tai užlėkiau į Laurą(ten kur ir sau vestuvinę nuomavausi) tai pasiūlą 100 kartų geresnė. Ir dar turi gauti suknelių, ten ir nuomuosiuos. su pasiuvimu irgi ne kas, nes jau nieks nebeapsiima siūti verysad.gif
Žodžiu nuliūdau biškį verysad.gif
Mano mama kitą savaitę iš JAV parskrenda atostogų, nusipirkčiau ten ką nors, bet biškį bijau taip unsure.gif

Visiškai sutinku, dydesnių dydžių pasiūla ne kokia schmoll.gif , nors žinoma kas ko ieško. O dėl pasiuvimo tai reikia iš anksto užsisakyti, aš piršliausiu birželio 28 d., o suknelę jau užsisakiau kovo mėnesį ir taip dar galvojo ar spės pasiūti, bet pagalvojusios savaitėlę, sutiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 03 birželio 2008 - 17:31
QUOTE(convict @ 2008 06 03, 16:11)
Nu ką merginos, didesnių dydžių biggrin.gif  pervariau aš šiandien per kauno salonus, mirtis o ne pasitinkimas doh.gif  verysad.gif

g.gif čia didesni dydžiai tai nuo kelinto prasideda? 52, 54? ar 38?
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2008 06 03, 12:29)
o jusu vestuves jau buvo, ta prasme ar jau pirsliavot?

Šiemetinės bus liepos gale. O šiaip jau trečias kartas ax.gif
QUOTE(katyteee @ 2008 06 03, 13:07)
taciau cia rasyti nelabai galiu nes jaunonji uzsuka

Tai į AŽ bigsmile.gif
QUOTE(godziukas @ 2008 06 03, 16:20)
Gal galite pasakyti, jei vestuves vienos dienos, tai kada ta pirsli karia?Ir kada skarute su prijuoste risa? ax.gif

Piršlio nekaria, o skarutę riša po 12.
QUOTE(flesi @ 2008 06 03, 18:52)
g.gif  čia didesni dydžiai tai nuo kelinto prasideda? 52, 54? ar 38?

56 cool.gif Mes juk lieknos, nu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 03, 19:24)
56  cool.gif Mes juk lieknos, nu  cool.gif

lotuliukas.gif eik tu ne balandžo pirma gi šiandien, na bet juk tai amerikieširkas S lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 03, 20:44)
lotuliukas.gif  eik tu ne balandžo pirma gi šiandien, na bet juk tai amerikieširkas S  lotuliukas.gif

na gal amerikietiskas S,o pas mus xL blush2.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2008 06 03, 20:41)
na gal amerikietiskas S,o pas mus xL blush2.gif  biggrin.gif  tongue.gif

schmoll.gif xL yra 42, o 56 yra XXXXXXXXL lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(godziukas @ 2008 06 03, 16:20)

mes dalyvausim vestuvėse per 2 dienas, bet piršlio kart vis tiek neleisiu.
Pirmą dieną, po 12 val "iškilmių" piršlys grižęs prie stalo atsisės prie "pijokų" o aš perskaitysiu piršlio atsisveikinimo laišką, kur ji apgailestaudamas praneš, kad turėjo išvykti į ... kažkur... nes ten skubiai prireikė jo kaip piršlio pagalbos. Tad atsisveikinkime su piršliuir pasveikinkime naują puotos dalyvį - MB
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 03, 10:04)
pamačiau ją  ax.gif

Praeitose vestuvėse kai piršliavau, darėm šį korespondentą su pranešimu spaudai.
Vyriokas gavo akinius su ūsais, teniso kamuoliuką (stalo teniso biggrin.gif ) ir tekstą, kur buvo parašytą, kad:

Šiandien, tokių tai metų tokio tai mėnesio taokią tai dieną aukso žiedus sumainė ir amžina meilė prisiekė AAAAA ir BBBBBBBB. Nuoširdžiai sveikiname juos šio reikšmingo gyvenimo įvykio proga. Šiandien jauniesiems lenkiasi kvapnios gėlės, aukščiausios pušys, ošia vandenynai. Juos sveikina tėveliai, draugai, giminės ir pažįstami. Jaunieji šiandien laimingiausi žmonės pasaulyje. Linkime jiems ir toliau likti tokiais laimingais bei savo laime dalintis su aplinkiniais.
Sveikiname!!!
Atsakyti