Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 18:27)
ar derinsit su muzikantais, kad geriau jus kalbesit ir vakara vesit, ar leisit jiems pasireiksti  g.gif

Maniškiai muzikantai paskambino sekantį vakarą po to, kai buvo pakviesti groti. Iki vestuvių susitiksim dar ne kartą, derinsim viską nuo ... iki ir gal net paruošim kokį specialų muzikinį numerį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 18:10)
man dabar pasidare idomu - kaip dalijates pareigas pirslys su pirsliene  g.gif  kas ka darot? arba tikslaiu klausimas - ka pirslys daro  g.gif  bigsmile.gif  ax.gif

Pakolkas tai viską darau tik aš doh.gif mano vyrui tik visko per daug, ir viskas jam per sunku doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Migele @ 2008 06 17, 18:18)
Ciocia, dekui, kad mane supratai. As jau net isivaizduoju vaizdeli, ateina pirslys, po pazastim kumpis ir pirsliene sudviem trilitriakais smile.gif  Humoras, mergaites nepykit, man gal priesvestuvine-priespirslialine isterija prasideda  biggrin.gif

Visi čia mes tavo bajeriukus supratom, būk rami mirksiukas.gif kaip tau sekas paskutinės dienelės?
Bėja, aš kaip tadav mačiau tavo meilės istorija, jau man šiurpai ėjo skaitant, tai įsivaizduoju kaip apipavidalinta turėtų atrodyt wub.gif

QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 18:27)
*nu mano pirslys tai nelabai toks kalbus, kiba reiks jamn anekdotu prirink ir liept ismokt  lotuliukas.gif

Papildyta:
**pamenu per vienas vestuves muzikantai skele ,,bajeri" tipo pirma karta reikia vesti lenke, nes grazios, antra - ruse, nes smagios, o trecia - lietuve, nes labai gerai kapus priziuri  blink.gif
***kaip jums tokie bajeriai - ar derinsit su muzikantais, kad geriau jus kalbesit ir vakara vesit, ar leisit jiems pasireiksti  g.gif

* mano irgi neiškalbiųjų, tai daugelį scenarijau pasilikau sau, tik tiek kiek piršliui būtina bus kalbėt, bet vis turiu tokią minti, kad gal vyras per vestuves sugebės atsipalaiduoti ir tuo pačiu susuimti, ir pašnekėti kaip priklauso blush2.gif
** košmaras blink.gif
*** aš jau gal 50 kartą pasikartosiu blush2.gif bet aš tai viską viską ketinu susiderinti su muzikantais, mes jau su jais kalbėjom, ir jiem bus po to lengviau ir man, kaip jie žinos ką aš noriu pasakyt rolleyes.gif

Dar čia irgi gal ne į temą, bet kaip džiaugiuosi kad man pas kirpėja nereiks kokią 6 ar 7 ryto lotuliukas.gif užrašė mane tik 8:30 o aš iš tų kur miegot galiu iki pietų, o paskui naktinėti ilgai blush2.gif

Pupuliukas, primink kada tau vestuvės?
Atsakyti
ačiū labai visoms už operatyvumą 4u.gif dabar lieka studijuoti atsiųstą medžiagą, o jos tikrai daug smile.gif sėkmės visoms besiruošiančioms, užsuksiu dar kada pas jus kokio patarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 17, 18:57)
ačiū labai visoms už operatyvumą  4u.gif  dabar lieka studijuoti atsiųstą medžiagą, o jos tikrai daug smile.gif sėkmės visoms besiruošiančioms, užsuksiu dar kada pas jus kokio patarimo  mirksiukas.gif

Užsuk ne tik patarimų, bet užsuk ir paplepėti, daug galvų geriau nei viena rolleyes.gif
O kada vestuvės?
Atsakyti
Labas, svociutes 4u.gif
Pries kelias dienas pradejau skaitineti jusu tema, nes kitais metais su vyru teks papirsliaut ax.gif bet vakar "geresne" zinia trenke is dangaus - kiti draugai praso but liudininkais jau liepos 11 d. blink.gif nors vestuves nedideles (apie 20 zmoniu), bet jau faktas, kad parasu padejimais neissiversim doh.gif dabar kaip tik laukiu jaunuju, kad iskamantineti, ko jie tiksliai nori ir tikisi doh.gif
Bet didziausias bajeris, kad mes su jaunaja abi nestuke.gif jai bus 7-as, o man 6-as menuo doh.gif jau matau vaizdeli biggrin.gif
va, pasibedavojau biski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 17, 17:58)
Užsuk ne tik patarimų, bet užsuk ir paplepėti, daug galvų geriau nei viena rolleyes.gif
O kada vestuvės?

liepos 18, o tik tik šian sutikom būti piršliais, na dar ne visai sutikom, turim vakare pasakyti galutinį atsakymą... dar kaip ir dvejoju, bet jaučiu kad sutiksim. Šiaip norėt tai norim su vyru, bet labai mažai laiko liko pasiruošti ir atsakomybė didelė... bet neranda vis dar draugė piršlių, tai reik gelbėt, nes patys atsimenu irgi vos radom, kai mum reikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 17, 18:57)
Pakolkas tai viską darau tik aš doh.gif  mano vyrui tik visko per daug, ir viskas jam per sunku doh.gif  lotuliukas.gif
Visi čia mes tavo bajeriukus supratom, būk rami mirksiukas.gif  kaip tau sekas paskutinės dienelės?
Bėja, aš kaip tadav mačiau tavo meilės istorija, jau man šiurpai ėjo skaitant, tai įsivaizduoju kaip apipavidalinta turėtų atrodyt wub.gif
* mano irgi neiškalbiųjų, tai daugelį scenarijau pasilikau sau, tik tiek kiek piršliui būtina bus kalbėt, bet vis turiu tokią minti, kad gal vyras per vestuves sugebės atsipalaiduoti ir tuo pačiu susuimti, ir pašnekėti kaip priklauso blush2.gif
** košmaras blink.gif
*** aš jau gal 50 kartą pasikartosiu blush2.gif  bet aš tai viską viską ketinu susiderinti su muzikantais, mes jau su jais kalbėjom, ir jiem bus po to lengviau ir man, kaip jie žinos ką aš noriu pasakyt rolleyes.gif

Dar čia irgi gal ne į temą, bet kaip džiaugiuosi kad man pas kirpėja nereiks kokią 6 ar 7 ryto lotuliukas.gif  užrašė mane tik 8:30 o aš iš tų kur miegot galiu iki pietų, o paskui naktinėti ilgai blush2.gif

Pupuliukas, primink kada tau vestuvės?

As liepos 19 pirsliauju. mirksiukas.gif
Susiparinau merginos iki soties......... doh.gif
Pradedu pastebeti, kad mano pirslio zmona (mano giminaite ir geriausia drauge)....pradejo nejuokais mane gasdinti....
as pasiskambinu ir bandau tartis....ka gi darysim, o ji viskam priestarauja, nenoriu jos nervinti, nes leliuko laukias,,,,bet as i intrigas papuoliau, cia niekas dar nieko nezino, o dar manes atostogos 10 dienu iki vestuviu laukia.......
Siaubas apeme doh.gif
Nu galvoju, lekti pas juos penktadieni su vyru,,,ir grieztai paaiskint del vestuviu scenarijaus, jei jie nieko nezino lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 18:22)
As liepos 19 pirsliauju.  mirksiukas.gif
Susiparinau merginos iki soties......... doh.gif
Pradedu pastebeti, kad mano pirslio zmona (mano giminaite ir geriausia drauge)....pradejo nejuokais mane gasdinti....
as pasiskambinu ir bandau tartis....ka gi darysim, o ji viskam priestarauja, nenoriu jos nervinti, nes leliuko laukias,,,,bet as i intrigas papuoliau, cia niekas dar nieko nezino, o dar manes atostogos 10 dienu iki vestuviu laukia.......
Siaubas apeme doh.gif
Nu galvoju, lekti pas juos penktadieni su vyru,,,ir grieztai paaiskint del vestuviu scenarijaus, jei jie nieko nezino lotuliukas.gif

aš atsisakiau piršliauti, kai kvietė ta pati draugė, pas kurią dabar turbūt piršliausim, nes laukiausi, na kažkaip pagalvojau, kad sunku turėtų būti visą dieną "atidirbti" ir kažkaip foto įdomiai atrodys smile.gif bet taip jau atsitiko, kad netekom leliuko, todėl vėl kviečia ir mąstom su vyru, ar sugebėsim
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 17, 19:21)
liepos 18, o tik tik šian sutikom būti piršliais, na dar ne visai sutikom, turim vakare pasakyti galutinį atsakymą... dar kaip ir dvejoju, bet jaučiu kad sutiksim. Šiaip norėt tai norim su vyru, bet labai mažai laiko liko pasiruošti ir atsakomybė didelė... bet neranda vis dar draugė piršlių, tai reik gelbėt, nes patys atsimenu irgi vos radom, kai mum reikėjo smile.gif

Mes pernai irgi taip draugus gelbejom....laiko buvo mazai.....bet viska spejom ir buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O siemet suzinojau pries tris menesius,,,,,,laiko daug tai atideliojau viska, o dabar kankinuos , ir noras ruostis praejo doh.gif

BET tikiu, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 17, 19:21)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mums irgi teks pabut gelbetojais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 17, 19:25)
aš atsisakiau piršliauti, kai kvietė ta pati draugė, pas kurią dabar turbūt piršliausim, nes laukiausi, na kažkaip pagalvojau, kad sunku turėtų būti visą dieną "atidirbti" ir kažkaip foto įdomiai atrodys smile.gif bet taip jau atsitiko, kad netekom leliuko, todėl vėl kviečia ir mąstom su vyru, ar sugebėsim

Papildyta:
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 19:29)

na, visu pirma uzjauciu.............................................................................................................................................................................................................

Bet, manau turetumet dalyvaut.
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 18:31)
Papildyta:
na,  visu pirma uzjauciu.............................................................................................................................................................................................................

Bet, manau turetumet dalyvaut.

dėkui... tai va, kad gaila draugės, nes puikiai suprantu, kad šiais laikais niekas nenori eiti piršliaut. Turbūt, kad teks, jau vyras kostiumus matuojas smile.gif
Atsakyti