QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 18:10)
Pakolkas tai viską darau tik aš
mano vyrui tik visko per daug, ir viskas jam per sunku
QUOTE(Migele @ 2008 06 17, 18:18)
Ciocia, dekui, kad mane supratai. As jau net isivaizduoju vaizdeli, ateina pirslys, po pazastim kumpis ir pirsliene sudviem trilitriakais
Humoras, mergaites nepykit, man gal priesvestuvine-priespirslialine isterija prasideda
Visi čia mes tavo bajeriukus supratom, būk rami
kaip tau sekas paskutinės dienelės?
Bėja, aš kaip tadav mačiau tavo meilės istorija, jau man šiurpai ėjo skaitant, tai įsivaizduoju kaip apipavidalinta turėtų atrodyt
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 18:27)
*nu mano pirslys tai nelabai toks kalbus, kiba reiks jamn anekdotu prirink ir liept ismokt
Papildyta:
**pamenu per vienas vestuves muzikantai skele ,,bajeri" tipo pirma karta reikia vesti lenke, nes grazios, antra - ruse, nes smagios, o trecia - lietuve, nes labai gerai kapus priziuri
***kaip jums tokie bajeriai - ar derinsit su muzikantais, kad geriau jus kalbesit ir vakara vesit, ar leisit jiems pasireiksti
* mano irgi neiškalbiųjų, tai daugelį scenarijau pasilikau sau, tik tiek kiek piršliui būtina bus kalbėt, bet vis turiu tokią minti, kad gal vyras per vestuves sugebės atsipalaiduoti ir tuo pačiu susuimti, ir pašnekėti kaip priklauso
** košmaras
*** aš jau gal 50 kartą pasikartosiu
bet aš tai viską viską ketinu susiderinti su muzikantais, mes jau su jais kalbėjom, ir jiem bus po to lengviau ir man, kaip jie žinos ką aš noriu pasakyt
Dar čia irgi gal ne į temą, bet kaip džiaugiuosi kad man pas kirpėja nereiks kokią 6 ar 7 ryto
užrašė mane tik 8:30 o aš iš tų kur miegot galiu iki pietų, o paskui naktinėti ilgai
Pupuliukas, primink kada tau vestuvės?