QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 16:03)
skareles su 4 kampais neiteikinesiu, iteiksiu siuta ir airiskais derinaiis dekoruota maziuke prijuoste ir koceal - kad vyrui skaniai valgyt gamintu, ir jei bus reikalas, skaniai sonkaulius suskaiciuotu
o zuvele tai idomi, originali dovana, tik ar nekils asociaciju su pasaka apie auksine zuvele, kur boba kuom ten norejo buti ir liko tik pire geldos
gerai tu cia su ta boba prie geldos
ten prie tos zuveles pas kazka zodzius buvau radus kazkokius..na reiks su saviskiu pasitart ka mano..nes as prisigalvoju visko o paskui jam pasakau ir aptariam visokias idejas...daznai jsi juokias is amnes ir mano ideju
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 16:10)
maniskis nelabai kalbus..ir jau jokiu eiliu nenores sakyti..tai kazkiek duosiu jam, na ir aisku mandidesne dalis liks...
QUOTE(Migele @ 2008 06 17, 16:14)
Del uzkandeliu, tai mano jaunoji sake uzsakys pyragelius su visokaiis idarais, bus paprasta ir labai skanu. Juk juos visokius padaro ir su farsu, ir su suriu, ir su grybais, ir su darzovem.
Siandiena atspausdinau jaunuju mieles istorija, gavosi labai graziai, esu baisiai patenkinta
as pasivogsiu is taves sita uzkandeliu ideja ir paprasysiu kad man teta pakeptu! nes ir mano mama grazinsis vestuvems ir jaunosios mama grazinsis, tai tikrai netures kada prie puodu stovet!
man buvo suruosta taip: i mesyte susuko po salotos lapa ir idejo surio lazdele. ant mazu iesmuku privere visokiu darzoviu, surio, mesytes, vaisiu turejom, berods keptu vistos slauneliu dar!
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 16:27)
pamenu per vienas vestuves muzikantai skele ,,bajeri" tipo pirma karta reikia vesti lenke, nes grazios, antra - ruse, nes smagios, o trecia - lietuve, nes labai gerai kapus priziuri
kaip jums tokie bajeriai - ar derinsit su muzikantais, kad geriau jus kalbesit ir vakara vesit, ar leisit jiems pasireiksti
na as pabandysiu susitikti su muzikantais diena pries vestuves, paduosiu ale tokia programos santrauka, kad jei zinotu kas ir kada vyks....na kadangi muzikantus samde pirsliai tai nelabai ka as jiems reguliuot galiu....