Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(katyteee @ 2008 06 17, 17:58)
klausykite, kaip dar graziai galima iteikti skarele su tais keturiais kampasis???

as galvoju gal vietoj viso to padovanoti auksine zuvele, kuri izpildytu visus ju norus?

skareles su 4 kampais neiteikinesiu, iteiksiu siuta ir airiskais derinaiis dekoruota maziuke prijuoste ir koceal - kad vyrui skaniai valgyt gamintu, ir jei bus reikalas, skaniai sonkaulius suskaiciuotu lotuliukas.gif
o zuvele tai idomi, originali dovana, tik ar nekils asociaciju su pasaka apie auksine zuvele, kur boba kuom ten norejo buti ir liko tik pire geldos rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 11:55)
Taigi prasymas, pasiulykite, ka as galeciau veztis i gamta prie tos mesos uzkandai mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Jei taip nori, tegu ir rodosi- užklausk, nejau vien kumpį valgysit? biggrin.gif O pati tik gražiai atrodyk- ne piršlių, o šeimininkių/ mamų/ jaunųjų reikalas maistą gamtoje parūpint cool.gif
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 12:29)
Tu cia rimtai ar juokauji blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Neabejoju, kad tie agurkėliai sueiyų triskart greičiau nei kumpis cool.gif
Atsakyti
man dabar pasidare idomu - kaip dalijates pareigas pirslys su pirsliene g.gif kas ka darot? arba tikslaiu klausimas - ka pirslys daro g.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 17, 18:09)
Jei taip nori, tegu ir rodosi- užklausk, nejau vien kumpį valgysit?  biggrin.gif O pati tik gražiai atrodyk- ne piršlių, o šeimininkių/ mamų/ jaunųjų reikalas maistą gamtoje parūpint  cool.gif

Sutinku, nei vienose vestuvėse nedariau jokių sumuštinukų ir užkandėlių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 17 birželio 2008 - 17:13
Na mes irgi su jaunaisiais dalinames kai kuriomis islaidomis, tarkim jaunieji perka visokias smulkmenas apdovanojimams uzuociu, kurias organizuos muzikantai. As pati mokuosi us tai, ka sugalvojau, kokius siurprizus noriu jauniesiems pateikti.

Del uzkandeliu, tai mano jaunoji sake uzsakys pyragelius su visokaiis idarais, bus paprasta ir labai skanu. Juk juos visokius padaro ir su farsu, ir su suriu, ir su grybais, ir su darzovem.

Siandiena atspausdinau jaunuju mieles istorija, gavosi labai graziai, esu baisiai patenkinta cool.gif
Dar nuvaziavus vaiko is darzelio pasiimti turejau laisvu 15 minuteliu, pasinagrinejau, pasimokiau savo scenariju smile.gif

Suknele jau kabo spintoje, liko saves grazinimo proceduros.
Atsakyti

Pinigėlių, nei iš vienų jaunųjų neėmiau, net nežinočiau, kaip paimti iš brolio ar puseserės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 17 birželio 2008 - 17:19
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 17, 18:09)
Jei taip nori, tegu ir rodosi- užklausk, nejau vien kumpį valgysit?  biggrin.gif O pati tik gražiai atrodyk- ne piršlių, o šeimininkių/ mamų/ jaunųjų reikalas maistą gamtoje parūpint  cool.gif

Neabejoju, kad tie agurkėliai sueiyų triskart greičiau nei kumpis  cool.gif

Cia gal ne kaip nupasakojau, bet mano pirslys labai geras ir fainas ir abu mes manom, kad kazko ir man reiketu, beje siulosi viska apmoketi, net drabuzius, bet man kazkaip nefaina, noriu ir as finansiskai prisideti ir galiu,,,,,,

o rauginti agurkai ir nieko, tik ne vasara ir ne trilitryje,,,,,,, doh.gif cia prie kumpio tokio reiktu "bedono agurkaiciu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 17, 15:09)

Neabejoju, kad tie agurkėliai sueiyų triskart greičiau nei kumpis  cool.gif

Ciocia, dekui, kad mane supratai. As jau net isivaizduoju vaizdeli, ateina pirslys, po pazastim kumpis ir pirsliene sudviem trilitriakais smile.gif Humoras, mergaites nepykit, man gal priesvestuvine-priespirslialine isterija prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 18:10)
man dabar pasidare idomu - kaip dalijates pareigas pirslys su pirsliene  g.gif  kas ka darot? arba tikslaiu klausimas - ka pirslys daro  g.gif  bigsmile.gif  ax.gif

As eiles deklamuoju, o jis bajerius skaldo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 18:19)
As eiles deklamuoju, o jis bajerius skaldo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu mano pirslys tai nelabai toks kalbus, kiba reiks jamn anekdotu prirink ir liept ismokt lotuliukas.gif

Papildyta:
pamenu per vienas vestuves muzikantai skele ,,bajeri" tipo pirma karta reikia vesti lenke, nes grazios, antra - ruse, nes smagios, o trecia - lietuve, nes labai gerai kapus priziuri blink.gif
kaip jums tokie bajeriai - ar derinsit su muzikantais, kad geriau jus kalbesit ir vakara vesit, ar leisit jiems pasireiksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 16:03)
skareles su 4 kampais neiteikinesiu, iteiksiu siuta ir airiskais derinaiis dekoruota maziuke prijuoste ir koceal - kad vyrui skaniai valgyt gamintu, ir jei bus reikalas, skaniai sonkaulius suskaiciuotu  lotuliukas.gif
o zuvele tai idomi, originali dovana, tik ar nekils asociaciju su pasaka apie auksine zuvele, kur boba kuom ten norejo buti ir liko tik pire geldos  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

gerai tu cia su ta boba prie geldos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ten prie tos zuveles pas kazka zodzius buvau radus kazkokius..na reiks su saviskiu pasitart ka mano..nes as prisigalvoju visko o paskui jam pasakau ir aptariam visokias idejas...daznai jsi juokias is amnes ir mano ideju ax.gif

QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 16:10)
man dabar pasidare idomu - kaip dalijates pareigas pirslys su pirsliene  g.gif  kas ka darot? arba tikslaiu klausimas - ka pirslys daro  g.gif  bigsmile.gif  ax.gif

maniskis nelabai kalbus..ir jau jokiu eiliu nenores sakyti..tai kazkiek duosiu jam, na ir aisku mandidesne dalis liks...

QUOTE(Migele @ 2008 06 17, 16:14)

Del uzkandeliu, tai mano jaunoji sake uzsakys pyragelius su visokaiis idarais, bus paprasta ir labai skanu. Juk juos visokius padaro ir su farsu, ir su suriu, ir su grybais, ir su darzovem.

Siandiena atspausdinau jaunuju mieles istorija, gavosi labai graziai, esu baisiai patenkinta  cool.gif

as pasivogsiu is taves sita uzkandeliu ideja ir paprasysiu kad man teta pakeptu! nes ir mano mama grazinsis vestuvems ir jaunosios mama grazinsis, tai tikrai netures kada prie puodu stovet!

man buvo suruosta taip: i mesyte susuko po salotos lapa ir idejo surio lazdele. ant mazu iesmuku privere visokiu darzoviu, surio, mesytes, vaisiu turejom, berods keptu vistos slauneliu dar!
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 16:27)
pamenu per vienas vestuves muzikantai skele ,,bajeri" tipo pirma karta reikia vesti lenke, nes grazios, antra - ruse, nes smagios, o trecia - lietuve, nes labai gerai kapus priziuri  blink.gif
kaip jums tokie bajeriai - ar derinsit su muzikantais, kad geriau jus kalbesit ir vakara vesit, ar leisit jiems pasireiksti  g.gif

na as pabandysiu susitikti su muzikantais diena pries vestuves, paduosiu ale tokia programos santrauka, kad jei zinotu kas ir kada vyks....na kadangi muzikantus samde pirsliai tai nelabai ka as jiems reguliuot galiu....
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 18:27)
nu mano pirslys tai nelabai toks kalbus, kiba reiks jamn anekdotu prirink ir liept ismokt  lotuliukas.gif

Papildyta:
pamenu per vienas vestuves muzikantai skele ,,bajeri" tipo pirma karta reikia vesti lenke, nes grazios, antra - ruse, nes smagios, o trecia - lietuve, nes labai gerai kapus priziuri  blink.gif
kaip jums tokie bajeriai - ar derinsit su muzikantais, kad geriau jus kalbesit ir vakara vesit, ar leisit jiems pasireiksti  g.gif

Nu as tai ir pati tokia priebajerio, dirbu mokytoja, tai zmoniu visau nebijau doh.gif , bet kviete mane pirliaut tik del grozio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano pirslys irgi iskalbus, tai mums bedu neturetu kilti
Kai pernai pirsliavom, tai su muzikantais eksprontu daug prisijuokavom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O jei pirslys nekalbus, imkis iniciatyvos tu....tiesiog kur reikia rimciau, tegu jis paskaito, o kur papliurpt tu kalbek rolleyes.gif
Atsakyti