Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 12:31)

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu radus savo suknute. "zin" ta kaina pries Tavo grozi, pagalvok kaip gerai su ja jausiesi smile.gif
As taip pat esu labai isranki, tai manau bus sunku rasti. O dar sulknele turi buti sviesiai zalia (jaunosios pageidavimas). Bet as nesiskundziu, nes zalia mano spalva ir man labai tinka.

http://www.supermama...?...918661&.....
Cia maciau nerealiai grazia zalia sukne.

Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 12:36)
http://www.supermama...p?...918661&....[/url].

man ji irgi nereali - tik kur tokia gauti doh.gif man irgi reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:06)
aPIE APRANGA TEMA: http://www.supermama...showtopic=10530

cIA APIE SCENARIJU IR T.T.
NUSIVAZIUOJAT NE I TEMA doh.gif

Sveikinu radus savo suknute. "zin" ta kaina pries Tavo grozi, pagalvok kaip gerai su ja jausiesi  smile.gif
As taip pat esu labai isranki, tai manau bus sunku rasti. O dar sulknele turi buti sviesiai zalia (jaunosios pageidavimas). Bet as nesiskundziu, nes zalia mano spalva ir man labai tinka.
http://www.supermama...p?...918661&.....

mirksiukas.gif o kas čia šiandien rytą putojo, kad kalbam ne į temą. Man tai iš viso lakstymas per kelias temas labai nervina, galėtų būti viena tema "svočių reikalai" pvz ir galima būtų kalbėt ir apie scenarijus ir apie rūbus ir apie kitas vestuvines smulkmenas.
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 17, 12:51)
mirksiukas.gif o kas čia šiandien rytą putojo, kad kalbam ne į temą. Man tai iš viso lakstymas per kelias temas labai nervina, galėtų būti viena tema "svočių reikalai" pvz ir galima būtų kalbėt ir apie scenarijus ir apie rūbus ir apie kitas vestuvines smulkmenas.

nu kai kada scenarijais rupinasi pacios jaunosios mirksiukas.gif tai gal ir gerai, kad scenarijuo atskira tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:29)
Kaip praeitais metais pirsliavau pas drauge, tai jos mama pridejo pintine sumustiniu, mano vyras pirslys, idejo degtinytes, as cukierku drinks_cheers.gif  ir viskas buvo super.
o dabar pirslys nori kitaip, juk veda jo brolis, tai nera esmes, kiek ir ar viska suvalgys, jam svarbu fainiai pasirodyt....Jis ir masinas broliui nerealias nemokamai suorganizavo.....Nu zodziu labai stengiasi, o ir as prisideti noriu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tu cia rimtai ar juokauji blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Gal juokauju, o gal ir ne, tu per daug i viska jautriai reaguoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2008 06 17, 12:59)
Gal juokauju, o gal ir ne, tu per daug i viska jautriai reaguoji mirksiukas.gif

kai vestuves bus ant nosies, tai as isivaizduoju,kad ne siaip jautriai reaguosiu, o gal net ir raminanciu reikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 13:00)
kai vestuves bus ant nosies, tai as isivaizduoju,kad ne siaip jautriai reaguosiu, o gal net ir raminanciu reikes  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai. nors man iki vestuvių dar trys beveik savaitės, bet jau galva sukasi, kaip viską suspėt pasidaryt, dar kalnas minčių neįgyvendintų. doh.gif

Pupuliuk, labai nesinerk iš kailio, kad su piršliu susilygintum, mirksiukas.gif aš tai vaišių į gamtą paimsiu tik saldumynų, o sumuštiniais pasirūpins viena iš mamų
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2008 06 16, 21:02)
Dedu tik mobilu ir jos el.pasta

Sirdingai dekoju.
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 22:31)
1.) Arba išvis nereali amerikoniška tradicija kai jaunąją atveda tėvelis prie altoriaus wub.gif
2.) Jeigu daryt pagal tikras visas senas tradicijas, tai puse vestuvių kas vyksta dabar būtų visai ne į temą, aš manau, bent jau paskaičius kaip ištiesų anksčiau švesdavo.

1.) Mano sesute ves prie altoriaus ir iki tol busimas vyras jos nebus mates. Man taip pat labai grazu.
2.) drinks_cheers.gif
QUOTE(MamaGita @ 2008 06 16, 23:12)
Tai man reiškia labai pasisekė su suknele, man ją siuva, bus visiškai nauja, pasiūta specialiai man, pagal mano norus

O kokiam nuomos salone cia Tau siuva?
Atsakyti
Sveikos mielos pirslienes,busima jaunoji kreipiasi smile.gif Norejau jusu pasiteirauti ar uz visas smulkmeneles,dovaneles,suvenyrus bei visa kita vestuvine atributika mokate pacios ar jaunieji susimoka,jus tik suorganuzuojat ir supekat?Cia tokia pas mane situacija gavos,pas mus prisliais bus mano tevo sesuo su vyru,zodziu teta su dede,bet jie vis mus gazdina,kad turesit uz viska ka jie suroganuzuos ir nupirks patys suimoket,net pasimeciau.Dar vis nesuprantu ar ji juokauja ar rimtai sneka blink.gif Is aplinkiniu teko visokiu variantu girdet.Tai kaip yra istikruju?Aciu visom uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
index.php?showtopic=10530&st=288&p=17918661&....]http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...918661&....[/url].

Aciu labai uz nuoroda. Neeali suknele, man jos taaaip reikia, nors nusisauk. Ir jinai man taip tiktu, kaip tik mano stiliaus rubas.
Gal kas zinot gera siuveja Kaune, kuri pasiutu butent tokia suknute?
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 13:00)
kai vestuves bus ant nosies, tai as isivaizduoju,kad ne siaip jautriai reaguosiu, o gal net ir raminanciu reikes  lotuliukas.gif

As jau dabar bijau, o dar visi metai pries akis. Turbut ir as be raminamuju neapsieisiu. biggrin.gif

QUOTE(LauraU @ 2008 06 17, 13:23)
Sveikos mielos pirslienes,busima jaunoji kreipiasi smile.gif Norejau jusu pasiteirauti ar uz visas smulkmeneles,dovaneles,suvenyrus bei visa kita vestuvine atributika mokate pacios ar jaunieji susimoka,jus tik suorganuzuojat ir supekat?Cia tokia pas mane situacija gavos,pas mus prisliais bus mano tevo sesuo su vyru,zodziu teta su dede,bet jie vis mus gazdina,kad turesit uz viska ka jie suroganuzuos ir nupirks patys suimoket,net pasimeciau.Dar vis nesuprantu ar ji juokauja ar rimtai sneka blink.gif Is aplinkiniu teko visokiu variantu girdet.Tai kaip yra istikruju?Aciu visom uz nuomone 4u.gif

As tai manau, kad nejuokauja Tavo busimieji pirsliai. Siais laikais pirliauti yra laaabai brangus malonumas, tai nelabai kas nori uz savo pinigelius linksminti kitus. Mano busimi jaunieji mumu kai paprase buti pisliais, tai sake duos mums 1000lt. visom smulkiom islaidom. Tik aisku as grieztai nesutinku, nes busiu svocia savo sesutes vestuvese.
Taigi as manu normalu jei jaunieji patys susimoka uz visus tuos daikciukus, nes pirsliams ir taip daug vargo.
Tik neuzmetykit dabar manes akmenimis.
Atsakyti
paskaiciau, negalejau nepacituot - cia atsipalaidavimui besinervinancioms mirksiukas.gif
Mano vestuvės irgi nebuvo be fokusų  ;D Jos išvis buvo dvejos ir visiškai skirtingos, nors su tuo pačiu žmogumi  ;D Taigi, aš kaip tikintis žmogus nutariau, kad jau ko ko , bet "zakso" man nereikia. Nutariau ir šventa. Bet kažkodėl staiga vienądien "šovė" mintis, kad aš į turėsiu grįžti toliau studijuoti "mergaitės" pavarde ir net diplomą gausiu kaip -aite  ;D Oi kaip man tai nepatiko (lietuviškų stereotipų vergas esu  ;D ) Taigi aš už paso ir į "zaksą", o ten pasirodo yra duota laiko apsisprendimui, o man juk greit reikia.... Aš tai moterėlei sakau "o jei aš nėščia"..ji taip pažiūrėjo keistai ir sako " o jūs laukiatės?"..sakau "ne, bet pataisoma ;D" Tą pačią dieną nulėkiau pas gyd. ir labai gražiai paprašiau parašyti pažymą, kad esu ne viena. Pasispyriojo, bet po to supratusi mano norą ištekėti, ji tą pažymą išdavė ir aš tą pačią dieną į "Zaksą" grįžau su 8 savaičių nėštumu  ;D Moterėlė ir vėl ne iš kelmo spirta, pasirodo medikų komisijos išvados reikia, bet kaip Lietuvoje draugiškai nesusitarsi  wink.gif taig skambin uiš "zakso" vyrui ir sakau "važiuok greičiau su  į "zaksą" mes čia tavęs laukiam" atvažiavo. Nutarėm be pompastikos suisrašyti po 2 sav. Aš pasisiuvau suknelę, sutartą dieną išsigražinau ir laukiu vyro iš darbo atvažiuojančiu, atvažiavo su kostiuminėm kelnėm ir baltiniais pasipuošęs, labai paprastai. Skubiai varom į "zaksą" prieš tai nuperkam puokštę jaunajai pakeliui esančiame turgelyje ir paimam draugus (liudininkus). Atvažiuojam laiku ir laukiam.Ilgai laukiam, o kaip niekas nekviečia taip nekviečia. Aš paklausiu kada mus tuoks. Moteriškė akis išpučia ir sako "o jūs jaunieji???" Labai atsiprašinėjo ir pakvietė į tą iškilmių salę. Sakau mums paprastai, kabinete norėtųsi žmona ir vyru tapti. O pasirodo, kad priklauso iškilmės ir net įkalbinėjo jau visą ceremoniją atbūti. Buvo "faina" .Mes keturiese tokioje didelėje salėje, maršas groja, taip iškilmingai kalbą sako, o jaunasis ir liudininkas per atsitiktinumą vienodai apsirengę, abu kaip iš internato  ;D Taigi susituokėme ir vyras atgal į darbą nuskubėjo ,aš išvažiavau į paskaitas, vakare gėrėm šampaną ir džiaugėmės antspaudais pase  ;D Tai dar ne viskas.. Vyras po vestuvių nutarė su manimi negyventi, kol nesusituoksime bažnyčioje, taigi kas vakarą skambindavau jam ir klausdavau, kaip mano vyras gyvena.  ;D nutariau, kad pats laikas nebebūti gyvanašle ir organizuoti iškilmes bažnyčioje. Nueinu į bažnyčią ,  o ten sako, kad irgi reikia atlankyti kursus ir ..jei atlankysim greit visus, tai sutuoks (geras kunigėlis buvo, suprato mano norą negyventi nuodėmėje smile.gif)) Labai stengėmės, paskaitas sąžiningai išklausėme ir tik tada mums leido pasirinkti datą. Aš ir čia be giminės infarktų neišsiverčiau. Pirma, atsisakiau nuometų (už ką močiutė man iki šiol neatleidžia). Nupynė gėlių vainiką man ir tiek (žmonės kalbėjo, kad kaip piemenė prie karvių būsiu ;D). Po to pasamdžiau muzikantą, bet uždraudžiau jam "bliauti" ir juokelius laidyti (taigi mums tik grojo), fotografui - filmuotojui didelių reikalavimų nekėliau, svečių dariau didelę atranką ir viso buvo (su jaunaisiais kartu smile.gif) 21 galva. Visą naktį iš popierinių servetėlių lanksčiau gerves, kad stalo serviravimas būtų super. Sesuo su mama, pusę nakties vargo puošdamos aplinką. Tiesa, nežmoniškai daug buvo gėlių, nes aš tiesiog jų reikalavau. Estetė esu iki kaulų smegenų.  ;D  Po sutuoktuvių bažnyčioje važiavome į Europos parką, taigi visiems reikėjo nupirkti bilietus iškart už 300 Lt., nes buvo atėjusių ir šiaip pasveikinti (bet baliun nekviestų). Kiauriai pralėkėm pro visus kaspinus dėl ko kaimiečiai ilgai negalėjo atsikvošėti. Aš aiškiai buvau pasakiusi - be lietuviškų tradicijų. Nebuvo piršlių, nebuvo graudingų ceremonijų , padėkų tėvams ir kiekvienas šventė kaip kas išmanė. gera buvo šventė. Mes greit nuėjom pirmosios nakties organizuoti, taip ir neparagavę savo nuostabaus torto (kurį kepė vienas profesionalas užsenietis). Gaila tik tiek, kad ryte to torto nė su žiburiu neradau, pasirodo svečiai išsidalino lauktuvėms  >:(
Man liko tik balto šokolado skulptūrėlė su jaunikio nulaužta galva, o vyras kitą dieną dar ir kažkokį "šeimos židinį" sudaužė (ir tai turėjo mums būti blogu ženklu ;D). Tiesa, liko "kotas" to židinio (o juk kotas santuokoje ir svarbiausia, ar ne wink.gif ?) Dabar švenčiame dvejas vestuvių metines, o aš dar ilgai atsiminsiu visus savo išsidirbinėjimus. Gėda turėtų būti man  ;D
Atsakyti